+1 oy
669 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (985 puan) tarafından

İki gün önce tartıştık çocuklarını babasına gönder artık falan dedi ben de tartışma anında dedim Allah senin kalbini bildiği için sana çocuk vermemiş dağına göre kar yağdırmış dedim iki gündür konuşmuyoruz yaptığım yemekleri yemiyor eşim bugün dedi barış artık annemle ona söylediğin laf çok zoruna gitmiş ağlıyormuş o da bana bir sürü hakaret etmişti söz konusu çocuklarımla ilgili oldu mu kendimi kaybediyorum özür dilesem kendi haline bıraksam bilemedim iki gündür aklımdan çıkmıyor söylediğim kelime bana söylenmiş olsaydı benim de çok zoruma giderdi ne yapacağım bilmiyorum

15 Cevaplar

0 oy
önce (10,978 puan) tarafından

Kavga sebebi neydi yani neden böyle bişey söyledi sana

önce (985 puan) tarafından

Bu ev artık bize dar geliyor dedim eşimle ev bulmuştuk burayı satıp oraya taşınalım dedik o da dedi ev dar geliyorsa çocuklarını babasına gönder dedim babası cezaevinde kim bakacak çocuklara ninesi dedesi baksın dedi onu da biz mi düşüneceğiz ben de ağzıma geleni söyledim

önce (10,978 puan) tarafından

Her ne olursa olsun onun söylediği hiç hoş değil buna eşinin müdahale etmesi gerekiyordu ama seninde söylediğin yenilir yutulur değil düşman bile olsa bi insan evlat üzerinden vurulmamalı bu söz için özür dile ama diğer konuda kırgınlıgını dile getirip onun özrünü beklediğini söyle

önce (52,236 puan) tarafından
+1

ya sen sey misin hani kaynanasi eski gelinin sevgilisinin seyini kesen 

tonton nineyken cadi nineye dönen 

kızlarıni cezaevindeki babaya bir süre bırakan 

-Reklam-
0 oy
önce (4,276 puan) tarafından

Yani gönlünü almalısın bence de çok ağır olmuş. Evet çocuklarımız konusunda hepimiz hassasız ama o da yaşlı söylediğine aldirmayacaksın gönlünü kırmamaya çalışmak gerek sonra gerçekten bir gün göçüp gittiğin de büyük pişmanlıklar yaşar insan . Duasını almaya bak söylediklerini duymamazlıktan gel rabbim sabrının karşılığını verecektir unutma.

Eşimle kendi çocuklarımız olmadan önce kızlarımla çok iyiydi seviyordu çocuklarımız olduktan sonra aralarında ayrımcılık yapmaya başladı attıkları her adım gözüne batmaya başladı ben de dedim sen artık kendi evinde dur biz de kendi evimizde kalalım çocuklarıma bulaşma Bir de çocukların yanında babalarına gönder falan diyor kızlarım diyor babaanne biz sana ne yaptık da bizi göndermek istiyorsun onların psikolojisini de etkiliyor defalarca eşimle uyardık her fırsatta aynı şeyi yapıyor

önce (4,276 puan) tarafından

Haklısındır canım muhakkak ama yaşlılar inatçı olur çok da düşünmezler ilerisini gerisi malum yaş ilerledikçe çocuklaşırlar. Belli bir süre mesafe koy illaki o da anlayacaktır hatasını 

Ben de hatasını anlasın diye bir süre mesafe koymak istedim yemek yemiyor gönderdiğimizi geri yolluyor eşime karşı ağlıyor rol yapmakta üzerine Yok kaynanamın ya sadece kendi aramızda istemediğini belirtse neyse bir komşu geliyor misafir geliyor sürekli bunlar bizim değil bunlar gidici bilmem ne defalarca uyarmamıza rağmen aynı şeyi yapıyor

önce (467 puan) tarafından

Sizin ikinci evliliğiniz mi cnm ilk eşinden mi çocukların var anladm ki

İlk eşimden iki tane kızım var ikinci evliliğim bu kaynanam eşimin kızlarıma olan ilgisini gördükçe yaprak dökümü Cevriye gibi kuduruyor

