+2 oy
195 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,128 puan) tarafından

6 yaşını geçti süt dişi dökülmeden ana.disi çıkmış süt dışını çektirdik inşallah diğerleri kendi dökülür yaa hiç aglamadi paşam ama doktor da uğraştı çıkardı hala düşmeye niyeti yoktu aceba ağrı yaparmi ilaç versem mi 

4 Cevaplar

+2 oy
önce (467 puan) tarafından

Süt dişi kaç yaşında iken düşüyor ve kendi dışı ne zmn cikyr merk ettim kızım 4 yaşında birde ateşi vs çıkarsa yâda kendisi canm acıyor derse verin yoksa boş yere ilaç vermeyin oynamasın dişiyle intihap kaparsa eti şişer 

önce (1,128 puan) tarafından

Ateşi var bilmiyorum oğlum altı yaşında süt dişi düşmesi hiç oynamadi bile ana dişleri alttan çıkmış çekilmesi gerekti çektirdik normalde dökülüp bekliyor sona cikiyor

Ateşi varsa eğer ateş düşürücü verin cnm yazık hem ateşi var hemde birşey yiyemiyrdur 

Valla yemedi de canım korkudan mi oldu aceba ateşi aglamadi oncesinde çok konuştuk doktor konuştu hiç aglamadi kaçmaya çalışmadı ama korktu belki icinden

önce (110 puan) tarafından

Bnm kızımda 7 yaşına girecek iki tane dişi çıkmış ama dökülmesi diğer ikisi oynuyo ama düşermi acaba 

Yani sallanması içinmi çekti doktor

Düşer o cnm oynamasın bari gelen dış ***** çıkmasın hiç dusmuyrsa düşen dişler doktora götürün bir cnm

Yok canım düşmüyor diye cektiler

-Reklam-
+1 oy
önce (191 puan) tarafından

Hani bana hayır duan çok ayıp 😀😀😀😀

Allah razı olsun😂

0 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Benim oğlum da ön alt dişleri ni çok rahat çıkardı bir dokunuşta çıkarıyordum ama üst dişler sallandı ama bir türlü düşmedi aksine iyice içine gömüldü yamuldu dişler üst üste geldi baktık olacağı Yok dişçiye götürdüm çekmek için ama bir türlü çıkmadı çok uğraştı doktor. Kalan 2 tanesini çekmedi . Fazla olur diye haftaya kadar bol bol elma yesin dedi yedi sonra hastaneye gitmeye gerek kalmadan kendiliğinden düştüler 

İnsallh güzel dökülür canim

0 oy
önce (2,454 puan) tarafından

Büyük dedemiz dişçiydi. Diliyle arkadan çıkan dişi ileri doğru itsin arada yavaş yavaş. Abimlerin öyle olmuştu,çekildikten sonra böyle yapıldı

Benim oğlumda 7 buçuk yaşı geçti. N çıkan var n düşen. İşin kötüsü iki kere dişçiye gittim sormayı da unuttum

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 373 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 177 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu

413,185 soru

12,440,106 cevap

45,953 kullanıcı

Kategoriler

...