Dün akşam üstü yapmıştım sabah böyle olmus
Akşamdan yoktuysa kuruma olabilir
Ama belli de olmaz bi kan testi ver sene gene
Akşam bakamadim ki canım çantama koymuştum sabah cuzdani alırken gordum
Kuruma çizgisine de pek benzemiyo diğer yandan, bence bi kan testi ver daha net sonuç alırsın
İlk 5 dakikada çıkan sonuç doğru sonuçtur canım. Bu silik çizgi ilk 5 dakikada çıkmadıysa kuruma çizgisidir. Kesin sonuç için kan vermen lazım
2-3 dk bekledim iş yerinde yaptığım için
2-3 dk içinde silik çizgi görünüyor muydu?
Canım bu testte negatifse negatif yani ne kadar kurusada pozitife dönmüyor o kadar çok yaptım ki artık eminim adetin geçti mi kaç gün geçti bence iki gün SONRA testi yenile ve bak bakalım çizgiye ona göre de kan verirsin
Canım ben 3 aylık korunma iğnesi vurunuyordum bıraktım kullanmayi daha adet görmedim yani sen hiç yaptığında etmetesi gün böyle oldu mi
Canım bu testler negatifse negatif çıkıyor yani ertesi günde negatif kalıyor o kadar çok yaptım ki artık eminim yani sen testi bir yenile iki gün sonra çizgi belirgenlesmisse vardır bide bu test adet gecikince tam sonuç veriyor eğer adetin daha gelmediyse kesinlikle erken gebelik testi yapmalısın onda net bir şekilde çıkar varsa
Ay hayırlısı inşallah Allahim sanada nur topu sağlıklı bir evlat nasip etsin canm
Amin inşallah canım benim bende test yaptım pozitif ama iki kimyasal gebelik birde bebeğim karnımda öldü canım şimdi test tekrar pozitif kan vermeye korkuyorum Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin korkma canim
Amin inşallah canım
Kız benim kuruyunca pozitif oldu bir kaç defa olabiliyor ipek hamile misin canım ❤️
Akşamdan sabaha böyle olmus cnm
Test pozitif canım ama kan vermedim
Benimd
Benim de böyle çıktı dün
Hemen mi çıktı yoksa bı kaç saat sonra
Canım hemen çıktı benim
Sağlıkla kucağına al canım inşallah
Amin insallah canım ama daha kan vermeye gitmedim bir kimyasal birde bebeğim karnımda öldü ondan korkuyorum biraz
Ya net çıkmış bende hamileyim ipek 🫣🥹 kız beraber doğururuz
Birazda korkuyorum canım ya hayla kan veremedim bugün acile gidip versem mi diye düşünüyorum
Canım 8 gün gecikti daha kan vermedim kanda ne çıkacak korku sardı beni bide ben 7 Şubat'ta muayene oldum kadın doğuma o hiç bir şey yok demişti yani ondada biraz şüphe duyuyorum küçük diyemi görünmedi anlamadi acaba
Muhtemelen küçük diye kan ver sen
Smear testi falan aldı benden
Benim kız 1 yaşında neden korunmadin diye fırça yedim umarım sana bişey demezler daha önceden bir düşüğün var ya 6 ay korunma diyorlar ya genelde
İşte banada bağırdılar geçen sefer korunsana diye bu seferde iki ay ara ver demişti bende iki ay ara verdim ama olmuş yani ne yapayım şimdi insana bağırıp çağırıyorlar ya sinir oluyorum kan sonucunu öğrensem özele gidecem
Sağlık ocağında bilemm hergun kan alamiyormus belirli saatler belirli günlerde alıyormuş
Gebelik söz konusu bacım kan ver
İkinci çizgi sonra çıktı
Olabilir benimde sonradan çıktı kan verdim kanda da çıktı sonra biyokimyasal gebelik olmustu
Kuruma çizgisinden bi tık koyu çıkmış sanki.
Sabahtan yap bu sefer. Çantana atmadan önce 10-15 dk bekle ama:))
Kuruma çizgisi daha şeffaf değil mi o yüzden içime şüphe dustu
Büyük ihtimal var canım benimde böyle olmuştu testim sonradan çizgi çıkmuştı hamileyim oğlumda
ilk 5-10 dakika içerisinde görmediysen sonraki çıkan ikinci çizginin bir anlamı olmuyor diye biliyorum
1,490,896 soru
24,365,039 cevap
347,464 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın