+1 oy
137 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (35 puan) tarafından

Yakın zamanda retinol veya Acnelys kullanan oldu mu cilt lekeleri için  işe yarıyormuş çok memnun olanda var   ama yınede bı kaç soru sormak istiyorum  dıye burda kullanan oldu mu doğumdan sonra bembeyaz olan ben esmer oldum ve 20 ay oldu yapıstı bana geçecek değil. Çözüm bulmam lqzım. Renk tonum değişti  sivilcem yok renk tonum bozuldu sorunum bu 

1 cevap

0 oy
önce (6,448 puan) tarafından

image

image

suan suratim islemli oyle bisey yaptir bence. acnelyse cok dikkatlikullanmak lazim yakio o vildi 

ben alttakiyim. cilt ustteki resimdeki gibi soyulup yerine yeni tazecik parlak bembeyaz pambuk gibi deri geliyor . gecen sene yaotirmistim bu sene de yaotirdim 

önce (463 puan) tarafından

Nerde yaptirdin

deniz köleoğlu deniz protokolu. 

gecen seneki sonucumu hatirliomusun on numara olmustu

önce (3,620 puan) tarafından

Her sene yenilenmesi gereken bir işlem mi bu ? Geçen seneki işlemi hatırlıyorum yüzün soyula soyula açılmıştı da bu sene yeniden niye gerekti tekrar canım?

her sene yenilenmesi gereken bir islem degil gecen sene bu islemden sonra bide dermapen yaptirdim . 6 seans iki de altin igne. dermapenlwr ahvetti yuzumu sivilce cikti zor iyilesti yara izi oldu. gecen seneki izler yok ama o yeni sivilce izleri gecsin istedim. bide burnumdan ameliyat olacagim vildim komple yenilensin toparlansin istedim uzun sure cit bakimina gidemeyecegim cunki. ama cilt tazeligi parklakligi icin yilda dort kez enfazla yaptirabiliyorsun. okadara gerek yok burun ameliyati olmasam her sene yaptirirdim vilt tazelensin parlak fresh gorumune kavussun diye

bunlar gecen senekilerin sonucuydu

Casper sen bu sitenin en kendine bakanısın bu işlemlerle alakalı:) helal olsun canım ben korkardım heralde ama bir kere başlayınca da devamı geliyor belli ki. İstediğin en güzel sonuçları almanı dilerim canım. 🌸

Diyene baakkkk :)

Niye esmoş:D ben şu alnımın ortasındaki derin çizgiye dolgu yaptırmaya bi cesaret edemiyorum mesela😂

:) ben seviyorum yaa . yeterki param olsun goz rengim haric vucudumun her bir cm karesini degistrebilirim :) burun ameliyati olcam kaburgami da acip kikirdak alacak dr :) esim diyor ki bana dunyalari onume sersen kaburgami falan kestirmem :) ay ben zevkle kestiririm yeterki sonuc guzel olsun diyorum

O kadarı korkunç geliyor bana daha önce hiç ameliyat oldun mu peki ? 

oldum  2012 de burun estetigi oldum . cocukluktan beri hayalim masada kalacagimi bilsem o amelyati olacam derdim . ilk dort maasimdan kurus harcamadim oldum amelyat . ama cok acemilige denk geldi acibadem hastanesinde oldum . hastane iyi olsun diye dusundum dr zaten hepsi ayni diye dusundum ama asil onemlisi doktormus. burnum coktu ucu dustu zamanla tekrar kemik cikti ve okadar para berdim acibadem pahali hastane bilirsin . nirmalin iki uc kati para vermistim  sadece kemigi torpulemis ulan estetik oluoz biraz kavis mavis ver yani. asiri dogaldi. ilk gunden hosnut degildim zaten. suan ikinciyi olcam yani dr arastirip secip istedigim sekilde barbie burun insallh sonuc  istedgim gibi olur

Ay keşke ilkinde başarılı olsaydı da ikincisine gerek kalmasaydı. Böyle şeylerde şansa kadere o kadar para veriliyor iyi bi doktor önemli estetik işlerinde tabi. İyisine denk gelirsin inşallah. :)

aynen insallh. ta ozaman asgari ycret 750 tl di 6 kusur bin vermistim . ki hastanede kalmadim kalsam 7 kudurbin oluyirdu amliytin aksamina ayni gun taburcu oldum. simdi 80 vercm ikinci amliyat diye pahali.aslinda bir dr istiyorum o 200 bin dedi. 😂adiri asiyor butcemi imknsiz yani o dr benim icin . o yuzden ikinci tercih olan doktorumda karar kildim

önce (35 puan) tarafından

Hanımefendi size hayran kaldım ne cesaretlisiniz ya öyle karadenizli mısınız yoksa  .. Bırak burun ameliyatını,, o yüzü soyulma işleminde bıle ben çok korkarım. Ama bende memnun degılım cildimde. 

