0 oy
293 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,691 puan) tarafından

su ne buyuk nimetmis yaa:) insan kaybedince degerini anliyor. yuzume dort gun su degmemesi gerek . soydurma isleminini yaptirfim bu sene de suan kuru kuru gergin kirisik burusuk modda cumartesi gunune kadar su yok. disari cikamiyorum o yuzden.🙈😂 kizi ananesine yolladim kar yaginca basimin etini yer cikacamda vikacam diye diye dusundum sabahtan. allahtan yollamisim basimin etini yerdu bu yogun yagisa cikmak icin.

image

image

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(15,505 puan) tarafından

Sen ve şu meşhur güzellik takıntın 😂 4.günün sonunda cilt resimlerini bekliyorum şuan ihtiyacım yok ama kırışmaya başladıgım an ilk yaptıracağım işlem o olcak

(6,691 puan) tarafından

😂😂😂aynn benim bu ikinci ve son. nisanda burun ameliyati olcam . burnumun seklinin hozulmasini asla goze alamam baya bastira bastira ovaliyorlar yuzu cunku. o yizden hidaha omur boyu yaptiramam bu islemi burnuma darbe olmasin diye

(15,505 puan) tarafından

Darbe öyle agır bişey değil ki zarar verici seviyede olması lszım ki şekli bozulsun

(6,691 puan) tarafından

bu islemde baya bastira bastira yuzu kalin tanecikli peeling ile ovuyir. suan mesela kemiklerim agrio şakak kemiklerim cene yan javline kemiklerim kasimin altindaki goz çukuru kemiklerim burnumda hic yok zaten burnumdan birkere daha ameliyat olmustim o sebeple his yok. baya bastira bastira on dk boyunca ovaliyor. hatur hutur. burun falan perisan olur

(15,505 puan) tarafından

Sen ameliyatlı olduğun için sana zarar verici seviyede oluyor tabi

(6,691 puan) tarafından

evet. bidaha cesaret edemem yani simdi sekli zaten bozuldu dustu falan o yizden umursamiyorum. revizyon olcam ikinci ameliyati o yuzden goze alamam bidaha sekil bozulmasin diye

-Reklam-
0 oy
(5,346 puan) tarafından

Ne buruşmussun be gülistan 🤣🤣🤣🤣

(6,691 puan) tarafından

yuzume yaptirdigim islemden bole canim yavv. kuru gergin burusuk duruo. bi hafta sonra pambik gibi olacum:)

(5,346 puan) tarafından

Ohhhh mis pambbik şaka yaptim bebem 

0 oy
tarafından

ne işe yarıyor bu işlem

(15,505 puan) tarafından

Ölü derileri atıyor ölü derileri attıkça cilt altında kalan taze cilt ortaya çıkıyor

(6,691 puan) tarafından

aynn oamuk gibi oluo vilt alti lekeleri de gideriyir . dogum sonrasi asiri lekelenmistim pamuk gibi yapti suratimi . bu ikinci yapisim. burun amlyatndan sinra zaten kolay kolay daha omur biyu yaptiramam . cok bastiriyorlar burnumun seklinin bozulmasini asla goze alamam:)) o yizden bu sondu

0 oy
(72 puan) tarafından

Iktiyozis hastasiyim ben her gun yuzumde bu manzarayla uyaniyorum millet para verip yaptiriyo :D sukur mu etsem deli mi ne mi desem anlamadim :D

(6,691 puan) tarafından

o nasil oluoki? cok gecmis olsun ya acisi dayanilmaz asiri hassas ve igneler batio suratima. 6 bin verdim valla aci cekmek ivin :)) soyulunca bi hafta sonra pamuk gibi bembeyaz cildim olacak😂😂

(72 puan) tarafından

Ya dogustan gelen bi rahatsizlik. Kuru cilt ve surekli nemlenmezse yaglanmazsa suan senin yuzundeki gibi kuruyup catliyo ve deri dokuluyo bazen kendim tutup deriyi sokuyorum buyuk buyuk o kismi zevkli ama allah kimsenin basina vermesin tabi tedavisi olmayan bi hastalik neyseki en hafifi benimki cok sukur. Neyse konu bu degil ya.Daha once yine atmistin bu islem sonrasinda fotograflarini evet guzeldi gayet temizlendikten sonraki fotografini merak ettim yine :) ucuz da degilmis hani ne yapiyolar boyle kurutmak icin krem bisey mi suruluyo lazer gibi bi aletle yakiyolar mi. Suan yaşlandırmış gibi gorunuyo kendin soysan sorun oluyo mu yoksa ellemicek misin

