0 oy
168 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,052 puan) tarafından

Bu gecenin soru postu benden olsun 🤣

Elinizde bi sihirli yüzük olsa eşinizde değiştirmek istediğiniz huy özellik ne olurdu 

Benim eşim bir şeyi tekrar tekrar söylemeden anlamaz mesela bak bu böyle olmuş dediğimde duymaz tekrar tekrar söylerim duymaz en son hey sana diyorum dediğimde bakar ne dedin canım der ben bu durumu anlayamadım ya duymuyor ya umursamıyor eşime göre kafası çok yorgun olduğu için duymuyormuş bana kalırsa kafası boş olduğu dönemlerde de böyleydi huy diye düşünüyorum sizin eşinizde değiştirmek istediğiniz özellik huy nedir 😂❤️

11 Cevaplar

0 oy
önce tarafından

Çabuk sinirlenmesi ☺️☺️

önce (1,052 puan) tarafından

Senin için zor bir durumdur herhalde canım 🙂

önce tarafından

Bana pek sinirlenmez ama başka insanlara çok çabuk sinirlenir ve hemen hayatından çıkrarır onları bide çok kincidir asla barışmaz biri bana yanlış yaparsa onlara da sinirlenir ben affetsem o affetmez beni de o kişiden zorla uzak tutar 😅

Bazen kin tutmak gerekiyor canım yoksa başına çöken çok oluyor maalesef 🤣belki de kendine göre haklıdır o da benim eşimde çok sakin mesela siniri bile Sakin beni de o sinir ediyor ya insan bi tepki gösterir diyorum en olmayacak şeylere bile çok sakin yaklaşır ama babamda hemen sinirlenirdi bize anneme karşı şeyi olmazdı da dışarı dediğin gibi çok asabiydi 

önce tarafından

Özellikle de TRAFİK de 😅😅 bi daha böyle yapıcaksan arabana binmicem diyorum gene arsız gibi biniyorum yine sinirleniyor trafiktekilere 

Direksiyon başına geçen sinir hastasına dönüşüyor herhalde ben aksini görmedim illa bi sinir anı oluyor kime denk geldiysem öyle hahahs ama sana karşı siniri yoksa bence tolera edilebilir 🤣

-Reklam-
0 oy
önce (2,977 puan) tarafından

Son 4 saattir onu sevmiyorum yarın belki severim belli olmaz . Ama şuan komple hayata açtığı gözlerini kapalı olarak değiştirmek isterim 

Sabah karnıma sokasım şuan gebertesim var yarına allah buyuk nolur

Akşam bizde de oldu aynısı ama şimdi canım eşim diye bakıyorum suratına 🤣

önce tarafından

Nerdesin sen çatlak kadın dünden beri seni arıyoruz

Hahaha inan bende dün gece düşündüm cınarınanası nerde acaba diye çünkü illa bi postta yorumuna rastlıyordum bu ara pek göremiyorum merak ettim 

Burdayım aslında ama postlar ilgimi cekmiyo pek 😅😅😅

0 oy
önce (3,237 puan) tarafından

D) şıkkı hepsi 😁

Biraz sıkıntılı diye yorumladım hahaha

0 oy
önce (1,274 puan) tarafından

Eşimde değilde, kendimde değiştirmek istediğim var. Eşim birine sinirlenince de sakin kalabiliyor. O kadar sakin konuşuyor ki sinir oluyor insan. Ben paldır küldür giriyorum. Bu huyunu sevmesemde, onun gibi olmak daha iyi. 

Gerçekten sinir bozucu oluyor evet benim eşimde öyle ben sinirlenince paldır küldür girerim mesela ama eşim sakin sakin sinirli olsa bile ilerisini düşünerek konuşur ama bende o yok ağzıma ne geldiyse söylerim 🤣ama bence çok iyi bişey ya 

önce (1,274 puan) tarafından

Ben ağzıma geleni söylemem ama o an bir sorun varsa hemen konuşmak istiyorum. Ama sakin kalamadığım için de fevri tepki verebiliyorum. Gerçi bayağı törpüledim bunu. Önceki gibi değil. Bir yerden sonra eşler de birbinden bir şeyler alıyor. 

0 oy
önce (4,124 puan) tarafından

Uyumasını engelledim bide aniden parlayıp aniden pamuğa dönüyor hemen bağırıp arkasından gelip sarılıp özür diliyor sabah aksam uyuyor bir insan. 50 saat nasıl uyur aralıksız oturdum sinirden saydım bu iki özelliğini değiştirirdim 

Uyku bizde de var işten gelir hemen iki saniye içinde uykuya dalar evde iki çocuk babayla pynamak istiyor baba uyuyor bugün akşam kızdım bende kalk ya yarım saat oyna çocuklarla diye üşüdüm bugün dedi kıyamadım geri de 🤣

önce (4,124 puan) tarafından

Valla biz kıyamıyorum da canım bizimki abartı 50 saat 

0 oy
önce (1,097 puan) tarafından

Yemek konusunda çok seçici sebze aslaaa yemez 

Tavuk yemez 

Et sote yemez 

Etli yemek yemez 

Et bi yemeğe girdiği zaman ziyan olmuş et der 

Sabah kahvaltıda birçok kahvaltılık vardı kayınvalidem çörek pişirmiş ısıttım mis gibi koktu onlar çorbayı sever diye çorba ısıttım ve bana yiyecek hiç birşey yok dedi 

2 gün önce hünkar beğendi yaptım burun kıvırarak yedi sadece bana değil herkese böyle kimssnın yaptığını beğenmez illa bişey bulur ama çok yoruldum 15 senedir 

Yemek seçen bi eş çok yorucu canım benimki bu kadar olmasa da seçiyor tavuk yemez mangal dışında sebze yemeği yemez pilavdan çok hoşlanmaz fast food tarzı sever ama fast food ta her zaman yapamıyorum çok zorlanıyorum bende artık gündüz soruyorum ne yersin diye ona göre yapıyorum ben akşam kahvaltılık yemek sevmem ama eşim tam tersi hergün kahvaltılık ister akşam için ara sıra da çorba 

önce (1,097 puan) tarafından

Fast foot da sevmez pirinç pilavı yemez hamur işleri yemez krem şanti,krema yemez yaş pasta yemez ufff vallahi ya 

0 oy
önce (9,781 puan) tarafından

Muhtemelen eşlerimiz bize artık sevgi ve saygı duymuyor olabilir. Çünkü sevgi ve saygı duyan insan bu şekilde davranmaz. Kaybetmekten korkan kimse böyle davranmaz. Korkmuyorlar o kadar aitiz ki onlara. Soru cevabına gelince ev işlerini yapması yeterli olurdu galiba yükümü sırtımdan almssı yerde gordugu bişeyi bu benim işim değil demeden yapması

Bizde durumlar tam tersi severek evlenmemize rağmen eşim ilk zamanlar bana elde muamelesi yapardı ama şu an üstüme titriyor bazen kızıp sinirlenirim mesela gönlümü yapmaya çalışır şakalaşır güldürmek ister ama ilk zamanlar öyle miydi kendi kendine kızar dururdu şimdi öyle değil allahtan hoşuma gitmeyen olaylar tabi ki yaşıyoruz ama eskisi gibi tepkiler vermez mesela ailesiyle ilgili bi konu olduğunda bişey söylesem önceden seni ilgilendirmez tarzında cevap verirdi şimdi ben sormadan kendisi söylüyor 

Ev işi de bazı erkekler dışında genel olarak yapmıyorlar bence ya ben bi hamile ve lohusayken yardım etmişti çocuklar oldu olalı bazen ortalığı toplar onun dışında yok ama ben hak veriyorum eşime çünkü dışarda çalışıyor yazın sıcaktan bunalıyor kışın soğuktan üşüyor bugün geldi yattı mesela çocuklarla ilgilen biraz dedim eve geldikten bir saat sonra eline dokundum elleri hala buz gibiydi kıyamıyorum o yüzden tabi ki yardım etse iyi olur ama onun tarafından düşününce de o da haklı 

önce (9,781 puan) tarafından

Bende onu düşünmüyor değilim elbette yoruluyorlar. Genel yorum yapmıştım aslında ama muhabbetiniz daim olsun 

0 oy
önce (255 puan) tarafından

Senin kocaninki dikkat eksikligi.benim kocaminda kiskancligini deyistirirdim cok feci kiskaniyor:)

Dikkat eksikliği mi bilmem ama sürekli böyle ya bişey diyorum duymuyor mu umursamıyor mu anlamıyorum 🤣dediğim gibi kafam çok yorgun denileni idrak edemiyorum diyor ama boş olduğu dönemlerde de aynıydı biraz umursamaz bi tip çok konuşmayı sevmez o yüzden sanırım 

