Selam kizlar adet kanamalarini azaltsin diye kullandiginiz dogum kintrol haplarinin tam aksini yaptigi oldumu hic?yani adetinizi daha da artirdigi oldumu uc gundur kullaniyorum adetim azalmadi bu kadar kisa surede etki beklemiyorum ama sizlerde nasil oldu diye merak etdim kullanan varsa cevaplasin lutfen memnun kalan varmi acaba?
Hiç kullanmadım canım, post yukarı çıksın
Sagol canim
Kullanıyorum ama azalttığını bilmiyordum yaa bende normal etki yapmış o zaman eskiye nazaran daha az oluyorum çünkü:)
Yaa insallah bana da oyle etki eder sende kac gun surer normalde ve kac gun azaldi canim aydinlatabilirmisin?
Valla benimki 7 ile 9 arası sürerdi ama ilk 3 gün baya yoğun olurdum, şimdi 4 veya 5 gün sürüyor, ama doğumdan sonra zaten bı değişti durumum haplarda tetikledi bence
Anladim vpcevapladigin icin ayrica sagol
Rica ederim canım
Ben gebelik olmaması için kullanmıştım bitane o dahada artırdı
Yaa aksine azalsin diye yaziyor yaa doktorlar.biktim bu adetden agrilardan spiral kanama yapiyor ilacda sanirim oyle olucak ne yapsin bu kadinlar kiiii
Bende şuan spiral takılı yeni taktım bir oldu daha yeni ama bende kanama yok
Insallah olmaz canim.hormonlu spiralmi acaba seninki yoksa bakirmi?
10 senelik herhalde bakır oluyor ben ilk defa taktığım için bilmiyorum
Anladim canim sagolasin
1 senedir yasmin kullanıyorum, ekstra bir azalma ya da artma olmadı. Ama tabiki bazı aylar yaşadığım strese ya da kullandığım başka ilaçlara göre miktar değişiyor. İlaçların etkisi kişiden kişiye değişiyor
Anladim tesekkurler canim.
İştah artışı yada kilo alımı oldu mu sende ?
Yazdim yaa daha uc gun ama hicbir istah artisi yok aksine mide bulantim var yemek istemiyorum bu yuzden sende oldumu?
Nur a sormuştum cnm. Bulantı oluyor evt
Bende hiçbir yan etki olmadı. Ya da ben pek fark edemedim
Adet kanaman çok ağrılı ve uzun sürüyorsa.hormonlu spiral öneririm bende ondan taktırdım daha yeni ama bu sadece alışana kadar ara kanama vs yapcak. Diğeri bakır olan adeti uzatıyor ve sürekli kanama oluyor vücuda uymuyor birçok insanin
Bende istiyorum evet doktoruma soracagim insallah
413,165 soru
12,439,279 cevap
45,923 kullanıcı