+3 oy
289 göst.
Moda kategorisinde (615 puan) tarafından

İki çocuğum var benm aralarında bir yas bir çocuğum kendini cok sevdiryr nazlı buzlu yapisyr digeride onu kiskanyr sürat asiyr trip atyr birbirlerini kıskanıyorlar şimdi bu küçük olan bu kaç haftadır baya bir kıskançlığı mi desem ne desem bilemedim yatyrz mesela bu küçük çocuğum geliyr ben yatacağım zaman eşimle arama giryr bana sarılmaya sarılarak uyumak istyr ve uyuyunca diğer tarafa katyrm bu sefer gece kalkiyor geliyr bakyrm uzanmış iki bacağı bir üstümde kafası gogusumde sonra belim elimi kaldrimaya calsyr kendine güya sarilmami istyr uykuda bile böyle yapyr bu seferde diğer çocuğum onu kiskanyr onu sevdiğimi dususnyr küçükte büyükten kiskanyr ve birkmyr uyuyayım yani gına geldi bana ne yapacm ben uyku tineee

6 Cevaplar

+7 oy
(1,245 puan) tarafından

Ortada bir kıskançlık var ama olayı anlamadım. Bacım niye düzgün yazmıyorsunuz şu kelimeleri Allah'ın aşkına ya.

-Reklam-
+1 oy
(4,428 puan) tarafından

2 çocuğum var ve biri gercekten sakin ve sevimli, diğeri cok hırçın asabi bizi dövüyo kum torbası niyetine 😄

(615 puan) tarafından

Valahi anlatiginiz gibi birde iki dk iyiyse 3 dk da saç baş birbirine giryrlar küçük olan büyük olandan dolayimi bilmyrm iyice bana yapışık gezmek istyr sanki ablasını kiskaniyrda birkmyr gibi deli oldm gına geldi artik

+1 oy
(818 puan) tarafından

Çocuklarla uyuma sorun çözülecek hem onların ayrı odası yok mu yanında yatıyorlar 

0 oy
(1,105 puan) tarafından

Ne ypcn hç blmyrm . Ksknçlk ktü . İi gclr

(1,344 puan) tarafından

😆😆

(1,105 puan) tarafından

2014 2015 TE slm Mrb yaziyorduk ya aklıma o geldi 😂

(1,344 puan) tarafından

Kib bb aeo 😆😆😆 

Sen öyle diyince gençliğim aklıma geldi 😆

0 oy
(2,764 puan) tarafından

Gece gündüz öyleyiz. İkizlerim birbirini çok kıskanıyor ,yetmiyor abilerinide . Değil gece gündüz bile otursam yada uzansam burnumdan gelir

0 oy
(1,836 puan) tarafından

2 cocugum var ilki 8 2 ci 3,5 yasında  ikiside bebekken sakindi şimdi kuduruklar şuanda ala kuduruyolar yatmaya niyetleri yok bi ara cam önunde kar beklediler şimdi yeniden kuduruyolar nasıl yatırcam bilmiyorum 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 266 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 252 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 341 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.