+1 oy
181 göst.
önce Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından

Kızlar biz üç kardeşiz ben evliyim gurbette yaşıyorum onlar 18 17 yaşında neyse beni aramiyorlar hiç nasılsın vs diye siz olsanız arar misiniz kendileri de evlenecek bakalım o zmn ben arar miyim düşündüm de yok ya soguk bir ailem var zaten iyice uzaklaştık moralim bozuldu 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (369 puan) tarafından

Şunu da soylim belki sevmedigi için düşünebilirsiniz ama ben hep hediye alırım gönderirim ama yok aramızda kötü birseyde yok 

-Reklam-
+1 oy
önce (385 puan) tarafından

Allah razı olsun ben ararım onlar ararlar bir gün sesimiz çıkmasa niye sesi çıkmadı deriz yani. Herkesin işi gücü oluyor bir selam mesaj dahi yazabilir abla yazabilir sizinkiler soğuk belliki

Evet soğuklar ki o kadarda düşünürüm karşılığı bu olmamalı 

+1 oy
önce (2,318 puan) tarafından

Düşüncesizlik ediyorlar belki akıl edemiyor olabilirler Ben de bazen Kız kardeşim aruyorum Ne yapıyorsunuz diyorum hiç diyor İnsan bir İyi sen ne yapıyorsun falan der Ama daha yaşlarından dolayı cahilliğine veriyorum yoksa ablalarım İlla Arar iki günde bir iki günde bir o da aynı kentte yaşıyoruz

Aynen kesinlikle zaten soğuk bir ailenin çocuklarıyız baba sevgisi de çok görmedik vs vs kardeşlerim cok da konuşkan değil 

+1 oy
önce (105 puan) tarafından

Hayat cok garip ayni karinda buyuyorsun ayni sutu iciyorsun ayni tabakdan yiyorsun.Amma buyuyup yadlașiyorsun.Bizde 3kardesiz ablamla aramda 1yas var kardesim 7yas kucuk.Ablamla cok yakiniz yaslarimiz yakin oldugu icin hergun mesajlasiriz her sozumuz sirrimiz bir.Kucuk kardesim bizden kucuk o biraz soguk biz evliyiz o nisanli.Biz yazmasak yazmaz.kendisinede soyluyoruz yaz ara diye belki evlendikden sonra ozler daha sık yazar 

Bnde şu an evliyim cnm 

önce (105 puan) tarafından

Anladim sizi.Benim kucuk kardesim nisanli yani gitiyimizde soguk deyil ne isim olsa gelir yardim eder amma telefonda aramaz sormaz hep ablamla biz yazariz

+1 oy
önce (7 puan) tarafından

Bende hic aramam ablalarımi ben en kucukleriyim ama hep onlar arar beni ne bilim alışmamisim oyle sormaya falan konusucak cok şey yoktur diye belki ki senin kiz kardeslerin daha bekar sanirim ben evlenmeden önca daha da hic konusmazdim ortak yonlerimiz yokki sonucta evlendikten sonra biraz samimilestik onda da hala ben aramam onlar arar beni gayet guzel konusuruz

+1 oy
önce (55 puan) tarafından

Sen onları arayıp sitem edebilirsin bence o zaman aramaya başlıyorlar

+1 oy
önce (5,252 puan) tarafından

Ben dde aramam cok yani hergun hergın ne konuscaz ki. Biiey dıeyeceksem ararm. Bit anesyle sürekli mrdajlasırız zatrn yaasımız yskın olanla. Rn büyük olan beekler aranmayı. Aradıgımda da hep ni iii olur. Beb de cocuklardan kpnustugumdan bısı anlamam. Anneme gittipim zaman onları da çaırırım otururuz yani sevmemek önemsememk dedğil de günğn telaşı btmıyor. Hem bo dr onlara kıyasla brn uzaktaym onkar beenı arasın onlar bı arada :P

+1 oy
önce (1,876 puan) tarafından

Benim de bir ablam 20 ve 18 yaşında 2 kardeşim var ben de gurbetteyim wp grubundan konusuyoruz. Bazen ablam annem görüntülü ariyor bebeğimi görmek için onun haricinde şahsen ben telefon beklemiyorum aramıyorum da

+1 oy
önce (648 puan) tarafından

Telefonda pek konuşmak sarmıyor kıx kardeşimle ama wpden sürekli konuşuruz abinle de ayda yılda bir gibi bişey ama ihtiyacım olduğunda koşar yani

Belki aramayı etmeyi sevmiyordur telefon konuşmak falan

+1 oy
önce (650 puan) tarafından

4 kız 2 erkeğiz kimsenin aramsını beklemem ben ararım hal hatir sorarım onlardan arama bekleme gençler böyle şeyleri pek düşünmüyo 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 282 göst.
0 oy
12 cevap 434 göst.
+1 oy
5 cevap 139 göst.

413,250 soru

12,442,112 cevap

46,028 kullanıcı

Kategoriler

...