0 oy
önce (1,845 puan) tarafından

Önceki postunu okumuştum o da seni kırdı ama sende sinirini bu şekilde çıkarmışsın tek suçlu taraf senmişsin gibi davranmasın madem o da senden özür dilesin sende ondan dile 

+1

Ben de eşime dedim onun da bana demediği kalmadı onun için kalp de benimki kalp değil mi bir daha çocuklarımla ilgili hayatımıza karışmasın özrümü dilerim

önce (1,845 puan) tarafından

Doğru olan bu bence de

0 oy
önce (369 puan) tarafından

İkinci evliliğin mi canm o çocuklar neden kovuluyor ben onu anlamadım 

Evimiz 2+1 yazın 5 çocuğumuz da olacak dedik artık bu ev dar 4+1 bir ev bulduk takas yapacaktık tutturdu sattırmam bu evi diye küçük artık olmuyor diyoruz çocuklarını gönder yeter size dedi o yüzden başladı tartışma

İkinci evliliğin mi ?  

Aynen canım ikinci evliliğim

Keşke çocuk yapmasaydn ama olmuş kaynanan olacak kişiye eşinin dur demesi lazım aklıma yaprak dökümü Cevriye profili geldi Allah yardımcın olsun iş eşinde bitiyor maalesef 

Vallahi aynen Cevriye eşim bugüne kadar benim çocuklarım ile ortak çocuklarımız arasında en ufak bir ayrımcılığına şahit olmadım hepsini tepesinde gezdirir benden daha çok ilgili ama annesi onun çocuklarına olan ilgisini gördükçe kuduruyor resmen eşim de ona dedi Bir daha çocuklarla ilgili eşime ya da başka birinin yanında bir şey dersen bu evden giden sen olursun

0 oy
önce (708 puan) tarafından

Eşin üvey mi onu anlayamadım 

Eşimi evlatlık almış zamanında

He.. yani eski postlarının çoğunu biliyorum demesen iyiydi ama hatırladığım kadarıyla kaynanan kötü biri çok da üstünde durmazdım ben hep onların yaptığı gibi bişiy yok gibi konuşurdum. Bu arada bende yıllarca tedavi gören biri olarak ne kadar kötü bi his olduğunu tahmin ediyorum ama insanın evladı söz konusu olunca insanın gözü hiç bi şeyi görmez söyletmemeli bazen insanı

İşte insan karşısındakini burada getirmeyecek kendisi bana ağzına geleni söylüyor her hakaret ediyor hiç umurunda değil ben ilk defa ona cevap verdim gidip gelip kırıldığını belli ediyor eşime ağlıyorum hiç bilmem ne yapıyor insan biraz karşısındakini de düşünecek duvar değilim ki biz çocuklarla ilgili konuşuyoruz o diyor akşama kadar elinde telefon kimlerle konuştuğun belli değil kiminle konuşuyorum dedim ne saçmalıyorsun durmadan eşimin aklına bir şeyler sokmaya çalışıyor işine geldi mi her şeyi hatırlar işine gelmedi mi bunak numarası yapar sabır da insanın bir yere kadar

Maalesef yaşını başını almış insanların hiç ölmicek gibi insanları istediği gibi kırmalarını anlamıyorum bu yaşta kimseyi kırmamak için elimizden geleni yapıyoruz. İnsanları hep anlamaya çalışırım ama kırıldığım yerde kırarım en büyük günahlardan biridir karı koca arasına girmek hiç düşünmüyor bazıları 

0 oy
önce (895 puan) tarafından

Önce o senin iki masum yavrundan özür dilesin helallik alsin sonra sen dilersin...

Yaşlı diye ağlıyor diye kimse kimseye her ağzına geleni söyleme hakkına sahip değil sen az bile yapmissin bilerek çocuklarımın gözünden o kadar ağır bir konuda ağlatıp yas akıtani merdivenlerden ucurarak indirirdim ben olsam assaya.

