+2 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,091 puan) tarafından

4 yaşında bir kızım var sabah ben uyurken kalkmış yumurtaları kırmış ustunede baharat dökmüş yemeğe mi merak li acaba diyorum ki anneci niye yaptın diyor hoşuma gidiyor sürekli mutfakta bir şeyleri karıştırma derdinde bazen benle yemek yapardı ama ilk defa benden habersiz yapıyor ne yapabilirim çözüm öneri olan var mı 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (889 puan) tarafından

Pişirmis mi cig halde mi  yapmış oyun amaçlı

Eğer pisirdiyse aferin ona 4 yaşında 

önce (4,091 puan) tarafından

Kız tüpü yakmaz bana sormadan korkar çiğ yapmış beni uyandırmış pişir diyor üstüne elbise giymiş taç takmış ayranı almış diyor bu benim sütlü kahvem 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Pişirmiş mi pek anlayamadım. Aman dikkat et eğer pişirmiş ise Allah korusun daha küçük ateşe yaklaşması doğru değil Allah muhafaza 

Yok canım pisirmemis beni uyandırdi tüpü yakmaz korkar çiğden yapmış elbise giymiş tac takmış ayran içiyor ayranada sütlü kahvemi içiyorum diyor ben ne yapacam bu kızla 

Maşallah ♥️ pek hamarat olacak desene annesi . Aslında güzel bir durum birşeyler le uğraşması belki de bu şekilde becerileri gelişmiş olur.

Allah'ım bu ne güzellik kız çok kokoş bu ya çok güzel bir havası var Rabb'im bağışlasın maşallah. Annesi kalk fincana koy şu ayranı öyle içsin bari 🥰😊🧿

Kız fincanda içmez ki sütlü kahve öyle olurmuş 😂😂😂

Teşekkürler canım ben bunla ne yapacam bilemedim birde bir bilmiş ki sorma 

Belli tipinden zaten tam ısırmalik. Sen onunla konuş beraber yapalım de uyanınca bana yardım et de .kahve yaparken yanına al o düğmelere bassın veya cezve ye o kahve koysun karıştırsn belki o şekilde hevesini alır . Salata yaparken limonu sıktır yemeğin tuzunu felan o atsın .  Yada bana gönder çok tatlı 🥰🥰🥰

önce (1,971 puan) tarafından

Ayyy benim ki ne zaman eşofman üstüne elbise giyecek yaa :)))

@EmreAlpaslan Tamam canım sana gönderirim ama teşekkürler fikrin için 

Yakındır canım esortman üstüne elbisede yeni moda 

önce (10,614 puan) tarafından

@ipek4161 canım kızının resmini silmek istersin belki unuttuysan diye gördüm de söyleyeyim dedim 🥰

Maşaallah bu arada çok tatlı 😍

Saol canım sildim 

0 oy
önce (136,528 puan) tarafından

su oyuncak mutfaklardan al gercek mutfaga girmemesini soyle allah korusun bicak gaz falan cok tehlikeli

Kız var onlardan ama ne yapsam bilemedim Allah'tan ateşe falan dokunmuyor korkuyor 

önce (136,528 puan) tarafından

cocuk bu belli olmazki 🙃 bugun korkar yarin bi deniyim der sen onu mutfakdan uzaklastir 

Aynen canım kız elinde ayran içiyor diyor sütlü kahvemi içiyorum 

0 oy
önce (1,971 puan) tarafından

Valla çok hoşuma gitti çok tatlı kızım 1 yaşında 4 gözle bekliyoruz o günleri 😀

Saolsin cnm benim seninkinde yakındır o günleri 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
+1 oy