+3 oy
711 göst.
Diğer kategorisinde (3,050 puan) tarafından

image

Ben böyle saçma sapan şeyleri çok seviyorum sizde az çok biliyorsunuz . Neyse ben bu paspası tee aralığın başında aldım attım kapının önüne. Bizim apartmanda bı hacı amcamiz var ertesi gün beni tuttu kapıda bu ne biçim paspas böyle terbiyesiz kelime yaziyo kaldırın bunu dedi . Bende tamam hacı amca dedim geçtim kaldırmadım . 1/2 hafta sonra tekrar denk geldik ben sana kaldır demedim mi utanmiyon mu onu yaymaya falan dedi benim gelenler geldi . Hacı amca seni severim sayarım başımın üstünde de yerin var ama bu benim evim benim paspasım senin değil benim kapımın önünde görmezden gel bende sana olan saygimi kaybetmiyem dedim. Yok işte kaldır maldır dedi uzatmadim çıktım apartmandan. Epey sesi yoktu iki gündür sanirim yazının üstüne ayakkabı koyuyo . İlk farketmedim eşim farketti ben ayakkabıları yukarı koyuyom sen aşağı indiriyon noldu diye bende ben indirmiyom ki dedim . Bugün hususi butun ayakkabıları yukarı koydum apartmandan hacı amcanın sesi geldi sonra kapı örtüldü çıktım baktım ayakkabılar aşağıda. Gitsem çatsam mübarek günlerde yaşlı insan , paspası da kaldırmak istemiyorum kuyruğumu indiremem bı kere indirirsem arkası gelir çünkü her şeye muhalefet bı amca kendisi . Napsam bilemedim akıl verin bana

23 Cevaplar

0 oy
(52,330 puan) tarafından

şimdi biz sana gelsek ** mi oluyoz ☺️ paspas cidden kötü de amca da takmis sen üstünde ayakkabi birak zamanla unutur insallah ☺️

(52,330 puan) tarafından

ben takilmam boyle sakaya vururum eskisehire geldim yazin arkadasima mesaj yazdım sagolsun hala cevap verecek☺️

(3,050 puan) tarafından

Kime yazdin kız bana mı yoksa 😱

(52,330 puan) tarafından

yok yok univden arkadasima ama sildim heryerden artik arkadaşım degil

(3,050 puan) tarafından

Yaa geldiğini bilseydim görüşürdük . Sen bı daha gelirsen bana yaz ben senin gününü guzellestiririm

(52,330 puan) tarafından

oy canimsin benim ❤️

-Reklam-
0 oy
(1,961 puan) tarafından

Yaşlı diye her şeye susacak değilsin milletin işine karışmamayı öğrenecek çoğu yaşlı senden benden fena zaten ayakkabıya müdahale etmek ne ona neymiş ben olsam çıkardım kapısına bağırırdım kesin tutamazdım kendimi benim eşyama ne hakla dokunabilir yani babamın oğlu mu sanki 

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Hhaahhaha çok güldüm ya olaya eminim senin için sinir bozucu bi olaydır ama bana çok komik geldi yaşlıların böyle bi huyu var maalesef benim de aşağıda oturuyor yaşlı bir çift iki bebem var birisi daha 40 çıkmadan şikayete geldi neymiş çok ağlıyormuş bakmıyor muymuşum gazı var dedim doktora götür guzum dedi götürdüm amca fayda etmiyor dedim Allah yardım etsin size de bize de dedi neyse yaşlı dedim bişey demedim bir hafta sonra tekrar geldi evin içinde koşturuyorsunuz diye yalan ama biri 21 aylık diğeri 1 aylık koşturma falan yok ama yok amca ne koşturması küçük daha bunlar bilmez dedim ki gerçekten koşturan yok o zaman siz ayaklarınızı çok yere vurarak yürüyorsunuz hızlıca dedi ee napalım amca ayaklarımızı kafamıza alıp yürüyemeyiz ki dedim ki yine çocuklu ev bilirsiniz ayak ucunda yürünür tamamen bahane sonra yine geldi bir ay falan sonra bu sefer de şu çocuğa bi çare bulun biz dayanamıyoruz siz nasıl dayanıyorsunuz dedi la havle çektim gören dövüyorsun sanar eti ayrılıyor gibi bağırıyor çocuk bakmıyor musun dedi ya amca saygımı bozmak istemiyorum bak yeni doğdu çocuk ağlıyor bende zaten uykusuzum inan kötü bişey söylemek istemiyorum dedim ee söyleme kızım saygısız mısın sen dedi aradan bi süre geçti yine geldi kapıyı açmadım ben  bunun üzerine eşime söyledim eşim akşam gidip konuştu sanane bizim evimizden bir daha kapıma gelip durma dedi ondan beri gelmez doğru mu yaptı yanlış mı bilmem ama eşim öyle yapmasa sürekli gelecekti 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 277 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kubraa011 (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 512 göst.
0 oy
6 cevap 226 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu