0 oy
540 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,054 puan) tarafından

Kızlar canı çeken olursa özür dilerim öncelikle siz pastırmayı bilir misiniz sever misiniz biz geçen yaz Antalya’ya bir tanıdığımız için hediye götürmüştük bu etleri nasıl pişireceğiz dediler 🤣biz bi güldüm eşimle tabi bilmiyorlar normal eşim o direk yenilir pastırma dedi yok ya çiğ et yenir mi bu çiğ dediler yedirmek için baya ikna etmeye çalıştık hatta sonra yiyince çok beğendiler şimdi ayda bir ya da iki ay bir bize para gönderip pastırma aldırıyorlar 🤣peki siz biliyor musunuz hiç yediniz mi 

9 Cevaplar

+10 oy
önce (3,048 puan) tarafından

Bildiğimiz pastırma bu niye bilmeyelim :) Ben de yabani ot falan sordun sandım :)

Ayrıca başlığa yiyecek diye yaz aşeren olur hakka girersin. 

önce (1,054 puan) tarafından

Yok ya bilen kadar bilmeyen de varmış bir kaç kişinin bilmediğini duyunca acaba bilmeyen var mıdır diye sormak istedim sohbet amaçlı :) evet yiyecek yazmayı unutmuşum ilk defa yemekli falan bi post paylaştım ondan sanırım unutmuşum kusura bakmayın 

önce (3,048 puan) tarafından

Ben kusura bakmam da bir helallik alman lazım gibi canı çekenden.

-Reklam-
+2 oy
önce (3,106 puan) tarafından

Kusura bakma cnm hamile değilim ama hamile birisinjn cani cekse, su an kilosu o kadar pahali ki, herkesin almaya durumu olmayabilir. Yani baslikta yiyecek oldugunu belirtseydin keske en azından...

Evet yazmayı unutmuşum resimli diye belirtince onu belirtmeyi unutmuşum kafam karıştı kusura bakmayın ilk defa yemekli bi post paylaştım o yüzden sanırım bilemedim 

+2 oy
önce (3,115 puan) tarafından

At ben yas pasta sandim 😃

Senin canın pasta çekmiş herhalde 🤣

+1 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Eskiden alır yerdim 😂 bahadır almıyorum da yemedim de 

Biliyorum canım da onsuz da tadı olmuyor 🤣

önce (218 puan) tarafından

Ayy o da doğru neyse amaaan ayda yılda ye gitsin 😂

Valla alıyor eşim çok seviyor bende dayanamayıp yiyorum dün bi misafirliğe gidecektik banyo yapmadan çıkamadım üstüne siniyor insanın 🤣her güzel şeyin bi sonu vardır dedikleri gibi aynı güzel ama sonu felaket 🤣

önce (218 puan) tarafından

Dur ben de sana eşlik edip yarın bir kokayım 😂❤️

Ev halkına da yedir sonra kokarcaya çıkar adın 🤣🤣afiyetle ye inşallah canım rabbim bol rızık nasip etsin inşallah ❤️❤️

+1 oy
önce (52,238 puan) tarafından

yerken iyi de yedikten sonra kokusu yok mu sirf kokmamak icin yemiyorum hele yazin aman aman 

Evet kokusu çok fena banyo yapmadan üstünden geçmiyor banyoyu çamaşır suyuyla yıkasan bile çıkmıyor 

+1 oy
önce (136,641 puan) tarafından

bi kac gun once hamile birisi aylardir et yemedigini yazmisti simdi bunu gorse vebale girermi @Nur_Ay

ya olabilir pastirma herkes sevmez aklina gelmemis olabilir ben genel soyledim dikkatimi cekiyor kahvaltim bu buyrun tamam ye afiyet olsun ☺️

Haklısın canım çok haklısınız hatta babyboyum sizi de kıracak bir söylemde bulunduysam özür diliyorum ikbalcim sende çok haklısın eğer bi kusurum varsa affola post açtım zaten yarın eşime söyleyip birine nakdi yardım yapmasını isteyeceğim dediğim gibi böyle durumlar kafama çok takılır çok korkarım birinin ahını vebalini almaktan tekrar kusurum varsa hoşgörün lütfen bir daha dikkatli davranırım inşallah 

kiz ne kusuru niye bu kadar ezildin buzuldun olabilir aklina gelmemistir tv de sokaklarda zaten var hepsi

önce (188 puan) tarafından

yâ ne kadar güzel bir konuşma oldu tatlıya bağlanarak ❤️🦋 Ben de sevmem pastırmayı da çemeni küçükken çok ekmeğe sürer yerdik

ben cigde yerim yumurtalı da yerim kahvaltida ama çıkışı fena oluyor kuzenimin arkadasinin sarkuteri dükkanı var gidip geldikce yiyor ela diyo dayim pastirma kokuyo sarilinca ☺️

0 oy
önce (8,987 puan) tarafından

Yedim bir kere babam almıştı ama tadını unutum uzun zaman oldu kardeşimle konustuk alam yiyem diye yine unutuldu

Ay çok güzel bir de pahalı olmasa keşke hergün yesek 🤣tavsiye ediyorum al ye tuvalet kokusundan meshul değilim ama 🤣🤣

Yiyecem canım bida nasip olursa

Afiyetle inşallah canım rabbim rızkımızı bol versin inşallah ❤️

Amin işallah canım

0 oy
önce (252 puan) tarafından

Hemen hemen her hafta market alışverişinde alıyorum ben canım ben çok seviyorum eşim hiç sevmez

Bizde aylık olarak kendi satış yerlerinden alıyoruz markette açık mı alıyorsun canım yoksa paketli olandan mı :)

Yok canım biz BİM'e gidiyoruz markete BİM'den kapalı alıyorum az oluyor onda ama zaten bir tek ben yediğim için rahat yetiyor hatta benim de aklıma takılmıştı biliyor musun her hafta mutlaka yiyorum ya bir kere acaba kurt yapar mı midemde diye

Bilmem hiç düşünmedim canım ama çiğ etten farklı  bekletiyorlar öyle marketten alınanı bilmiyorum ama Şahin ya da kayseri de olduğumuz için baya bi satış yeri var oralardan alıyoruz ama bi gittiğimde soracağım bende merak ettim 🤣

Biz Ege bölgesi'ndeyiz canım sen tam yerindesin vallahi oradakiler çok lezzetlidir

Evet canım Burada oldukça fazla inşallah yolun düşerse has yerinden alıp ye farkı görürsün :) yiyeni bağımlı oluyor dediğim gibi biz Antalya’da bi tanıdığımıza götürdük bilmiyorlardı şaşırdık :)

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Aaa. Hayatımda hiç görmedim. 🤣 Kız pastırma yı biliriz tabi. Ama hiç yemedim tadını da hiç merak etmedim.

Görmeyen bilmeyen varmış evet canım ben herkes biliyordu diye düşünmüştüm arkadaşlarımız yerken bile şüphe ettiler birbirlerine önce sen ye diyip durdular pişmeden yenmez ya dediler şaşırmıştım baya o zaman 🤣

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,054 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 306 göst.