+3 oy
629 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,977 puan) tarafından

image

Ben böyle saçma sapan şeyleri çok seviyorum sizde az çok biliyorsunuz . Neyse ben bu paspası tee aralığın başında aldım attım kapının önüne. Bizim apartmanda bı hacı amcamiz var ertesi gün beni tuttu kapıda bu ne biçim paspas böyle terbiyesiz kelime yaziyo kaldırın bunu dedi . Bende tamam hacı amca dedim geçtim kaldırmadım . 1/2 hafta sonra tekrar denk geldik ben sana kaldır demedim mi utanmiyon mu onu yaymaya falan dedi benim gelenler geldi . Hacı amca seni severim sayarım başımın üstünde de yerin var ama bu benim evim benim paspasım senin değil benim kapımın önünde görmezden gel bende sana olan saygimi kaybetmiyem dedim. Yok işte kaldır maldır dedi uzatmadim çıktım apartmandan. Epey sesi yoktu iki gündür sanirim yazının üstüne ayakkabı koyuyo . İlk farketmedim eşim farketti ben ayakkabıları yukarı koyuyom sen aşağı indiriyon noldu diye bende ben indirmiyom ki dedim . Bugün hususi butun ayakkabıları yukarı koydum apartmandan hacı amcanın sesi geldi sonra kapı örtüldü çıktım baktım ayakkabılar aşağıda. Gitsem çatsam mübarek günlerde yaşlı insan , paspası da kaldırmak istemiyorum kuyruğumu indiremem bı kere indirirsem arkası gelir çünkü her şeye muhalefet bı amca kendisi . Napsam bilemedim akıl verin bana

23 Cevaplar

+15 oy
önce (3,046 puan) tarafından

Paspas gerçekten kötü bana da komik değil kaba geldi ama beyefendinin yaptığı da doğru değil. Gördükçe delleniyor demek ki, yine de senin eşyana müdahale etmeye hakkı yok. 

önce (2,977 puan) tarafından

Herkesin mizah seviyesi farklı tabiki ama ben kalkipda başkasına beğenmedigim biseyi kaldır diyemem

önce (3,046 puan) tarafından

Yaşlı adam uyarsam dinler diye düşündü demek ki, ama daha fazlasına gerek yoktu. 

-Reklam-
+8 oy
önce (682 puan) tarafından

Yani senin kapının önüne karışamaz haklısın ama kız bu harbiden çok itici çirkin bir paspas 😂😂😂

Bayılırım çirkin şeylere 

+6 oy
önce (558 puan) tarafından

Yanlıs anlamayın ama evinize fazla gelen giden olmuyor mu😊 yada misafir geleceği zaman kaldırıyor musun, hanı gittiğim birinin evinde bu paspas olsa daha gitmem sanırım 😊 linçlemıyorum merak ettim 

Benim evime gelenler de benim kafamdan . Tanıdığım herkes benim içimde kötülük olmadığını bilir . Hatta ilk aldığım zamanlar evime ilk defa gelcek arkadaşım apartmana girip bu paspas kesin senindir diye bizim zile basmıştı 

Kardeşimin nişanında annemlerle yan apartmanlarda olduğumuz için erkekler bizim eve girecekti kocam kıvırıp kenariya koymuştu ona bişey demedim çünkü çoğu erkek tarafı ve bilmediğimiz insanlardi

önce (558 puan) tarafından

Ne guzel kalbinizi İçinizi bilen insanlarla olmak 😊

+6 oy
önce (6,183 puan) tarafından

Kelime kötü zaten devir kötü çocuklar böyle şeyleri görüp okuyup birbirine kullanıyor buda her türlü kötü hareketlere ahlaka kapı aralıyor Hacı amca haklı kardeşim, 🤷🏻‍♀️😕

+3 oy
önce (14,088 puan) tarafından

image

ona bu paspasla cevap verebilrsin 😂 kimse kusura bakmasın yani insanın evine serdiği paspas da kimseyi ilgilendirmez 

olur da bir şey yapar, oaspası atarsa bunun stickeri da vardır kesin, ondan al kapıya yapıştır 😂 

önce (11,011 puan) tarafından

Link rica edebilir miyim eşimin ailesi için müthiş bir defetme taktiği özellikle çiftbaşlı çıngıraklı yılanlar için 😂

ahahahaha paspasın kendin tasarla olarak satan yerler var hepsiburadada falan😅 yazı ya da resim gönderiyorsun çıkartıyorlar o şekilde

Fena halde bozacam hepsini bidaha evime gelmeyi akıllarından bile geçiremeyecekler 😈😈

önce (52,236 puan) tarafından

ya bu süper cevap ona ☺️☺️☺️

+2 oy
önce (64 puan) tarafından

Paspası kapıya as 🤣🤣🤣

Mantikli

+2 oy
önce (1,871 puan) tarafından

Açıkçası bana da komik gelmedi ama yazının üstüne ayakkabı koyuyor kismina kadar sizi haklı buldum kesinlikle karışmaya hakkı yok bir küfür de yazmiyor zaten ama ayakkabı koymaya kadar geldiyse demek ki çok rahatsız oluyor. Hala müdahale etmeye hakkı olmadığını düşünmekle beraber ben olsam kaldırırım tamam herkes özgür ama birlikte de yaşıyoruz sonuçta. 

