0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (368 puan) tarafından
Simdi kızlar ben kızıma hamileyken beyaz tenim esmerleşti neyse duzelır dedik duzelmedi kızım 16 aylık olmus ama ben esmer kaldım. Ve tenim asırı mat cansız soluk eski guzellıgımden eser yok. Cok canlı bir cilt tonun vardı soluk oldu  napmalıyım serumlar falan ise yarar mı nolur bilen cıksın. Eski guzel canlı yuzum gitti. Mat kaldım keza sacım da aynı parlak degil. Soluk mat oldu 

4 Cevaplar

0 oy
(1,371 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki canım ben kızımda çok guzellesmistim aydınlansın nur geldi resmen yüzüme. Ama.bu gebeligimde çok cirkinlestim acaba böyle mi kalicam diye düşünüyorum bende 
(1,371 puan) tarafından
Yok aşko bu da kız dkdkkekeek yüzde yüz değil ama öyle tahmin edildi
(368 puan) tarafından
Kac haftalıksın bende yarın gıtcek doktora cok merak ediyorum ya
(1,371 puan) tarafından
21. Zaten sadece 16 da gittim öyle tahmin ettiler 4 gün sonra da detaylı var orda kesin belli olavak Allah'ın izniyle
(368 puan) tarafından
ABOO gec bile kalmışsın kız nasıl merak etmedin ben catlardm 12 de belli olur
(1,371 puan) tarafından
Ettim ettim de ne bileyim ben öğrenince başım göğe ermeyecek boşuna çocuğu ultrasonlara boğmak istemedim. Yoksa doktor bana haftaya yine gel bakalım demişti :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde öyle oldu instettren arastirdim sinoz 24k altın parcaçıkli serum aldim iki gündür kullanıyorum herkes cildi canlandırıyor diye ovmus bakalım etki eder inşallah 
(368 puan) tarafından
Abooo niye boyle oluyor ya ben cok kafama taktım
tarafından
Kız anneden çalar diyorlardi birde ben şehir değiştim antalyadan sonra burası çok kuru geldi cildine kızım küçük diye de herseyi sürüyorum 6 ayı geçtik artık arayışlara basladim
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Karbon piling yaptir kuzum. Sonra yosun piling. 

Günlük temizle , nemlendir yap. 
0 oy
(973 puan) tarafından
Evde birşeyler yaparak olmuyor maalesef benim cildim bir ara stresten yorgunluktan çok soldu cilt uzmanına gittim bir islem yaptı serumlar falan sonra yüzüm kabuklandi soyuldu sonra bir süre esmerlesti ama yaklaşık üç sonra çok güzel oldu cildim kesinlikle işini çok iyi yapan bir uzamana gidin derim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
15 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
14 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 500 göst.
12 Mart 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu

412,203 soru

12,408,916 cevap

44,735 kullanıcı

Kategoriler

...