+1 oy
250 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,089 puan) tarafından

Kızlar büyük gorumcemi kandil için geçen aradı. Açmadı sonrasında dönmedi sonra ortanca görümcem aradı benle konuştu biliyor ben evde tekim gitmiş büyük görümce de buluşmalar en küçük gorumcemide çağırıp ama beni çağırmadılar dedim olabilir kardeşler le kalmıştır onada tamam bugünde oturmusum aramışlar eşimi diyorlar bugün bize gel diyor ablalar ama beni arayan çağıran yok siz olsanız gider misiniz 

15 Cevaplar

+3 oy
önce (2,688 puan) tarafından

Gitmem eşimde gitmez 

önce (4,089 puan) tarafından

Dimi bencede canım bende gitmeyeceğini soyledim 

-Reklam-
+2 oy
önce (19,031 puan) tarafından

Ben gitmem muhtemelen sevip sevilmediğim yere gitmeyi sevmiyorum mecburi haller dışında müsaitseniz eşine de sor bize gelin dese yine belki bir ihtimal aramama dönmeyeni de bir daha aramam ben 

Yani hem öyle hemde eşimi arayıp çağırmak ne yani bekar biri mi o 

önce (19,031 puan) tarafından

Hangimizi aramışlar takılmam eşimle daha çok iletişim kurmaları işime bile gelir :) ama gel değil müsaitseniz gelin ya da eşine de sor demeli veya bazen onu bazen beni aramalı 

İşte canım öyle olmuyor 

+2 oy
önce (10,305 puan) tarafından

Ne giderim ne takarım abileri giderse manide olmam 

Yani canım sonuçta beni kale alıp aramadı çağırmadı bile 

+1 oy
önce (384 puan) tarafından

Gitmem, sadece eşini çağırmışlar gitme sen de bu arada kan verdin mi canım?

Vermedim canım ya daha sağlık ocağı cuma çağırdı acildede ben vermek istemiyorum 

+1 oy
önce (69 puan) tarafından

Benim olmadığım yere eşim ayak basamaz 

Dimi bencede 

önce (1,408 puan) tarafından

Daha neler , tasma bağla bari :D

önce (69 puan) tarafından

Bunun tasma alakası yok neden diye soracak olursan eğer beni çağırıp eşimi çağırmazlarsa bende gitmem 

+1 oy
önce (840 puan) tarafından

Önce sorarım eşime bize gelin mi dedi yoksa bize gel mi dedi. Ona göre hareket ederim.

Yok kız herkes eşinle gidiyor 

E o zaman sizde gidin diğerlerinin eşlerini özellikle aradılar mı gel diye

Yani canım aramışlar hepsini tek tek hem karı hem koca 

O zaman gitmem tabii ki eşime de yanlış yaptıklarını söylerim.

Aynen canım benim 

+1 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Eşimi tek çağırdıysa gitmem zaten eşimde bensiz gitmez ama sizde gelin dediyse giderim 

Eşimi arayıp onu çağırmış canım insan karısını aramaz mi ne bilim 

+1 oy
önce (1,790 puan) tarafından

Ay gitmemek daha iyi zaten bırak uzak dursunlar bende gitmiyorum benimkilere çünkü şimdiye kadar hep benim evi toplanma alanı olarak kullandılar her şeyi bana yıkıp gidiyorlardı benim evime haber vermeden birbirlerini toplayıp geliyorladı birbiriyle sohbet etmek için benim evime geliyorlardı en iyisi uzak dursunlar artık ne giderim ne çağırırım öyle insanı 

İşte canım bizimkilerde öyle bir de üstelik o lar Kürtçe konuşuyorlar ben bilmiyorum öyle tek başıma oturuyorum 

Çağırma gitme sende uzaklaş benimkiler beni tam nişanlıyken dışlıyolardı edilmeyecek laf ediyolardı arkamdan hatta beni suçlayan bile oldu yapmadığım halde bişeyi yaptı demişlerdi arkamdan hala yüzlerine baktığıma şükretmek yerine devam ettiler aynı şeyi yapmaya uzum zamandır gitmiyorum görüşmüyorum hak etmiyolar hiç bişeyi

