+6 oy
338 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,808 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi  neler yapıyorsunuz 🫶🤗 

Ben bugün aşırı derecede duygusalim ve heyecanlıyım 🥲 

Kahvaltı yapmadım canım istemedi çok güzel kar yağıyor eşim eve döner umuduyla geciktiriyorum 🫣🫣

Bugün kurutmam da geliyor o kadar mutluyum ki ama duygusallık ağır basıyor 🫠🥲 

EVET büyük ihtimalle okurken altı üstü bi makina diye bilirsiniz ama benim için çok büyük birşey 🤗🤗🫠🫠

Bir sınavdan geçtik ve Ufak tefek sınavlarımiz devam ediyor ama hamd olsun eşimle birbirimiz den hiç vaz geçemedik 

Evlat ile sınandik 

Sağlık ile sınandık 

Yokluk ile sınandık ve bu 1 yıl içinde oldu 

Bilenler vardır 1 doktor hatası yüzünden aylardır çekiyorum yeri geldi yatalak bile kaldım altım  bezlendi eşim beni kimseye muhtaç etmedi işi bıraktı  batarsak beraber çıkarsak beraber dedi hastaneden eve geldim son paramızı taksi parası verdik ekmek bile alamadik ama ben bunu aileme bile yansıtmadim beraber ağladık beraber güldük ve sonunda tekrar şükürler olsun toparladık nelere göğüs gerdik oğlumuza yansıtmamak için ondan ayrı kaldık annemden almadık onun keyfi yerindeydi fırlama dayısına bisiklet bile aldırmış 🤣 

Şimdi ufak tefek sorunlar devam ediyor ama inanıyorum bunlarda geçecek inşallah sonra bana diyorlar nasıl bu kadar pozitifsin pozitif olmasaydım bunları yenemezdim onca şeye rağmen 1 kere psikiyatriye göründüm ondada yatarken geldi ilaç başlamak istedi ama bebeği etkiler imza vermeniz gerekiyor dediler gerek yok biz eşimle benim psikolojimi terbiye ederiz dedik  😂😂😂😂 

Neyse yazdıkça uzar gider gelin kahve içelim manzara da güzel 🤣😂

Eşimle bugün dertleştik iyice duygusala bağladım bi silkelenip kendime gelmem lazım 🤣😂🤣😂🤣🤣😂🫢🫢🫢🫣🫣🫣🫣

image

13 Cevaplar

+3 oy
önce (4,364 puan) tarafından

1 sene rabbim bizi de çok imtihan etti . Çok zorluk çektik ama bu koca yildan çıkardığım ders ise : Rabbım rutinlerimizi bozmasın.  Rutin nimetmiş meğer ☺️ Herkesin yardımcısı olsun rabbim . Sana da afiyet olsun 🌸

önce (4,808 puan) tarafından

Gerçekten öyle canim rabbim o imtihanları hayırlısi ile gecemeyi nasıp etsin doğru yoldan ayırmasın ☺️🤲❤️

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ 

önce (4,364 puan) tarafından

Amin canım inşallah.  Makineni de güzel günlerde kullan ⚘️

-Reklam-
+3 oy
önce (11,704 puan) tarafından

Böyle okudukça ne kadar şükürsüz olduğum aklıma geliyor. Allah kimseye muhtaç etmesin. Allah evinize huzur mutluluk sağlık versin inşallah. Bende yeni içtim afiyet olsun sana ❤️

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ 

+3 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Hayatta herkesin sınavı bir olmuyor rabbim dağına göre kar verir herkes farklı sebeplerden bir sınavın içinde önemli olan orda nasıl davrandığımız maşallah eşinizle üstesinden gelmişsin rabbim mükafatını veriyor🙏 bende 2 aydır kurutma makinası kullanıyorum o kadar mutluyum ki durup durup eşime Allah razı olsun diyorum ( normalde de sebepsizde derim çünkü benim hayattaki şansım eşim) bizimde evlendiğimizden beri durumumuz çok iyi değil her ay sürekli içerde geçiyor ama şuan sanki bir düzelme oluyor maaşına beklemediğimiz bir zam geldi alışveriş yaptığımız yemek kartına yine beklemediğimiz zam geldi şirketi değişcek ama çalışmaya devam edecek inşallah 🙏 tazminat alma ihtimali var 2 3 aya ve ben hamileyim kızımın şansına veriyorum ve dua ediyorum rabbim nolur çektiklerimizin bir mükafatı olsun bu sevincimiz yarım kalmasın kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarımız üzerinde duralım çünkü kimseye kimseden fayda yok maalesef 

