+1 oy
616 göst.
önce Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

Bugün avukatım ve birkaç komşu akrabamla gittik görümcem eltim eşim olacak o adi ve hatta o edepsiz avukatları bana bulaştı eşyalarımin bir kısmı yoktu zaten neyse sorun etmedim ama hakkımı helal etmiyorum hayrını görmesinler inşallah eski eşimin avukatı kadındı eski eşime nakliye nerede kaldı dedi nakliyeyi ben tuttuğum için bende cevap verdim birazdan gelicek diye bana verdiği cevap sanami sordum sanami kalmış diye tersledi hiçbir şey demedim cevap vermedim hiçbirine ama 1 hafta sonra duruşma var mahkemeye gidip o avukatı hâkime şikayet etmek istiyorum kadın bana bakarken kan kusuyor du resmen o kadar iticiydiki hepsini Allah'a havale ediyorum hepsini 

13 Cevaplar

+6 oy
önce (214 puan) tarafından

Kim olirsa olsun meslegini hakkiyla yapanlarin elleri opulmeli bence o bir avukat muvekkilini savunmaktan baska hic bir isinize karismamali ve boyle cevap vermemeli edepden mahrum gercekten ve verdiyi cevapda qarip bi anlik dusundum acaba eski esinle aralarinda biseymi var diye yoksa bi avukat neden boyle trip yaparki?

önce (137 puan) tarafından

Benimde aklıma direk böyle düşünce geldi 

önce (2,826 puan) tarafından

Aynısını yazacaktım ama sen demişsin zaten canım 👍🏻

-Reklam-
+4 oy
önce (768 puan) tarafından

Avukat sanki kışkırtmış kavga çıksın diye. Dün yazmıştım yalnız gitme diye insanlar çok kötü şeytanın aklına gelmez ne planlar yapıyolar. Yinede geçmiş olsun kurtuldun bunlardan. 

+1 oy
önce (2,093 puan) tarafından

ALLAH  a havale et gerisini bosver canım  artık önüne bak belki daha guzel zamanlar seni bekliyodur 

önce (13 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
önce (1,759 puan) tarafından

Çok şükür sağ salim alıp çıkmışsın ya eşyalarını o kadına ne oluyormuş hadsiz sanki düşmanın mı nasıl bunu söyleme hakkını buluyor kendinde

+1

Hadsiz gerçekten hâkime hanıma söylemeyin düşünüyorum 

+1 oy
önce (2,727 puan) tarafından

Avukatmis ne hakla bunları söylüyor ya çok şükür kurtulmuşsun boşver önüne bak Allah'a havale et Rabbim iyilerle karşılaştırsin

Kesinlikle öyle hâkime hanıma söylemeyi düşünüyorum 

+1 oy
önce (8,370 puan) tarafından

Pislik yılan

+1 oy
önce (474 puan) tarafından

Cnm benm 3 hafta sonra duruşmam var bende ilk defa gidicem duruşmaya 6 olcak bu hayla bitmedi benimde eşyalarımı almam gerekiyor nasıl olcak bilmiyorum ailem alma kendini ve oğlunu kurtardın gerisi önemli değil diyor keşke sen mahkemeden onay kağıdı alsaydın eşyalarini almak için polisle gitseydin olay çıkmazdı bende öyle yapcam ama kimse giyme Dior , 

Allah yardımcın olsun 

Ben eşya davası açtığım için eşyalarımı vermek zorunda kaldılar yoksa vermiyorlardı en çokta i avukatlarına sinir oldum bende ilk defa gidicem hâkime hanıma söylemeyi düşünüyorum o avukatın terbiyesizliğini son duruşma olur büyük ihtimalle oğlumun velayetini de inşallah alırım bence eşyalarını bırakma al biraz sıkıntı çıktı ama halloldu yine çok şükür bazı eşyalarımı vermediler onları da helal etmiyorum zaten hayrını görmesinler 

önce (474 puan) tarafından

Alırsın inşallah oğlunun velayetini cnm benm Allah yardımcın olsun helal etme zaten, hem o avukata noluyor bencede hakime söyle sen , benm oğlumun babası avukat tutmuş yeni bu adam çocuğunu bilerek görmeye gelmiyor görüntülü aramıyor ki çocuğu gostermiyor diyip tutanak yaptiriyormuş kendisi dedi bunu acaba bundan bişi çıkmaz emi çünkü çocuğu görmeye gelmiyor kendisi İstanbul'da ben elazigdayim

+1 oy
önce (664 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canim aynı şeyleri bende yaşadım daha kötülerini hatta Allaha havale et canım Allah sorar hesabı i

önce (31 puan) tarafından

Sen boşandın mı canım bı ara sankı telefonundan  bsıyler yakalamısdn dimi yanlış hatırlıtor da olabılırım

Benim ikinci evliliğin bu canım ilkte aldatildim

Helal olsun sana aldatıldığını hatırlıyorum  demek boşandın ondan aferim kız helal olsun aldatıldığın halde yanında kalmamıssn  . 

Yenı kocan da var ohhh inşallah mutlu olursun eşinle  pekı 2. Evlılık hissi nasıl  daha mı iyi geldi sana yoksa gelen gideni arattı mı

Çok çöl iyi canim

Çok sevındım çok mutlu olun 

+1 oy
önce (1,952 puan) tarafından

Hakkın yanlarına kalmaz merak etme. Allaha sığın, güven. 3 eşyan eskik kalsın sana bişey olmasın. Ben bunu öyle bir gördüm ki. Ben de 18 yaşında maalesef 1 sene evli kaldım ayrılırken benim şahsi eşyalarımı bile vermediler getircem dedi getirmedi bizde almaya gitmedik anlaşmalı olduğu için avukat falan yoktu. ondan tek kuruş almadım. Bir gün haberlerde karşıma çıktı feci şekilde can verdi kötü bir kazayla hem de. Yanına hiçbir sey kalmadı 

Bir de ilginç kendi karakterlerine uygun avukatı nasıl buluyorlar şaşırıyorum. Bana bir avukat lazım oldu nasıl avukat bulunur diye göbeğim çatladı 

önce (2,826 puan) tarafından

Aaa gerçekten mii çok şaşırdım valla Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz 

Aynen öyle oldu 

+1 oy
önce (52,188 puan) tarafından

sordugun benim tuttugum nakliye diyeydin ya işte bende o an cevap veremiyorum sonradan kafamda kuruyorum hakkinda hayirlisi olsun insallah

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Niye susuyosun ki anlamıyorum deseydin ya hayırdır sen nerenin köpe.ğisin havlıyosun 

0 oy
önce (916 puan) tarafından

Hakime değil baroya şikayet edeceksin canım. Onların denetçisi baro

0 oy
önce (5,715 puan) tarafından

Sende deseydin ya  sende kendi eşini yap o xaman sadece

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 427 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,097 göst.
0 oy
7 cevap 644 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 641 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Birprensannesiiii (1,154 puan) tarafından soruldu

413,033 soru

12,435,150 cevap

45,787 kullanıcı

Kategoriler

...