Kız zaten ben oyleyimde benim eşim istiyor 

Eşin onların yaptığı şeylere rağmen mi istiyor benimki de 3 yılın sonunda anladı onların düzelmeyeceğini zorlamıyo artık 

+1

İşte canım zorluyor bu aralar 

+1 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Görümceler bekar mı? Onların eşi çoluğu çocuğu yok mu 

Evli canım hepsi var çocukları ben gidiyorum kenara çekilip muhabbet ediyorlar ve ben hep tek kalıyorum hepsi Kürtçe konuşuyor ben bilmiyorum 

+1 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Görümcemlere iyi bir mesafe koyardım yerinizde olsam cagrilmadim diye sevinirdim eşimde karımın olmadığı yerde benim ne işim var derdi sonrası huzur

İşte yani canım sevinirimde eşim gitmek istiyor işte bana söylediler dedi ya 

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Bizimkiler de genelde eşleri arar etlimle biz hatır demeyeceğimiz  için sizin de öyle mi 

Yok canım ya ne bilim bana göre kadın kadını arar sonuçta önemli olan kadındır yani bize gelecek kardeşini arayıp soruyor yani ben evde ne ciyim kardeşi çalışıyor bana arayıp söylemesi lazım 

0 oy
önce (4,313 puan) tarafından

Benim ailem bizi yemeğe çağırırken eşimi ayrıca aramıyor, eşimin ailesi de aynı şekilde genelde eşimi arar çağırır sorun etmem kardeşleri sonuçta. 

Akşam bize gelin dediyse sen de canın istiyorsa gidebilirsin nolacak ama kardeş kardeşe takılacaklarsa da eşin gidebilir. Bensiz ailesine dahi gidemez demek çok saçma olur. Benim eşim de bensiz gezmez ama aile ayrı yani bazen toplanınca çağırmasalar da oğlumu da alır gider. Bazen görümcemle plan yapıp beraber köye giderler. Evliliğe bir zararı yok böyle şeylerin. 

önce (4,313 puan) tarafından

Arayıp çağırma konusunda onların tutumu değil eşlerin tutumu önemli. Mesela eşim sadece birine her zaman görüşebileceğim için bana sormadan durumumuza göre karar verir ama diğerleri arayınca arar bana sorar. Ben de aynı şekilde eşimin keyfi yerindeyse sormam kabul ederim keyifsizse gitmek istiyor mu diye sorarım. 

0 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Kardeşini arayıp davet etmiştir ne var bunda? Senin kardeşin arayıp çağırsa eşin, beni niye aramadilar der mi? Veya hoş mu öyle demesi? 2,5 yıl oldu evleneli, gorumcelerim beni aramaz. Küçük görümcemi arayıp konuştuğumda eşimi sorar, işte dersem tamam gelince ararım der kapatırız. Hiçte alınganlık yapmam. Bu kadar basit bir şeye canımı sikamam. Bir de sevmediğin bir yere cagirilmamişsin,  gitmek için zan altında birakilmamişsin, canına minnet olsun 

Canım eşim zorla götürmek istediği için sorun yoksa bir sorun yok 

0 oy
önce (2,514 puan) tarafından

Ben gitmem eşim gidebilir bı şey demem belki kardeş kardeş vakit geçirmek istemişlerdir ama zırt pırt olsa sorun ederim 

Tamam eşime git dedim o tutturdu sende geleceksin 

0 oy
önce (86 puan) tarafından

İyi de eşini çağırırken bugün bize gelin dememişler mi hani eşin çağrıldığına göre otomatik olarak sende çağrılmış olursun bnce canm

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 166 göst.
14 saat önce Diğer kategorisinde Mervem (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 498 göst.
1 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 534 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,792 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 146 göst.