+1 oy
156 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (530 puan) tarafından

Sling gerekli mi sizce 3 yaşında bir kızim daha var acaba islerimi yaparken kucağımda tasimak dahamı mantıklı en azindan diğer kızımdan korumuş llurum yalnız bırakmamış olurum

9 Cevaplar

0 oy
önce (249 puan) tarafından

Benim oğlum 2 yaşında ben öyle kucağımda iş yapsam 1 ay ayağa kalkamam omurgamdan nasıl taşıyacaksın 

önce (490 puan) tarafından

İkinci çocuğu demek istemiş sanırım 

önce (249 puan) tarafından

Aaa evet şimdi anladım o zaman mantıklı tabi 

önce (530 puan) tarafından

Evet evet bebekten bahsediyorum ikisini yalnız bırakıp kafamı ceviremem yada iste markete giderken falan bebek arabası vs zor olur götür getir diye düşündüm ama bilemedim öneren de var önermeyende

-Reklam-
0 oy
önce (1,323 puan) tarafından

kesinlikle öneriyorum slingi ben

Marka fark ediyormu

önce (1,323 puan) tarafından

etmiyordur ya neticede kumaş

0 oy

Benim de bebeğim doğduğunda kızım 2 yaşındaydı, işime çok yarayacağını düşünerek almıştım toplam 10 kere falan kullanmışımdır. Bebekten bebeğe göre değişir benim ilk kızım gibi olsaydı ikincisi çok işime yarardı ama rahat bir bebekti o yüzden gerek duymadum. Bence doğduktan sonra karar verebilirsin

Ağladığında falan islerimin yarim kalmaması adına mantıklı degilmi kucagimda olması yada kizimla markete vs gittigimde slingle bebekle gitmek 

Gazlı bir bebek değilse çok işinize yaramayabilir, bu dediklerinizi yaparsınız ama sayısının çok olacağını sanmıyorum 

0 oy
önce (3,625 puan) tarafından

Ilk kızımda pek kullanmadım ikincisi kolikti daha çok işimi gördü. 

0 oy
önce (1,312 puan) tarafından

Yenidoğan için slingler çok iyi. Ama ben kanguru daha çok seviyorum. Kışın neysede, yazın sling içinde çok sıcak basıyor. 

Kanguru kızımda almıştım ama kullanamadim bebek arabası hevesim vardı heryere onla giderdim simdi iki çocuk birini kucağımda gezdirmek en mantıklısı gibi geliyor ama kanguru yenidoğan için pek önerilmiyor galiba

önce (1,312 puan) tarafından

Yeni doğana uygun kangurular var. Benimkinde iç döşek gibi bir şey var yenidoğan dönemi için kullandım. Şuan 1 yaşındaki oğlumu hala kanguruya koyuyorum. Kızım bisiklet sürüyor mesela, oğlumu kanguruya koyup yürüyüş yapıyorum. Bence çok kullanışlı. 

0 oy
önce (742 puan) tarafından

İlk altı ay evde ve dışarıda sürekli kullandım. Çok rahattı benim icin. 

0 oy
önce (2,883 puan) tarafından

Slingi ben dışarıda kızımı okula götürürken kullanıyordum evde nasıl rahat iş yapacaksın ki ben dışarı çıkarken ayakkabımı zor giyiyordum eğilip ev işi nasıl yapıcaksın canım? 

0 oy
önce (1,014 puan) tarafından

Yani o slingle nasıl is yapilir bilemedim ben kullanamadim pekte rahat edemedim zaten bel sirt agrisi da yapıyor bebikoda yeni dogan aman başıni tutayım aman beli incinmesin derken o slingle ugrasamadim bide oyle takip iş güç yapmak cok kolay bisey değil bence ya eger bi tanidikta varsa bi dene ona gore al dogduktam sonra

0 oy
önce (2,008 puan) tarafından

Bir yere giderken falan iyi oluyor mesela sağlık ocağına gitmemiz gerektiği zaman slinge koyup götürüyorum ama bebeği o slingden çıkarması çok zor oluyor benim için. Sırf bu yüzden fazla mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 920 göst.
8 Mayıs 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (4,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (772 puan) tarafından soruldu