Menüler belirlendi mi ne pişiyor evinizde bugün 🥘
Benim aklıma hiç bişey gelmedi fikir edinirim belki dedim
yapmicam makarna yaparim yemiyor kizim bosuna ugrasiyorum
O da iyi 🥲
Ayy bazen bende böyle diyorum
her aksam yemek kavgasi yapiyoruz
Tavuklu grecka pilavi yapicam😁
Ayni grecka var
birde benzeri vsr esmer bulgur aynısı oda güzel
Esmer bulguru bilmiyom ☺️
Aynısının bir tık küçüğü gibi düşün
Baktım netten 😁benziyorlar
Tadı aynı ben denedim sjsj
Tek yaptığım kemik haşlıyorum suyu ile birşeyler yapmak istiyorum ama gram fikrim yok bebem uyusa mutfağa bi girsem gerisi kolay
Sağlıklı bi yemek olacak desene ıımmm ellerine sağlık ❤️
İnşallah uyur canım pilav falan yaparsın ya da yogurt çorbası yap suyunuda icine katarsın
Kız bulgur pilavı yap sarımsaklı suyu ile üzerine de etleri koy yanına da ayran oh
@6haziran inşallah cnm ♥️ mutfağa girsem yarim saatimi almaz düşünüp yapmak
@Meleklerivar canim kaybattigim tavuğun sirt kısmı suyu ve yağı var 1 avuç et çıkmaz sadece suyunu değerlendiririm ♥️♥️
Abla yarma varsa yarma pişir üstüne de kemikteki etleri tiftikle müthiş
Etli bezelye yemeği yanına pilav salata düşündüm havuç yokmuş anneme gel çay içelim gelirkende bana havuç getirmiş olursun dedim annemde iyi sen pişir bize de ver o zaman dedi bakalım anacim gelsin de :) başlarım yemeğe
Ne güzel 😍
Afiyet olsun
Dünden biraz ekşili tavuk ve pirinç pilavım var. Yetsin diye de ıspanak yapacağım.
Çok iyi ellerine sağlık ❤️
Once kahvaltı yapiyimf sonra düşünürüm 😁
Geç kalmışsın kahvaltı için 😊
Süzme mercimek çorbası Tantuni 🥰
Çok iyiymiş afiyet olsun 😍
Nohut pişirdim akşama doğru da pilav yapıcam
Afiyetle yensin ellerine sağlık ❤️
Tarhana çorbası yaptim fırında patates dizme yapicam yanına bı de salata tamam
Afiyet olsun 🥰 ben de düşünürken düşünürken çıkardım artik biseyler. Yoğurtlu çorba.et kavurma pilav yapcam bi pilavım kaldı
Ispanak cıkardım buzluktan. Makarna yaparım belki mercimek corbası yaparım yada başka bir corba
Eline sağlık canım bende hafta sonu yapmıştım et misafirim vardı artık yaparım yine yakınlarda .
Afiyet olsun🥰 benimde bi makarnam kaldı 🥰
Eline sağlık 🥰
Sağolasın 🙂
Aklımda bısey yok beklim burda 🙄
Bekle bakalım baya yorum olmuş illa bir fikir çıkar 😊
Sogan kebabı pilav corba ayran
Soğan kebabı mı
Lezzetli gibi bi his verdi 🥰
Cok guzel bır yemektir evet denemenı tavsiye ederim 😊
Etli lahana dolması saricam birazdan. Eşim istedi lahana almış yanına da ayran çorbası Yeter diye düşünüyorum. Çocuklarda seviyor öyle işte 🥰
Çok severim lahana sarmasını.
Ellerine sağlık ❤️
Henüz menüde bişey yok
Olsun bulunur 😊
Kaç gündür kendimi kamdiryrm hep kolaya kaçıyorum bugün bütün tavuk yapayım dedim oda kolay ama az biraz uğraştırır bni . Hoş cocuklarim hiç bişey yemiyor oda pilav falan mecbur adam aç kaç gundr;)
Ahahah😂
Benimde hiç yemek yapasım yok bugünlerde ama mecbur napalım
Hiç sorma vala cnm
Evim oyle bi haldeydi ki uzun zamandir dogru duzgun alisveris yapilmadi esim bugun gitti ama o gelene kadar yemeklerimin hazir olmasi gerekiyodu bende 2 tane kapya biber buldum dolapta onunla bi corba yaptim cubuk makarna kalmis yarim paket onu pisirdim ketcap mayonezle yesinler diye yarim brokoli 1 tanede havuc kalmis onlari da hasladim sosladim salata niyetiyle elhamdülillah
Öyle oluyo bazen ya kuzum napcan. Ellerine sağlık becerikli hanım 🥰
ben de düşünürken düşünürken çıkardım artik biseyler. Yoğurtlu çorba.et kavurma pilav yapcam bi pilavım kaldı
Oh eline saglik askim benim
Sağol canııımm 🥰
Kızımın kontrolü vardı kocam ilaç almaya indi balıkta almış onu yaparım salata çorba yeter
Allah şifalar versin 🩷
Tavuk sote yanına nohutlu pilav salata 🥰
Afiyet olsun şimdiden canım bende yaptım pişiyor lar🥰
Sağolasın
Ellerimize sağlık o zamaaan 😍
Aynen canım benım şifa olsun❤
Çocuklara tavuk pilav eşime de bezelye yemeği yanında pilav cacık
Ekşili kofte, bulgur pilavı salata düşünüyorum ve başlıyorum bismillah 😀😃 ❤️
Kolay gelsin 😊
Kavurmaya bayılıyorum ya
Dündem nohut pilav var belki corba yaparim :)
Kuru fasulye yapıcam İnşâAllah pilav da olurdu yanına ama bu ara ailecek pilav dan bıktık yanına turşu ile ayran Rabbim açta açıkta kalmışlarada yardım eylesin İnşâAllah
Amiiiin
Kuru fasulyeyi bende çok çok severim ama eşim biraz bıkkınlık gösteriyor sanki her gün yiyormuş gibi o yüzden yapacağım zaman çekiniyorum 😂
413,156 soru
12,438,978 cevap
45,913 kullanıcı