Herşeye müdahale etmeye çalışan bı amca bu zamana kadar yaşlıdır diye hoş karşıladık ses etmedim ama bu fazla bence 

önce (1,871 puan) tarafından

Yaşlılar Her şeyi en iyi kendilerinin bildiğini sanıyor yasli olduklari için de herkesin onları dinlemesi gerektiğini dusunuyor yani aslında aşağı yukarı hepsi aynı. Ama ben burada fazla bir şey de gormedim hoşuna gitmemiş bu çirkin şeyi kaldırın buradan demiş ki sadece hoşuna gitmemek değil gerçekten ayıp olduğunu düşünüyor adam. Tabi ki tercih sizin 

+2 oy
önce (5,664 puan) tarafından

Yazı kötü gelen misafir içinde bence acaba yazıyı mi karalasan yinede seni fikrin

Ben o yazı için aldım paspasi

+1 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Terbiyesiz kelime dedigi hangisiki?

İ t den bahsediyo 

Hakkı yok tabiiki senin evin sen bilirsin ona neki. Ayakkabi koymak neymis tovbe

Aklınca yazıyı kapatiyo

Ajajsjsj 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (1,470 puan) tarafından

Ayakkabıların üzerine yazı as. İzinsiz eşya ellemek suçtur. Ayakkabıyı kim elliyorsa şikayet edeceğim diye. İki gün dursa yeter ona

Yönetici kendisi 😅😅😅

önce (1,470 puan) tarafından

Hiç fark etmez eşya senin😂 hiç bir yönetici sırf yönetici diye ayakkabı cart curt elleyemez. Bunlar kişisel eşya ,😑

+1 oy
önce (1,274 puan) tarafından

😅 Ben bu paspası kapıya koyamazdım ama her şeye karışan yaşlıları da sevemiyorum. Bir iki uyarmış yeter, uzatmaya gerek yok ki. 

E yani bellli ki kalbin kırılmasın diye he deyip geçtik 

0 oy

De bukadar hoşuna gittiyse sanada aliyim bitane kıskanıp ayakkabı deneme üstünde 🤣

Bizim ayakkabıları girip çıkarken aliyo raftan koyuyo yazının üstüne 

Bi kaç gün ayakkabıları içeri alın yada dolaptaysa kitleyin bakam napcak

Yarın komple alayım ayakkabılığı içeri 

önce (52,236 puan) tarafından

gidip onun kapisina koy paspasi gözün kaldi al senin olsun de ☺️

Alır çöpe atar caaanım paspasımı 

0 oy
önce (1,619 puan) tarafından

Ya onun haddine mi düşmüş kapına aldığın paspas. Geri adım atma. Yüz verdikçe astarını ister

Aynen öyle 

0 oy
önce (136,611 puan) tarafından

hacım daha argolu bi paspas al 🤣

İçerisi şampiyonlar ligi gibi yazılı vardı bı tane onu alaydim keske 

önce (136,611 puan) tarafından

image

image

boyle bisi al loo

En üstteki tam bizim evin paspası olabilir hemen bakiyorum

0 oy
önce (13,496 puan) tarafından

Ay ne güzel paspasmış ahahahh😂

0 oy

Paspas linkini alabilir miyim eşimin ailesi geldiğinde kapıya sermem lazım 😂

Seni en üstteki yoruma yönlendiriyorum o daha uygun

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Dürbünden takip et ayakkabıları eline almaya çalışırken aç kapıyı :) 

Korkudan ayakkabıyı kafama atarsa nolcak 😅😅😅😅

0 oy
önce (461 puan) tarafından

Gece gece ne güldüm yaaa

Hepsi beni buluyor hepppsi 

0 oy
önce (6,098 puan) tarafından

Bizim paspas da Hoşgeldin gebeş kaplumbağa 🥰🤣 ama ** biraz ağır olmuş şmdi abim olsun gelince bune smdi ben geldim ** mi oldum der yada başkası alınıyor insan 

Abim gelse bana iltifat etmiş kardesim deyip öper beni jdksbdjshdj

0 oy
önce (3,225 puan) tarafından

Onun kapısının önü değilya boşver takma güzelce uyar karışma amca senin kapının önü ayrı sen koyma. Benim kapımın önü ayrı ben koyarım de. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 277 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kubraa011 (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 512 göst.
0 oy
6 cevap 221 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu