0 oy
86 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,069 puan) tarafından

Selamünaleyküm hanımlar, 

Bir evladim var Allah bağışlasın, bir süredir ikinciyi düşünüyorum, ve her adet oncesi heyecanlaniyorum acaba bu sefer oldu mi diye.

Test negatif cikinca bir huzunleniyorum ama tabi Allah in takdiri verip vermemek.

Sadece sunu belirtmek istedim, hic cocugu olmayip cocuk hasretiyle yanan anne adaylarınin heyecanlarini, uzuntulerini cok daha iyi anlayabildim. 

Her namaz sonrasi dua ediyorum hem bana hem isteyen herkese tez vakitte hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et Allahim diye ❤️

Rabbim isteyen herkesin kucağını, hayırlı vakitte, sağlıklı bir evlatla doldursun 🤲

Geciktiriyorsa, guzellestiriyordur ❤️

Gereken tedbirleri alıp, teslimiyetle beklemek gerekiyor...

Oluyorsa bir, olmuyorsa bin hayır aramalı, moralleri bozmak yok sakın, umut her zaman var, Ol der oluverir🥰❤️

3 Cevaplar

+1 oy
önce (3,960 puan) tarafından

Allah hayırlı evlat nasip etsin, hic olmayanları düşünemiyorum gerçekten imtihanında hayırlısı 

önce (3,069 puan) tarafından

Amin ❤️

-Reklam-
+1 oy
önce (1,292 puan) tarafından

"Gereken tedbirleri alıp, teslimiyetle beklemek gerekiyor..."
bu cümleye imzamı bırakırım. bunu yapamadıktan sonra zaten herşey sarpasarıyor...

0 oy
önce (199 puan) tarafından

Hiç çocuğu olmayan kişiler için üzgünüm ama ikinci çocuk için zamana bırakılabilir bir durum olduğunu düşünüyorum. 

Günümüzde birden fazla çocuğun üst düzey ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek meslek gruplarına, iyi gelir düzeylerine sahip olmak gerek bir de. O yüzden bu zaman içinde çocuk için yatırımlar yapilabilir mesela. Boyle fırsatlara dönüştürülebilir.

Evet tabi ki, bu konuda once Allah a sonra kendimize guvenerek boyle bir karar aldık zaten. Tabi rızkı veren Allah, cocuk nasibiyle gelir ama hem psikolojik hem maddi olarak hazırız inşaAllah :)

önce (199 puan) tarafından

Allah en doğru vakitte nasip etsin inşallah. :)

Amin❤️

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 205 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
0 oy
0 cevap 25 göst.

412,978 soru

12,433,902 cevap