Kıskançlık sanırım hepsinde biraz var benim şöyle bi anım olmuştu eşimin kıskanacağı çok olay yaşamadım ama ilk oğlum doğduğunda ilk hastane kontrolüne götürüyorduk eşim bebeği aldı pusetle sen hızlı git hastaneye gir ben yavaş gelirim arkadan bebek üşümesin dedim kış olduğu için eşimde tamam dedi gidiyordu karşıdan gelen iki adam bana baktı eşim kafasını döndürüp bana baktı adamlar hala bakıyordu eşim geldi bebeği yanıma bıraktı adamların yanına gitti ne bakıyorsunuz lan diye adamlar abi özür dilerim eşin miydi bilemedik dediler eşimde karım olmasa bile bakma hakkınız var mı elin karısına kızına dedi adamlar utandı 🤣ondan beri gittiğim yerde arar sorar var mı bi sıkıntı diye 🤣

😄😄😄esin basak burcumu acaba

Yok kız ne başağı ikizler 🤣🤣🤣gerçekten burç özellikleri var bi yaptığı diğerini tutmaz 🤣

Benim ablam ve kaperkek kardesim basak ve onlarde boyle dikkatsizler kirk kere soylersin anca duyarlar hele onlarla telefonda konusmak azaptir azap:)

Ben başak burcuyum ama asla öyle değilim ya dikkatli bi dinleyiciyim kesinlikle söyleneni unutmam bu ara b12 yüzünden unutuyorum bazı şeyleri ama o sayılmaz herhalde🤣bir de bende dağınıklık şeyi var başak burcunda oluyormuş sanırım dağınıklığa tahammülüm yok düşün akşam çocukları banyo yaptırdım dağıldı haliyle sonra ben girdim banyoya önce kendimde banyo yapıp öyle toplayıp temizlerim dedim sonra girdim önce topladım yıkadım sildim kuruladım sonra banyo yaptım tekrar çıkarken topladım sildim kuruladım çıktım 🤣

Allah akil fikir versin evet ablamda oyle ben koc burcuyum bende oyleyim ama  banyodan once temizlemek sonrasindada bi tur daha temizlemek cana zarar yaa islanacagini kirleneceyini biliyorsun kendine bu kadar zulm etme:)

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Çok konuşması her şeye bilmişlik yapması avukata doktora siyasete mutlaka bir yorumu var ve kendi bildiğinin üstüne soru söz söylenince kabullenmemesini değiştirirdim

Benim teyzemin eşi böyle doktor ağrı kesici versin bu ağrı kesici değil der mesela oysa ağrı kesici işte ama laf anlamaz beğenmez bi ameliyat oldu bir ay doktor Aradı bu iyi değil bu bilmiyor dedi asla kimseyi beğenmez siyaset olsun sağlık konusu olsun başka bişey olsun hep beğenmez çok zor bir durum teyzem aşırı şikayetçi bu konudan mesela çok bilmişlik yapıyor diye 

önce (6 puan) tarafından

Sormayın ya doktor emziriyorum diye ilaç yazmadı doktor ile yaramaz der avukatlık bir iş olur avukatı beğenmez trafik olur şoföre suç bulur 

0 oy
önce (13,496 puan) tarafından

Çok titiz çok düşünür. Bunların ikisi de ona zarar bana değil. Daha huzurlu olabilirdi düz mantık olsa 

Ay benim babamda öyleydi rahmetli ne çok düşünürdü olanı olmayanı iyiyi kötüyü babacım takma biraz akışına bırak derdik yok takmıyorum ne takacağım derdi sonra yine aynı olurdu sonuç 45 yaşında herhangi bir sıkıntısı yokken vefat etti çok üzülüyorum hala daha babamı o hale getiren durumlara olaylara :(

0 oy
önce (1,113 puan) tarafından

Sinirlerini almak isterdim kendiminde sinirini almak isterim ikimizde çabuk sinirleniyoruz 

Sinir iki taraflı olunca eminim çok yorucu oluyordur :)

önce (1,113 puan) tarafından

Hemde nasıl 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 945 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Amerikanbebesi (3,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,080 göst.
4 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses annesi. (72 puan) tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,066 cevap

46,025 kullanıcı

Kategoriler

...