0 oy
79 göst.
önce Moda kategorisinde (3,176 puan) tarafından

Bir adet gelmişti dayanamadım sabah gidip aldım begnemezsen iade alırız dedi kasiyer , iç haznesi ufak 300 ml , aparatları güzel ilk duvardaki kalem izlerine denedim bir kısmı çıktı bir kısmı çıkmadı duvar ve kalem kalitesinden olsa gerek baza başligini, koltuk kenar kısmını ve ocakta denedim güzel temizledi beğendim sadece dolum kısmı az sık sık doldurmak gerek , ani lekelerde günlük kullanmak için güzel beğendim insalh uzun süreli olur ..

image

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,271 puan) tarafından

Ne ki bu bacım güle güle sağlıkla kullan 🤩

önce (3,176 puan) tarafından

Buharlı makine

-Reklam-
+1 oy
önce (2,767 puan) tarafından

Bendede var canm ben can ve aynalardada kullaniyorm ve cok memnunum benmkinin su hazneside 350ml ama yeterli yani olsn zaten yenisinj doldurunca kisa surede isitiyor 10dakka beklemeden tekrar isimin basina dönuyorm yani.cok yararli bisi oldgu icn su haznesinjn kucuklugude nazaro olsn bozver.

Bende öyle düşündüm suyu çabuk ısıtıyor 

0 oy
önce (1,044 puan) tarafından

Bende çok istiyorum ama aldığın markaya bazıları uzun ömürlü olmuyor leke çıkarma da başarısız dediler o yüzden kararsız kaldım fiyatı nedir canım kaça aldın bende denemek istiyorum 

900 du 101 e gelmisti

0 oy
önce (977 puan) tarafından

Ben de almıştım bir defa kullandım beğenmedim kutusuna koydum öğretmenler gününde öğretmene hediye verdim

0 oy
önce (82 puan) tarafından

Ya bende bu kiwinin bu model değilde yerleri silmek için dikey buhar makinesini almıştım ama mennun kalmadim canım sebeb çabuk bozuldu bir kaç ay anca kullandım buhar vermez oldu 

0 oy
önce (10,414 puan) tarafından

Hayırlı olsun cnm güle güle kullan ama bu buhar makineleri koltuk bazalarda kullanılmaz kiri içeri hapseder ve yüksek ısı sebebiyle kanepe yatak gibi ürünlerin tahtalarına zarar verir sırf halı koltuk yıkama için önceliği koltuk yıkamaya verip bu buharlı temizleyiciyi ikinci sıraya attım

Komple temizlik için değil el izi çay dokulmesine faln işe yarar çocuklar ufak illaki dokuyirlar

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 502 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

413,088 soru

12,436,926 cevap

45,836 kullanıcı

Kategoriler

...