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 

önce (1,806 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🙏❤️

+2 oy
önce (4,089 puan) tarafından

Güle güle kullan şimdiden kurutamni iyiki almışım diyecwgim bir şey havalar çok güzel afiyet olsun kahvaltıyı sabah sabah yapamıyorum ya canım istemiyor sabah sabah 

önce (4,089 puan) tarafından

Amin cümlemizden canım 

+1 oy
önce (429 puan) tarafından

Ah bacim masaAllah gucune hayata tutunmana hayranim Rabbim gucunu kuvvetini artirdin InsaAllah seni cocuklarina bagislasin gercekten seni cok takdir ediyorum afiyet olsun makinan da hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan insaAllah 

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ☺️

+1 oy
önce (3,977 puan) tarafından

Herşey kafada bitiyo Büşracığım bu hayata tutunmak, zorlukları aşmak istiyosak müdahale ediyoruz diğer türlü psikolojim bozuk demek cok kolayımıza gidiyo, cok hikayeler var ama senin mücadelen gibi zorlu değil, herkes bişeyin bahanesine sığınırken bu kadar zor imtihandan gecip pozitif olmani seviyorum 🌹 günaydın hep mutlu olalım ❤️

Amin inşallah ♥️🤲

+1 oy
önce (3,941 puan) tarafından

Afiyet olsun güzel günlerde kullan makineni bende alıcam inşallah tuvaleti kapatıp çamaşır odasına çevirmeyi düşünüyorum 

Ev benim olsa bende yapardım güzel olurdu 

Rabbim sana da versin inşallah

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ 

Rabbim en hayırlı zaman da helalinden nasip etsin bir gün Rabbimin izniyle oda olur 

Olur canım inşallah benim buradan anladığım kadarıyla eşin çalışkan maşallah onuda alır

Çalışma konusunda hakkını ödeyemem canim suan lapa lapa kar yağıyor yalvardım gitme işe diye soğuk çünkü ama durmadı gitti 

Suan bu kat onun üzerine yağıyor 😔 gel diye aradım ama nafile 

image

Rabbim bol bereketli kazançlar versin inşallah

+1 oy
önce (192 puan) tarafından

Bir eş insanı vezirde eder rezilde en güzel örneği sensin abla Rabb'im mutluluğunuzu hep daim etsin 🤗😍

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ amin

+1 oy
önce (194 puan) tarafından

Ne güzel eşinin hastalıkta sağlıkta yanında olması eş yanında olunca her Zorluk birlikte aşılır maşallah size

+1 oy
önce (802 puan) tarafından

Yaaa gözlerim doldu resmen okurken . Sizi tebr8k ediyorum bukadar guclusunuz ve de eşinizi varya ellerinden öpüyorum bu nasıl bi fedakarlık yarabbim ❤️🧡

Rabbim ailenize zarar getirtmesin maşallah.  Erkek değil bu ADAM ADAM . Şöyle durumda eşine şu şekil davranan adamlar varya helal olsun sana be abim cansin . Rabbim ikinizi de elden ayaktan düşürmesin.  O size ömür olmuş resmen siper olmuş ikinci bi sen olmuş ya rabbim ayağına taş degdirmesin.  

ONU DOGURAN BUYUTEN ANA BABANINDA ELLERINDEN ÖPÜYORUM ❤️

SAGLIKLA KALIN . 

0 oy
önce (5,656 puan) tarafından

Ay Büşra gözlerim dolu dolu okudum ne yazacağımida bilmedim 

0 oy
önce (584 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda toparlanirsin canm. 

Bu çektiklerin boşuna gitmez canm sizin hayat sınavınız oldu . Birbirinize daha sıkı kenetlendiniz ve Rabbimize şükürler iki evladın da sağlıklı yanındalar.

Rabbim size feraha kavuşturacak inşallah.

Bu çektiklerin öteki dünya da kefaret olacak sana .🙏🙏🙏

Makinende hayırlı olsun sağlıkla huzurla kullanın inşallah.🙏

Senin kadar pozitif olmak isterdim canm 😢

Kahvende afiyet olsun canım 

İnşallah kendi evinizdir  canım 🙏🙏🙏🙏

0 oy
önce (128 puan) tarafından

Allah sabredenlerle beraberdir. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 218 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,688 puan) tarafından soruldu