Kızlarr bunlardan aldım. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Üzerinde masaj yaparak uygulayın ve kalan tortuları suyla durulayın yazıyor. Ben denemek için ellerime sürdüm sürdükçe gitti zaten parça falan kalmadı 😂 ama bayağı yumuşak yaptı. Şimdi ben bunu duş öncesi mi kullanıcam yoksa sonrası mı. Veya istediğim zaman kullanabilir miyim
İşe yararsa postunu güncelle merak ederim 😁 ben duş öncesi yapıyorum
Duşta vücudunu yıkadıktan sonra bunu uygularsan tüm ölü derilerden kurtuluyo cildin ben sürekli kullanıyorum bir kere kullanınca çok beğeniceksin ama her duşta kullanma haftada 2 kere falan yap
Ne ise yariyo ki bunlar bilgim yok hwp post ciksin hem banada anlatin ayol hic anlamam boyle seylerden
Kız ne bileyim yaa öyle bakım makım bir şey olsun diye aldım 😂
Ne ise yariyo ki kiz ben cildim kurudukca krem suruyorum o kadar o da evde ne varsa 😂
Ölü deri temizler gözenekleri açar kıl dönmesi tarzında batıkları yok eder cildie nem verir çatlama ve kuruma Selülit oranının azaltır
Ooo bunlarin hepsini yapiyosa 10 yas genclesiriz kiz
bacaktaku puturleri gideriyir puruzsuz oluo. ben evde kendim yapiyorum . toz seker bal hindistancebizi yagi azcik zeytinyagi be azcikda dus jeli yada sampuan .:) bunalri karistirinca ayni bu body scrup gibi oluyir. sadece bu hazirlar aromali cilekli limonlu nebilim gibir zivir aromali. benim yaptigim kokusuz aromasi yok. cokta kuhim degil zaten kokusu zaten dustan cikinca cikio yikanio dustayken zaten
Şimdi duşa giriyosun yıkanıyosun paklanıyosun sonra biraz dur vücudundaki fazla şu süzülsün aksın sonrasında avcuna al peeling ı vücuduna azar azar sür o tuzludur yada şekerlidir taneli zaten otuzlar vicudunda eridikten sonra kabak lifi öneriyorum kabak lifiyle liflen suyun altında tekrar lifle ovalayayarak durulan çık çıkar çıkmaz hemen giyinme vicudun hava alsın biraz peeling genital bölgede kullanma sormak istedigin bişey olursa yaz
Duş öncesi kullanıyorum ben
Ben duştan önce kullanıyorum daha etkili oluyor
Duştan önce atkılı fırçası duş bitiminde peeling ve kabak lifiyle durulanma doğru sıralama
Bende kil peeling çok seviyorum. Her duş öncesi yüzüme uygularim . Yarım saat bekletip banyodayken akita akita temizlerim .
Ben duştayken önce kese yapiyirum sonra bunu uygulayıp durulanıp çıkıyorum
En sevdiğim işler🤭
Hiç kullanmadım canım ama bende istiyorum vücut peelinglerinden😊
Benim bildiğim duştan önce sürülüyor 🤪
Açıkladım aşagıda bakın isterseniz
Narlı kullanıyorum ben çok güzel kokusu . Duş yaparken ortalrında yapıyorum hem vücut kuru kuru olmuyor. Yapıyorum durlanıp çıkıyorum.
414,112 soru
12,463,227 cevap
46,802 kullanıcı