Gözenek sıyah nokta sıvılce Yok 

Cildim beyazdı çok beyazdım ben 2 doğum sonrası karardım ya resmen aşırı gıcık bir durum   napcam ben lütfen fıkır verın  çok cahilim bu konuda  Acnelys önermez misin bana

Caspiriyeye takılan hayatını yaşar sjsjs sanırım Karadeniz'li

KKeske caperiye hanımla komşu falan olsaydık bizi de götürürdü. Ben şimdi nerden bulacam bu bakımı benım bulduğum ilde böyle bsıy var mıdır 

annem karadenizli ama annemin burun ufak . babam bilecikli babamin durun duz ama uzun boyu. benimki babama cekmis uzun. bide kucukken kopekler kovalayinca dusmusun koyde. bababnnemlerle yazin koyde olmak isterdim iki ay giderdim cocukken bilecige. orda kopek kovalamis dusmusun. anlamamislar burnum kirilmis kemik cikmis 5 6 yaslarindayken . yani benim hem kemikli hem uzun burnum oldu karadeniz burnu gibi:) aa ben korkmam valla goz rengim haric herseyimi yaptirirm yeterki maddi guc olsun😂cocukken estetik doktoruyla evlencem derdim hep nasip olmadi 😂😂😂

Çok hoşsunuz casperiye hanım valla ne desem tek kelımeyle sizin gıbı olmak isterdim  çom korkak biriyim. 

Benım de şuan birikmiş bir param var 2 tane çocuk Pei peşe geldı asırı bakımsızım çocuğu büyüttüm en küçük 20 aylık artık kendime bakım yapmam lazım çünkü yoksa artık kocam beni kardeş gibi görmeye başlıycak çok asırı bakımsızım  . Diyetten başladım konuya ama cildim ve sacım da batık  

Sizce ben cildime ne yapmalıyım   bana akıl versenız  yardımcı olsanız 

canim ne durumda bilmiyorum cildin ama en azindan haftada bir peeling yap evde normal en azindan olu derin siyah noktalar falan gecsin. nevlendir ki canli parlak gozuksun. kuru ve mat gozukmesin . yuz yikama jeliyle hergun mutlaka yika en azindan tonik mo ik zor gelirse hile yikama nemlendirme ve peeling mutlaka sart  kilonuda verirsin mis gibi olursun.:) insan kotu hissedince kendini cocuklara bile tahammulsuz oluyor gergin oluyor ben oyleyim yani:)

Evet Çok haklısın kiloluyken özgüvenim Çok düşüktü özgüvenim düşük olduğu için de çocukları ve eşimi kötü davranıyordum Çünkü insan kendisi ile barışık Olmayınca çevresindekilerini iyi davranmıyormuş bunu gördüm Sonra bir silkelendim Kendime gelmeye çalıştım kilo vermeye başlayarak biraz psikolojikmen iyi hissettim Ama baktım bir türlü kendimi hala güzel göremiyorum eski güzelliğimi kalmadığını gördüm Sonra dedim ki benim cilt rengim mi bozulmuş eşim de geçenlerde dedi ki sen niye karardın bir anda evin içinden hiç çıkmıyorum bile bir de beyaz bitenim vardı eskiden Aslında Bayağıdır esmerdi de ben hep geçecek diye bekledim doğumdan sonra geçmedim maalesef Peki sence güzellik merkezine mi gidip işlem yaptırsam Hani televizyonlarda görüyoruz ya cilt bakımına gitti işte kötü oldu ve kimyasal peeling mi diyorlar daha kötü oluyor falan bir de seninki böyle bildiğin yüzünü soymuşsun Hani daha kötü olur kalıcı bir leke bırakırsa diye korkuyorum ben de bir de sen aknelisi Neden önermiyorsun ki akneli ise ilk kullandığında sanırım bayağı bir sivilce çıkartıyor kusturuyor yüzünü sonradan temizliyormuş kimden bir ses gitti akneliyiz al diyor ama çok da riskli bir şey olduğunu biliyorum Eczacıya soruyorum O da yardımcı olmuyor Sen benim yerimde olsan ne yapardın

aben gecen sene soydeudum vok guzel oldu . aknlis ve dedmapen ile tekrar mahvoldu vildim . acnelis ilac olan bi krem kafaya gore kullanilmasi sakincali o yuzden . ilac o aslinda yani cilt bakim kremi degil. dermatolog vermeli ve k trol etmeli benim yuzum yandi soyuk soyuk puturlu egzamali gibi oldu ki 0.25 i almistim cok dusuk miktar yani. o yuzden korkuyorum ondan artik.  cilt bakimini mesela duzenli gt illa soydurma yapmana gerek yok orda binbir cesit aletlerle prifisynel derin temizlik yapiyorlar . her aletten evde bulunmasina imkan yok . seansi 500 700 civari bisey . ben mesela sekiz on seanslik paket aliyorum. bir sene birbucuk sene yetiyor. birbucuk iki ayda bir gidiyorum . aslinda her ay gidilse tabi daha iyi de hem cocugu birakacam anneme zaman bulamiyorum hemde her ay her ay maddinolarakda artar kulfeti. iki ayda bi gayet yetio

Pekı canım benım sağol allah razı olsun  

Pekı evde günlük bakımınıda yaparmısın sen   günlük bakım yapıyorsan eğer düzenli + yine de bı profesyonel cilt bakımı yaptırmak mı lazım  . 

Acnelıysi kım kafama soktuysa psikolojimi bozdu onu uygulayınca güzel olcam sanıyorum  instgramda bır Dr var en pahalı kremlerden bıle daha ıyı deyıp duruyor çok inandım bende  sanırım etkıleşim için insanı kandırıyorlar  .  

Bende şuan hıcbırsey yok cılt bakım adına. Yıkama jelı maske peeling  alıcam  lekelerimi açması için  bir fıkrın var mı hahahah ne çok soru sordum ben ya ☺☺

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 32 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
28 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
15 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

413,298 soru

12,443,669 cevap

46,076 kullanıcı

Kategoriler

...