Sen şimdi ondan özür dilersen 2 gün sonra aynı laflara devam edecek olan ne sana ne ona oluyor herkes kendine iyi kötü hayat kurmuş olan 2 yavruya olur ömür boyu çıkmaz o laflar iclerinden

0 oy
önce (2,367 puan) tarafından

Özür dilemem ben. O kim ki benim çocuklarımı gönder babalarına filan diyor. Çocuğumun değerini kimse için düşüremem. Yasliysa yaşlı gibi davranıp ağır akıllı otursun köşesinde. Yazık değil mi o çocuklara. Bunların hepsi onlara travma olacak ileriki hayatlarında. 

Gözümün içine baka baka yalan söylüyor eşime diyo iftira atiyo

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Nasıl çocuğu olmamış senin eşin onun neyi söylediğin de çok üzücü benim 1 buçuk 2 sene olmadı ben onun nasıl bir üzüntü olduğunu çok iyi bilirim sizde yaşayın demek isterdim ama o kadar kötü olamıyorum 

Eşimi evlatlık almış küçükken evlat hasretini en iyi onun bilmesi gerekirken bana nasıl evlatlarını gönder ninesi dedesi baksın biz nereye kadar bakicaz diyebiliyo onunki evlatsa benimkide evlat bu konuyu üç yildir konuşuyoruz benle eşim defalarca uyardık anlamamak için diretiyor bide eşime yemin ediyor ben asla öyle birşey söylemedim diyor yüzüme baka baka yalan söylüyor bugüne kadar bana ne yaptıysa sabrettim yasliligina verdim sustum ama insan bı noktada patlıyor artk

önce (290 puan) tarafından

Haklı olabilirsin ama senin de söylediğin hoş değil onun demesiyle çocuk olmaması aynı durum değil yaşayan bilir o gönderi lafın gelişi söylemiş olabilir dar geliyo dedin diye kızdığından

Ben iftar geliyor derken onu da düşündüm alt katta yaşıyor sürekli in sobasını yak çık yemeğini indir bir ayağım sürekli aşağıda yaşlandın artık dedim kendine ait bir odan olur bırak bahçeyle toprakla uğraşmayı hayatına bakarsın dedim ben yaşadığım sürece bu evi sattırmam dedi eşek gibi yaşayacaksın burada geldiğim günden beri sabrediyorum ama dayanamıyorum artık

0 oy
önce (2,134 puan) tarafından

Kaynanan haksız seni üzmüş belli. Kesinlikle kırılmakta haklısın ama asla böyle söyleme hakkın yok ne olursa olsun öyle söylememeliydin.

Hiçbir kadın evlat üstünden vurulamaz. O da isterdi cocukları olsun kendiniz bir Annesiniz rabbim dilediğine verir dilemediğine vermez. Hem çocuk sahibi olan her insan dört dörtlük mü. Ben ne anneler tanıyorum yada duyuyorum anne olmayı asla hak etmiyor.

O kadar çok hakarete maruz kaldimki ağzımdan nasıl çıktı anlamıyorum bu sözüm benim aklimdan kalbimden çıkmıyor ama onun dediklerinde unutamıyorum 

önce (2,134 puan) tarafından

Onun söylediklei de hiç hoş değil. O konuda haklısın. Ama böyle olmamalı idi 

Sen kızgınlık ve kırgınlığını başka şekilde gösterebilirdin 

cevap verebilirdin tartışsaydin ama böyle değil 

Haklı olduğumuzda her şeyi yapmaya yada söylemeye hakkımız yok.

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Çocuk vermediyse nasıl kaynanan oluyor kız

Eşimi küçükken evlatlık almış büyütmüş

önce (69 puan) tarafından

Ya kız keşke öyle demeseydin canım ya çok ağır olmuş Allah korusun senin evladının imtihanı olur tövbe et özür dile. Evet oda hatalı tabiki ama sen  bu sözün imtahanını kendine çekme kuzum Allah korusun evladından çıkar ağır çünkü kalbi kırıldıysa altından kalkamasın

Bugün özür diledim ama yanaşmadı barismaya

0 oy
önce (1,453 puan) tarafından

Esin seninle evlenirken bilmiyor muydu çocuklarını. Niye şimdi korumuyor seni. Asil onun yaptığı ayıp. Sana laf düşene kadar onun mudahele etmesi lazım. Aikesiniz siz. Senin çocuklar fazla onun anası değil mi. Saçmalığa bak. O gitsin o kadar istiyorsa. Sende de insanlık varmış ta kovmamissin daha büyük ev arıyorsun hala rahat yaşayın diye. Allaj gerçekten dağına göre kar veriyor. İki cocugu fazlalık gören bir kadına Allah iyi ki nasip etmemiş çocuk meyvesini. Çocuk onlar netice de çocuk. Dede nene elinde kac yaşında insanlara mi emanet edilecek ana baba sağken. Sende birde kim bakacaak diyosun. Bakacak biri olsa bırakacak gibi. Ya devirden hiç mi haberin yok çocukları doguruyorsan yanından ayirmaman lazım. Yazık günah onlar daha sabi. Analık hiçbirimiz için kolay değil. Babası kim olursa olsun anasi sensin. Ben nereye çocuklar oraya neden diyemiyorsun? Hiç özür falan dilemem aynı cümleleri bende kurarım. Bu nasıl kin nefret ya çocuğa karşı. Gönder ne. Evcil h******mi bu. Gel gel git git. İkinci evliliğinden olan çocuklar nasıl cocuksa ilk evliliktekiler de çocuk. Etraf ne kadar kötü ya her gün neler okuyoruz. Bırakmayın sakin çocukları kimseye. 

Defalarca bu konuyu gündeme getirdi saygımı bozmamak için benden başka kim var çocuklara bakacak dedim daha üstüme gelmeye devam etti ben de eşim de onu defalardır uyarıyoruz sürekli bildiğini yapıyor eşim gidip gelip annemle konuş kapatın bu konuyu diyor böylesi daha iyi diyorum eşim bugüne kadar hiçbir şekilde benim çocuklarımı kendi çocuklarını birbirinden ayırmadı eşim çocuklarıma ilgi gösterdikçe kaynanam kuduruyor resmen böyle bir kelimeyi ben de kullanmak istemezdim ama artık beni son raddeye getirdi eşim dedi Bir daha eşime ya da başkasına böyle şeyler söylersen bu evden giden sen olursun dedi Bir daha bu konu hakkında ağzını açma dedi laftan anlamıyor ne dersen de kendi bildiğini yapıyor sabır sabır bir yere kadar insan taşıyor

0 oy
önce (419 puan) tarafından

Ayy ilk okuyunca baktım sensin ya cokmu sallıyorsun yoksa biraz psikolojik olarak yardıma mı ihtiyacın var anlayamıyorum 

Ne alaka sallamakla anlamadım 

0 oy
önce (52,236 puan) tarafından

kocan onun oğlu değil mi uvey mi

Evlatlık almış onu küçükken 

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Ne yani çocuğu olmayan kalbi kötü Allah o yüzden mi vermiyor ? Benimde olmuyor çünkü .

Çok ama çok kırıcı ne olursa olsun bu soylenmez kayinvalideniz kötüyse bile başka bir şekilde laf söylebilirdiniz ama bu değil.

0 oy
önce (3,957 puan) tarafından

Söylediğin kelime ağır olmuş ama sonuçta eşin onun çocuğu değilmi bide o sana karışamaz çocukları babalarına gönder diyemez haddi değil bana da aynısı dense bende çok farklı şeyler söyleyebilirdim o yüzden sana da haksızsın diyemiyorum eşinle konuş bana bunları dedi de gerekirse ara vicdansız kaynananla da konuş çocuklarıma laf ettirmem sende böyle söyleyince ağzımdan çıktı falan de evliliğin zarar görmesin denize düşen yılana sarılır misali

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 279 göst.
+2 oy
13 cevap 428 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde missn199 (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,295 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,513 puan) tarafından soruldu

413,236 soru

12,441,480 cevap

45,997 kullanıcı

Kategoriler

...