Hametan genelde cilt bakım ürünüdür. Yara,kesik,sıyrık, tahriş, pişik gibi kuruluk gibi durumlarda kullanılır. Vücutta yüzeysel deformasyonlara da kullanılıyor ama sivilce nekadar yüzeysel ona bağlı . Krem formu az önce baktım şu bazlı pomad formu yağ bazliymis kizlar . Krem formunu cilt için cildi güzelce yıkadıktan sonra deneyebilirsiniz aslında. Ben sivilcelerime özellikle sırt orta bölgede olabiliyor iki üç tane bende onlara güzel Bi duş sonrası uygulama yapıyorum. Direk soldurdu bir kaç güne mevcut yaranın da bakimi oldu deri oluşum sureci hızlandı.
Aslında yüzümdeki sivilceler için ben bariyer güçlendirici niasinamidli gozenek sikilast8rici serum kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır ondan verim almaya başladım özellikle burun üzerinde derin derin gozenek vardı içi kimi siyah noktalı kimi sivilce olmuş şekilde hiç hoş değildi sürekli kabuk hissi alıyordum bu serumlarla sabah akşam temizlik sonrasi kullanıyorum şuan hafiften bi puruzsuzluk hissediyorum ❤️
Alın bölgesinde ki sivilceler kayboluyor bu sivilce üzerine serum sonrası ni 5 dk kadar sonra madetoll Krem sürüyorum hem cildim aydınlandı hafif daha yeniyim kullanımda oyuzden ufak çaplı değişim alıyorum ama moralim yerine geldi diyebilirim gözeneklerim sıkılaştikca bazı siyah noktalarda kendiliğinden kaybolur gibime geldi . Cokcsey denedim antibiyotikli sıvı, jellwr var ilaç sürüp bırakıyorum çok işe yaramadı malesef cilt soyucular zaten sıkıntı. Denedim. Gözenekli ciltlerde sebum dengesi olmuyormuş bunun için gozenek sikilasmali küçülmeliymis ancak ozaman kontrolsüz sebum üretimi azaliyormus geçen bi hocamdan dinledim çok ufaksa da sıkıntı egzama , kuruluk yaparmış veya bazı cilt sorunları vs. Yani özetle sivilcelerden kurtulmak için öncelikle gözenekleri yönetmek gerekiyormuş aksi halde sivilce kısır döngü gibi bi duruma giriyormuş anladığım kadarıyla.
Bide cilt bakım kreminiz yağ bağlıysa cildinizde zaten kontrolsüz sebum üretimi olduğundan ciltte yağ birikimi artıyor buna bağlı olarak tıkanan gözeneklerde sivilce oluyormuş galiba . Cilt bakımı için sivilceli ciltler su bazlı olmaasina dikkat etmeli.
Bence hayat kurtarıcı bilgiler her kadının hakkı ❤️🧡💛💚