Buda bizim ilk kardan adamımız camda yaptık gülmeyin haaaa oğlum 3.bucuk yasinda ilk defa kara dokundu sjsj
Off kaslı kardan adam en sevdigim 🤣🤣 çogu adamdan daha adam görünüyor 💪🤣
Ahahahahha yaaa valla sorma 4 yaş sndormundan anc bu kadar
Ayy çok iyi olmuş biz yapamadık ya kar yagdı ama bebek vardı kzım tek başına oynadı bu sene karda 🙃☺️
Çok hoş olmuş hiç aklıma gelmezdi kol takmak ahshah bizimki de ilk defa hafta sonu dokundu kuzular yaa🩷
Kolsuz kardan adammi olurrr aaaa
Aa bende yapmıştım kizima pencere karından 😁😁 güzel görünüyor ☺️
Kız çok şeker olmuş 😀
Doctor snowman
Buda bendennn ❤️
Aa ayni beeen
hacım orda havalar nasi kar falan yagdimi
Yok beee nerde kuru kuru ayaz var
Ahahah Eskişehirdi demi? Valla biz iç Anadolu olarak kuru ayaz mağdurlariyiz 🥹🥹 İstanbul'a bile yağdı konyaya doğru düzgün kar yagmadi anca kuru ayaz
Hiç sorma ayaz kokuyo resmen
Eşim gececi oğlumda gündüz uykusu yapmadı erkenden uyudu çıkamadım bende maalesef 😟 çay içtim kara karşı 🙃
burnundaki ne🤣
Birtane oyuncagi var pipet gibi onları birleştiren parça sjjs
🤣🤣🤣😂❤️❤️❤️❤️
Bende bekliyorum bi türlü gelmedi ya yağsın lütfen 🙏
Sonunda muradına ermiş 😄
kollar süper olmus bizde gecen hafta yapmıştık fur elayi kesip atayım
dugmeleri biraz kötü olmustu☺️
Esmoş hangi oyuncağın kollarını söktü 😅maşallah maşallah ilk deneyim güzel
Ee sen nerdesin ne kadın
Kız giriyorum bakıyorum çıkıyorum , annemle kaynanam geldi doğum için o yüzden pek müsait olamıyorum
Yoo cokda guzel olmus ay esmos buraya da yagdi kiz bizde indik asagiya 15 dk falan oynadik komsum var bizde cocuklarda yasitiz onlarda indiler biraz oynadilar hemen ciktik bi gor sen simdi gorursun diyo bi de kar topu atarken
Esmos banada kar yolla 🙈
Boynu bükük kardan adam
Kolları çok iyi olmuş. Çok iyi fikir gerçekten 🙂 artık gelecek sene kar yağarsa deneriz.
Maşallah Karaoglumaaa💜💜🦋🦋Çokta güzel olmuss 😁 Dün burayada güzel yağdı indik Kayra ile bizimkide buu sizinki kadar olmasada
Yağmıyor diye söyleniyordun yağmış sonunda orayada 😂 güzel olmuş gelir gider bakar bal çocuk erimişmi diye benm derin camdan ayrılmıyor zor yemek yediriyorm camdan alıp 🤪
413,250 soru
12,442,152 cevap
46,030 kullanıcı