Kizlar ben eşimle evleneli 5 yıl olacak uzakta çalışıyor 2 ay çalışıp 1 ay gelip evde kalıp gidiyor gene aynı şekil bikere beni aldattığını yakaladım gene hissediyorum sanki biriyle konuştuğunu bir kere yapan hep yapar asla.yaptiklari aklımdan çıkmıyor şimdi ben bunun telefonuna nasıl bir uygulama.indirip.nereye girip girmedigini nasıl anlayabilirim lütfen bişey deyin
ayrilmayacsksan kurcalama. bi kere sineye cekmissin . guven sifir. e bidaha yakalarsan nasil yasayacan esinle. ayrilmicsksan kndini uzme kurcalama gormez bilmezsin
Bu sefer bulursam ailesine rezil edecem herkese ailesinden çok korkuyor
Rezil ettikten sonra boşanacak mısın peki
Hayır cnm biz doğu tarafuyiz ailem herkes değişik asla izin vermezler
iste genelde erkege birsey olmuyo serfsz derler tamam ama sana acirlar vah vah yazik durumuna dusersin. erkek elinin kiri derler
Çok zor ama hissediyorum sanki gene biseyler yaptığını bunu bile bile Osman nasıl susar peki 😏
Ailesine rezil etsen ne olacak canım. 2 gün kızacaklar 3.gün oğlumuzun elinin kiri kadın olsaydın da seni aldatmasaydı diyecekler . Bunlara hazır mısın? Boşanamam da diyorsun. O yüzden boşver hiç kurcalama .
Doğuyla ne alaka bende malatyaliyım kocam beni aldatsa ailem beni çeker alır doğulular aldatılip bosanmiyor mu
Madem bosanmayacaksın işin pesini bırak casperiyeninde dedigi gibi olur aldatılip aldatılip duruyo derler arkandan ne laflar ederler
Yani madem bosanmayacan macera arama hiç sineye çekeceksin yine belliki gereksz heyecan arıyorsun belliki aldatılmış sin susmussun smdi yine öyle bsey varsa rezil edecen ne ne olcak peki geri bariscaksin akillandmi sanacaksin ağzımı bozmak istemiyorum ya bende doguluyum ama boşanma yok dye bsey yok olmuyorsa boşanilir yani benm sulaleden boşanan çok oldu
Ben bilmiyorum ama telefon yonlendirme varya onu yapabilirsin kendi tleelfonuna yonlendir onun telefonunu ve bi sey bulursanda kanit olarak sakla.insallah bilen biri cikar
Peki onu nasıl yapacam cnm detaylı söylemişim
Iste onu bilmiyorum ama benim enistem olacak herif yapmisdi annemle ablamin konusmalarini dinlemek falan icin
Iste onu bilmiyorum ama benim enistem olacak herif yapmisdi annemle ablamin konusmalarini dinlemek falan icin youtube den baksan belki bulursun telefon yonlendirme yaz belki cikar
Baktım cnm ama.ucretliymis ya eşim anlar öyle turktelekom hatim onun özetine paranın nereye gittiğini anlar
Rabbim kolaylik versin
Bildiğim tek şey neler izlediğini öğrenebilirsiniz kendi telefonundan bakabilirsiniz, diğerleri hakkında fikrim yok
TM cnm anladım.girdim.kac ay önce neye girdiysem çıktı eşim eve gelsinde onunkini yapayım.hele o çok telefondan anlamaz zaten ne halt yediğini öğrenirim
Ben arkadaşımın kullandığı yedek wp uygulamasını indirip eşimin wp kopyalamistim. Tabi eşimin haber var bundan. Eğer tlfndan falan pek anlamıyorsa wp kopyalayabilirsin. Çünkü kurcalarsa başka bir cihaza bağlı olduğu görünür.
Peki o uygulama ismi nedid cnm
Web tara.yıcı. profilde karekod görüntüsü var.
TM cnm saol
Sen uygulama yükledin diyelim eeee ne olacak gördüklerin seni bir kere daha yıkacak bir kere daha içine ateş düşecek ihanetin affı olmaz neden ayrılmadın?
Bizim tarafda kolay kolay boşanma olmuyor iki çocuğum var kim bakacak çocuklarıma ailem mi bakacak bir haftalığına gidiyoruz değişik davranigorlar
Ne diyim zor çok zor ihanet herşeyden zor Allah yardımcın olsun ne desem bilemiyorum daha fazla
Amin saol cnm insan bikere aldatilirsa daha güven olmaz zaten hiç güvenmiyorum artık ona
Affetmek senden vazgeçmem demek aldatılmayı göze alıyorum demek yine affedip yine devam edeceksen neden öğrenmekte bu kadar ısrarcısın ki ?
Allah kimsenin başına vermesin aldatılmak çok kötü insanın başına gelmeyene kadar anlamaz cnm
Kendi başıma gelmedi yani bildiğim gördüğüm bir şey yok ama çok yakınım biri yaşadı ve devam etti psikolojisi bozuldu Rabbim yardımcınız olsun
Amin saol cnm alllah kimsenin başına vermesin böyle bir.olay
S.ktir et uygulasi var onu deneyebilirsin.seni aldatan bı eşim varsa eğer sana tavsiyem çocuklarına sarıl onuda görmezden gel Allah'a bırak.bende doguluyum boşanmak yok ee düşünüp kendini yipratmana değmez ben öyle yapıyorum onu düşünüp kendimi uzecegime çocuklarıma sımsıkı sarılıyorum onun gibi olmasınlar diye ugrsirdin yani.allah doğru yola koysun nediyim eğer oyleyse.sende Allah'a sığın bacım
Ne bilim.ya çok tuhaf evlilik. Ya severek aşık olarak evleniyoruz ama bir kaç yıl geçiyor bir bakaiyorsun seni çok seven adam seni aldatıyor insanın çok zoruna gidiyor ya bide eşim hep uzakta çalışıyor is yok mecbur inşaatta çalışıyor nasıl ise gisiyor aklıma geliyor tekera aldatıcı
Boşver benden bundan bı kac yıl önce bide yeni doğum yapmıştım telefonda yakaladım o hhinden sonra asla eskisi gibi olamadım içim soğudu ama çocuklarım var onlara çok iyi bir baba hakkını yiyemem ama bana asla iyi bir eş olmadı napalim boşanma davası açtım hakim karşısındada istemiyorum dedim ama bırakmıyor seviyorum diyo biraz duzeldide ama sinirlensin gene aynı ben 35 yaşındayım o 40 yaşında çok kıskanç aşırı hemde neyse demem oki kendini üzme bırak ne hali varsa görsün zaten Allah yukarda kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmıyor
Allah yardımcın olsun canım bende aynı senin gibiyim biz her konuda çok eziliyoruz malesef
Şüphelendiğini söyle ve kamera programı var bir tane ikinizin de telefonuna yükle ne zaman aklına gelirse gir bak
Peki hangi kamera hangi uygulama bide
Olay store de var kamera programı yaz gelir ikinizin telefonuna da yüklüyorsun o senin telefona istediği an girer sen onun telefona hem kimle konuştuğunu hem nerde olduğunuzu görüyorsunuz gece gündüz ne zaman istersen ama gizli bir uygulama değil haberi olacak yükleyecekseniz
Asla boşanamam diyosun öğrenip napicaksin ki canın yanar sadece hic kurcamala bence ya
Boşuna indirip kendini üzme boşver çoğu erkek böyle doyumsuzlar
413,191 soru
12,440,276 cevap
45,958 kullanıcı