+1 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

image

Kızlar 3 yaş ve 15 aylık oğullarım için şişme yelek bakıyorum ama bunlar arasında kararsız kaldım sizce hangisi şık kombinlemesi kolay olur yorum yaparsanız sevinirim çok kararsızım çünkü 🙃❤️❤️❤️

18 Cevaplar

+2 oy
(1,210 puan) tarafından

image

Bunu begendim

-Reklam-
+1 oy
(277 puan) tarafından

Ben sadece bunu beğendim belki kahverengisi de olabilir . 

image

(1,103 puan) tarafından

Bende bayıldım bunlara kıyafet renklerine göre değenlendirme yapmak en iyisi genelde bej kahverengi krem kırmızı ağırlıklı kıyafetleri biraz da mavi olmuşken hepsiyle uyumlu olsun istiyorum evde mavi yelekleri var ama bir de bej kahverengi olan kıyafetlerine uygun olsun istiyorum :)

(277 puan) tarafından

O zaman bu yeleğin sütlü kahve tonu olabilir yine tabi sen daha iyi bilirsin 🌺

0 oy
(135 puan) tarafından

Siyahi cok güze 

(1,103 puan) tarafından

Hm deki mi canım 

0 oy
(143 puan) tarafından

4 güzel canim :)

(1,103 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bende siyahlar baskın ** kotondaki turuncu ve yeşil olanı da aşırı beğendim kombinlemesi zor olur belki 😄

(143 puan) tarafından

Onlarda güzel☺️

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Siyahı her şeyle kombinlersin en iyisi o bence 

0 oy
(844 puan) tarafından

Birazda kıyafetlerine göre seçim yapabilirsin canım. Mesela benim oğlumun hep krem beyaz yeşil lacivert diyelim bide böyle vizon renk pantalonu eşofmanları da  var o yüzden ikiyi tercih ederdim 😊 ben biraz daha açık renk sevdiğimden çocuklarda iki daha hoş geldi. 

0 oy
(14,818 puan) tarafından

Oğlum da siyah ver her şey ile oluyor ☺️

0 oy
(4,007 puan) tarafından

Bence en güzeli bir numara herşey ile kombin yapabilirsin siyah olanda ikinci tercihim olurdu 

0 oy
(8,151 puan) tarafından

Kombinlemesi en kolay bir numara olur tabi ki.

0 oy
(1,053 puan) tarafından

Hepsi güzel ben secemedim 😀

0 oy
(151 puan) tarafından

En alttaki den bizde var herşeyle çok yakiisiyor hm olan bencede 

0 oy
(2,462 puan) tarafından

Siyah her renkle uyumlu olur 🤗

0 oy
(30 puan) tarafından

En ustten 1.2 ve 4 hem çok guzel hemde kombin kolay ama 2 numarada kirlenme leke falan çok belli ede bilir

0 oy
(3,050 puan) tarafından

5 6 ya bayıldım 

0 oy
(290 puan) tarafından

Ya siyahlardan birini al yada açık renkli olanı al canm kombinlemene daha yardımcı olur 

0 oy
(52,330 puan) tarafından

ikinciyi begendim.ben

0 oy
(1,543 puan) tarafından

Canısı konudan bağımsız hadi h&m lcw neyse de 1500 ne ya. Allah askina onu hemen ele 😂 fahiş bir fiyat 

(1,103 puan) tarafından

Bebişler kız 🤣🤣ikisine de alayım diyorum birine alıp diğerine almayınca annelik içgüdüsü içime dert oluyor 🤣

(1,103 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım rabbim yavrulamızın acısını göstermesin güzel günlerini görelim inşallah ❤️

(1,543 puan) tarafından

Kız Allah seni 2 taneymis ya 😂 maslalah ben tek çocukta elendigim için herkes tek çocuk yapıyor gibi geliyor😂 ayy ne güzel ikiz gibi giyerler paşalar 🧿 inşallah amin canim

(1,103 puan) tarafından

Evet ablası iki taneler :) çok şükür varlıklarına 🤣ikisi bir giyinince aşırı tatlı oluyorlar gerekirse kendimden kısıp onlara alıyorum bazen sırf o tatlı hallerini görmek için 🤣sonuçta bir kaç sene sonra benim seçtiklerimi beğenip böyle ikiz gibi giyinip gezmeyecekler vakit varken değerlendiriyorum bende işte 🤣❤️

(1,543 puan) tarafından

Maşallah nazarlardan saklasın 🧿 darısı başımıza 

0 oy
(2,040 puan) tarafından

İlki çok güzelmiş canım orijinal geldi 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 184 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 409 göst.
10 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (10,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.
15 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zehra_2020 (729 puan) tarafından soruldu

413,728 soru

12,454,144 cevap

46,420 kullanıcı

Kategoriler

...