Hayır nebiliyim çiçek alırsın altın alırsın hatta sinrilari zorlayıp ev araba alırsın ama temizlik bezi de alinamz ki yaaaaa🤣🤣🤣 tabikide ironi yapıyorum canım kocam ne istediğimi de çok iyi bilir 🤣🤣🤣🤣
Güle güle sil pakla evini ☺️
Hahah an haklı yorum du
💙💛
Benimki onuda almadı yine iyi bu evi temzilersin😂😂😂
Takıntılı oldugumu bildigi için nerde temizlik malzemesi var toplar gelir sağolsun🤣
Düşünceli enişte 🫣
TİTİZ marka seçmiş onuda demekki temiz titiz bir kadınsın demek istiyor abla güle güle kullan arada abimize de ver yardım etsin 😅😅☺️🌸
Yazık yaa vakti olsa bana da bırakmaz da full çalışıyor garibim
Ay çok da merhametlisin be ablamm ☺️😍
Kız valalhi tırnağını bile keserim kocamın ama hak ediyor yani hak etmese kılımi bile kıpırdamam
Helal sana ablammm 😍☺️🌸
Bunlar daha önemli şeyler abla ince detaylar yani demek ki eşin seni çok iyi tanıyor valla bunu almayanlar da var 😀
Hahhaa valla iyi tanır hmde nerde temizlik malzemesi var benim evde
Güle güle parlatın 😅
Konyalisin sanırım canım 🤣
Nerden bildin canımm
Ha kız 42 yaziyi😅😅
Aaaaa plakamizi nasıl gorup de bilmem
Sana ne getireceğini sen belirlersin bunuda görmüş olduk😁
Ahaaaa doğru tespit 🤣🤣🤣
En güzel hediye yanında da yüzey temizleyici VS alsa daha iyi olurmuş
Mükemmel 😂❤️
En sevdiğim dermişim 😂😂
Başlığı görünce kaynana koca elti görümce haksizliklari beklerken temizlik beziyle karsilasmam peki 🤣🤣
Kaynanam hiç olmadı gorumcelerim de Allah var iyiler eltim kardeşim gibidir 22 yıllık eltim olur kendisi 🤣🤣🤣 o yüzden sıkıntı tinne
Ama olmaZ ki kaos yok entrika yok hixbisey yok aaa 🤣 aman aman masallah diyeyim şaka yapiyorum Allah huzurunu daim etsin 🙏😇
Amin canım amin
Bu sarı bezler evlerin bir parçası hatta bireyi oldular🙂
Koz başlığı okuyunca bende esin Allah korusun aldattı şiddet filan sandım güle güle kullan canim
Ağzını yırtarım onun öyle bişi yaparsa 🤣🤣🤣🤣
1,435,569 soru
23,609,298 cevap
306,299 kullanıcı