(6,691 puan) tarafından

suan kuruyi catlaya catlaya birkac gune soyuluyit. sey yapiyirlar once tenturdiyot gibi bi antiseptik suruyirlar cilde. 1 dk beklio inu siliyorlar sinra kalin tanecikli bi perling ile biyle bastira bastira ovuyir yuzu on dk biyunca. baya aciyor o surecte yani ili elimi birbirine gecirip tirnaklarimi derime batiriyorum resmen acidan kivranmamak ici. kasiyor insan kendini buyun yuzum popom kemiklerim vucudum sanki spor yaomis gibi et kesilmis . o kadar kasmisim kendimi ac acisindan😂😂. on dk peling yapi bastira bastira yarim saat o yuzde duruyor peeling. sonra siliyor. daha bisey yok su degmicek dort gun .4 gun icinde soyulmaya baslio 6 7 gunde tamamen soyuluyir

image

image

(6,691 puan) tarafından

bile soyuldukca alttan temiz pururssuz vilt geliyor

(72 puan) tarafından

Kiz cilde o kadar eziyet cektirirsen zaten soyulur kendin bi dene evde para verme bosuna :D

(6,691 puan) tarafından

o evde yapilacak bisey degil ama uygulamayi merkez yapmali agresif bir islem yanlis yapilirsa yanik oluo yuzde.senede bir ya bu ikinci yaptirisim daha yaptramam zaten burun ameliyati olucam . bastira bastira yapio ya burnuma darbe olur okadar bastirmak kuvvet uygulamak. ikinci ve sondu yani bu

(72 puan) tarafından

Ne diyim ki hakkinda hayirlisi olsun ilerde zararini gormezsin insallah bu tur islemlerin :) ama azimlisin zayiflamak konusunda senden gore gore bi istek geliyodu ama bir turlu diyete baslayamiyodum sonunda basladim. Senin kadar zayiflarim insallah

(6,691 puan) tarafından
+1

insalah canim zayflarsin azmet:)

0 oy
(2,210 puan) tarafından

Lekelere iyi geliyor mu bu işlem?

(6,691 puan) tarafından

hem nasi dogum sinrasi yaptirdigim zamanki sinucu koyayim bak

(6,691 puan) tarafından

dogum sinrasi bu haldeydi cildim . baya gecirdi bu islem . suan ikinci

0 oy
(51 puan) tarafından

Ben yeni gördüm paylasımınızı madem böyle güzel soyuyor acnelyse gerek yok o zaman   bıde acnelys  aylarca bekle ki güzel olsun falan  . Bu işlemin fiyatı nedir  ben bulunduğum şehirde yaptırabilir miyim  ne dıycem pekı merkeze yaptırmak için

(6,691 puan) tarafından

her yerde var aslinda ama cogusu yuzeysel soyuyor . cogu yer yosun peeling diyor bunu. adina. ama onlar cok yizeysel soyuyor. bu yaptirdigim yer deri altindaki cikmamis lekeleri de tedavi edio. instgramin varsa bakabikirsin deniz köleoğlu deniz protokolu bu yaptirdigim islemin adi tek seans . puturcuklu bir peeling ile bastira bastira ovaliyorlar yuzu baya aciyor yani. sonra dort gun  su degmiyor sonra kendiliginden soyuluyit. yilda dirt kere en fazla yapilabilir ama bence okadara gerek yok zaten pahali 6 bin islemin tek seans ucreti. yilda bir iki yilda bil cilt tazelensin diye yapilabilir bence. sadece istanbulda subesi var malesef. bu arada bi benzer alternatifi yosun peeling .o da ayni sey oda soyuyor o da acili islem onga fazla bastirmadan ovaliyor puturcuksuz peeling . sankiki cam kiriklari ovaliyorlarmis gibi avi hissi oluyor ikisindede😂 guzellik icin bence deger:) mesela dilan polatlarda bu berces protokoli ismiyle geciyor sevim alan subelerinde diva ve mega protokolu adi ile geciyir. ama dedigim gibi vok yuzeysel soyuluyor onlar. dilanda da yaptirfim berces ama memnun kalmadim. 

(51 puan) tarafından

Heee demek hepsı aynı degıl  yüzün komple soyuluyor ya hanı alttan gelen cilt böyle temız irite olmamış tahrıs olmamış  gıbı mı gelıyor dırek yoksa hassas bi cilt mi. Fiyatı bayag yüksek bende şuan çalışmıyorum kı eşimden para istesem verir de   belkı içinden küfür edebilir bu kadar parayı bu işleme vermem onun için gereksız bi kadının kendi maası olmayınca olmuyor ya malesef   nasıl istesem eşimden para diye düşünüyorum   siz çalışıyor musunuz bu kadar işlem yapınca yada eşinizden ne dıye istiyorsunuz banada fikir verseniz. Ne desem eşime. Çünkü direk bunu göstersem çok saçma bulucak  ve  6 bın bu işleme vermez 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
8 cevap 456 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Akima (2,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
0 oy
28 cevap 585 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nare88 (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler