Slm kızlar hayırlı günler ne yapıyorsunuz 🌸
Sorum şu eşinizle iadya giriyormusunuz😂
Dün akşam eşimle iddaya girdik bir konu hakkında o kazansaydı ben bir şey yapacaktım ben kazansaydı bir şey yaptıracaktı ve ben kazandım bulaşıkları yıkatırdım ve yatakları serdirtim bu çok hoşuma giti arada denekmek laızm😂😂😂😂
Sizdede var o benzer olaylar
Evet genellikle parasına gireriz ben kazanınca alırım o kazanınca yine ben alırım 🤣🤣🤣
Parası olsun birdaha kime parayla gireceğim bende 😂😂
Evet bazen giriyoruz😁
Çok güzelmiş girmeye devam 😂
Aynen😄😂
Biz de günah olmasın diye tek taraflı giriyoruz 😀
Bazen giriyorum baya eğlenceli oluyor 😅
Valha çok eğlenceliymiş 😂😂
Ben girersem parasına iaddaya girerim oda net eminsem 😀
O daha mantıklı ben emin olmadan girdim şükür kazandım yoksa yanacaktım 😂😂😂
Evet heo ben kazanıyorum 😁😁😁
Ben de ilk denemede şanslı çıktım 😂
Benimki demeden yapiyo yorgun degilse bi isime yaramaz 😄
Benimki ruh haline göre değişiyor
Var tabi sık sık iddaya gireriz eşim çabuk unutur yok ya şöyleydi der ben unutmam yok böyleydi derken gel iddiaya girelim derim kazanırım genelde 🤣
4 sene önceydi sanırım evleneli bir sene olmuştu bizim evdeki tv küçüktü sadece oturma odasına almıştık sonra misafir odasına da almak için media markete gittik bende kaynanamın tv sini çok beğeniyordum Samsung Marka gri tv ydi satış elemanına soracaktık annenlerinkine bakalım dedim o da onların ki neydi lg siyah tv ydi dedi bende oturma odasındakini diyorum dedim kaynanamın da oturma odası ve misafir odasında iki tv var tutturdu oturma odasındaki lg siyah diye o misafir odasındaki diyorum ısrarla hayır oturma odasındaki siyah diyor sonra kaynanamı aradık foto attı eşim bozuldu tabi 200 tl iddiaya girmiştik 🤣
Ah bu erkekler ilede kendi bildikleri ile gidyorlar😂😂
Hep ida lazım aslında 😂
Bizde eşimle bin lirasına qirdik ama niçin qirdiqimi unuttum :))) Ayy ben bi hatırlatayım akşam qelince
Al parayı bırakma 😂
Yaa sordum oda unuttu bende acaba nesine qirmistik aklıma takıldı:)))
Düşün kız sabaha bul😂
Gireriz Allah var kaybederse gerekeni yapar ama ben kaybedince genelde çamura yatarım 😁
Valha ilkez denedik güzel di
Biz kadınlar sıyırmayı severiz😂😂
Kendi kazanınca olmasını ister ben kazanınca cayar o yüzden bizimki pek ida olmuyor
Böyle olmaz ki ama
Girdim iddiaya ben kaybettim 🫤bizde sık idaya gireriz ama birşeyin üstüne değil
Bir şeyin üstüne olunca daha güzel oluyor😂😂
Kaybeden taraf hep ben olduğum vazgeçtim girmiyorum 😂
Denemekten vazgeçme😂😂
Biz lades tutuşuruz genelde ben kazanırım 😂 yemek ya da tatlı isterim hep
Ben iş yaptırmayı daha çok seviyorum😂😂
İstesem yapar da, o iş yaptıktan sonra benim tekrar yapmam gerekir 😂
Biraz bulamaç yapıyorlar😂😂
Sorma ya 😂
Ben kaybedeceğim savaşa girmem . Kancıklik yapar bozar sürekli iddiayı
Öyle olmaz işte😂
Hiç girmedik bizde girelim🤦🏻♀️😂
Dene dene vallahi güzel😂
Biz iddia değilde yorgunluk ve yoğunluk durumuna göre birbirimize iş yaptırırız veya en son ben yapmıştım sıra sende diyerek :) iddiaya hiç girmedik
Benim eşimin ruhu sürekli değiştiği için iddia işe yaradı😂😂
Gireriz ama eşim karşılığı başka oluyor ben para isterim çoğunlukla da ben kazanıyorum
Erkeklerin hepsini beyin yapısı aynı😂😂
Bencede bazen eşimle dalga geçerim senin beyin asagida diye kendiside onaylar😂😂🤣
Valha tüm erkeler öyle 😂
Nerdeyse hergun gireriz çünkü kendine çok güvenir 🤣🤣 ama her defasında ben kazanırım en son bilezik istedim bakalım alacak inşallah 😁
Sen büyük oynuyon😂😂
Senin çıta bayağı yüksek 😂
Şimdiye kadar büyük küçük kazandığım hiç birşeyi vermedi ama bakalım inşallah bunu alır 🤣🤣
Hade inşallah canım😂
Girdik yaz ayını bekliyoruz ama gerceklestirmek için ben kazanırsam o bana pırlanta 5 taş yada baget alcak bende ona ne isterse
Siz büyük oynuyorsunuz vallahi bizimkiler küçücük şeyler😂
1,495,603 soru
24,432,467 cevap
352,601 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın