Kiz beni bilen bilir 4 sy önce doğum yaptım bir de kızım var 3 yaşında doğum yaptıktan sonra eşimle çok basbasa kalamadık iki çocukla malum eşimde yorgun oluyordu erken uyuyordu dün akşam kiz erken uyudu oğlanı da uyuttum eşimle başlasa kaldık üzerimi değiştireyim dedi başladı çok kilo almışsın çok sismanlamissin Asır kilo almışsın filan diye sezeryan oldum göbek kaldi emzirdigim için de homini gırtlak oldum haliyle doğum kiloma geri döndüm ve eşimin sözleri kafamı kurcalıyor artık beni beğenmiyor mu acaba diye
Kusura bakma ama Odun öyle de denir mi ya
Sorma akşamdan beri kafama takildi
Ne bekliyorsun 2 doğum yaptım bebeğim emiyor deyip odadan çıksaydın
Diyorum zaten ve emzirdigimden engel olamıyorum kendime ister istemez yemek çok yiyorum
Çok yanlış yapmış yaa halbuki yatıp kalkıp şükretmesi lazım senin ve iki çocuğunun da iyi olduğu için çünkü doğumla ölüm bir gibi geliyor bana
Kiz sorma sezeryan oldum birde genel de yapmıyorlar artik dayanamadım genele anestezi yaptılar sonra kendime geldim hareket edemiyorum resmen buz tutmuşum karnımda torba Allah bir daha yasatmasin
Yaa kıyamam sana Rabbim seni evlatlarına bağışlasın inşallah cidden bıçak altına yatmak çok zor yaa
Allahim evlerden uzak benim bıçak altına yatmam 3 oldu ilk burun ameliyatı ikinci apandisit 3 te sezeryan
Ahh bee zor yaa gülüm valla
Oyle canım
Bedenimin içinden bir varlık ürettim senin meninle
Sızdırmasaydin icine çocuk olmasaydı ben bu kiloları almazdım net tavrini koysaydın çocuk doğurdum tabiki kilo alicam tabiki yemek yiycem🤬🤬
Doğumdan sonra vermiştim biraz ama doğum kiloma geri döndüm neredeyse ve emzirdigimden doyma hissim gitmiş gibi
Hiç dert etme onlar bencillikten başka bir işe yaramıyorlar sen bebeğine odaklan evlat vermişsin ona teşekkür etmek yerine birde böyle bir terbiyesizlik yapmış . Her kadında olan bir durum göbek heleki doğumdan sonra .
Normalde hemen gidiyorlar sezeryan gitmiyor iki katı kalıyor maalesef
Canım benim eşimde tam tersi çok zayıfladın diyo 70 kilodan 49 a düştüm sürekli dile geitriyo ve aşırı sinirlerimi bozuyo bu erkekler neden böyle ya kilolu olsak bir dert zayıf olsak bin dert 🤔
Benim ikinçi çocuk hemde iki sezeriyan göbek falan hiç kalmadı kaburgalarımı sayıyomuş ve çok sinirlerimi bozuyo☹️
Ay bozulmaz mi . Sinir bozucu bende yaşadım aynısını göbek yok ama aşırı aldığımın farkındayım valla ne yapim bütün gün ev iş çocuklar stres veremiyorum valla onunda benden kalır bir yanı yok 30 yaşında 90 kilo sen kendine bak diyorum
😅😅
Bende kilo almak istiyorum napabilirim acaba fikri olan söylesin bana, 😂😂
Valla canım gecenin köründe bile çikolata ye yemek ye bak bakalım almadan durabiliyor musun
Allahin izniyle sana verdiyim cocuklarimdan hatira onlar evet kiloyu sevmeye bilir mesela bende esime soyluyirum karnin cikmis biraz dikkat edelim diye ama soylemenin de bi adabi var.
Kiz kendisi 83 kilo ben 55 55 kilo ama normalde elliyi bile görmedim
Doğum yaptınız çok normol bir canlı dünyaya getirdiniz eşiniz düşüncesizce kalbinizi kırmış erkelerin zihninde TV de doğurup ertesi gün hiç doğurmamış gibi fit gezen bakımlı kadın görseli bekliyorlar gerçek dünya öyle değil ama daha dört ay olmuş zamanla kilo da verirsin sıkılaşırsında dert etme
Dert etmiyorum da insan da bir tuhaf hissediyor
ay begenmezse begenmesin kolay mi iki doğum yapmak o hormonlar alt üst oluyor hele o seseryan kesisini hic demiyorum emzirmek cabasi insanliktan çıkıyorsun bide bu eslerin bu sacma ***** havalarini cekiyorsun destek olacaklari yerde insanim moralinin icine ediyorlar
Sorma normalde gram kilo almayan ben ikinci doğumdan sonra 6 7 kilo aldım ve hala alıyorum
olabilir ben dogumdan sonra verdiğim kilolari bu son iki yilda aldım bünye meselesi
Ben normalde almıyorum emzirdiuim icin mi neden bilmiyorum çok yemek yiyorum atıştırmalık meyve derken aliyorum
Emzirirken istesen de az yiyemiyorsun canım ben emzirme bitene kadar tartıya bile çıkmıyorum moralim bozulmasın diye. Eşim de laf etmez sağolsun. Ama benim de kaynana bozuntusu göbeğime taktı. Sürekli eşimin yanında "bi daha mı var bebek" diye göbeğime dokunup saçma sapan espriler yapıyor. Hayır kendi göbeği benimkinin iki katı. O da sezaryen yapmış 3 tane. Bir sustum iki sustum sonunda patladım. "Sezaryen göbeği kolay kolay gitmiyo sen daha iyi bilirsin" dedim. Kaldı öyle. Bi daha da ağzını açamadı. Ben ona o kadar hürmet ederken bana böyle kocamın yanında göbeğimle dalga geçip beni kocamın gözünde küçük düşürürse lafını alır.
Benim kayın validen almamı istiyor zaten normalde çok zayıf biriyim ama işte eşim hepbzayif gördü kilo alınca da değişik ni geldim ne gozune
Odun her yerde odundur yahu sen neye kafana takıyorsun vallahi eşim bir ara bana aynısınj dedi bende dddim gel sende iki çocuk doğur sonra emzirmeye başla göreyim seni şükret lan dedim vallahi özür diledi çünkü haklıyım
Ya normalde kilo alan biri değildim kızımda aldığım kiloları vermiştim doğumda bu sezeryan olunca bir sürü serumla antibiyotikler ve emzirdigimden biraz çok yiyorum aldım normalde 50 kilo hiç olmayan ben 55 kiloyu gordum
Emzirme döneminde bebeği ne kadar sıklıkla emzirirsen o kadar iştahın açılır yersin ve bu gayet doğal sen takılma
Bu saat olmuş ve ben yine acıktım
Az az yşyebilirsiniz bide sizi uzun süre tok tutacak şeyler yiyebilirsşniz
Ne yaparsam yapayım csnim bünyem yakiyor
2 cocuk dogurdum sana de ne bekliyor acaba canim kadin dedifin etli butlu elini atigin yerde et olacak öyle guzel bnce 😁
O alışık değil beni böyle görmeye ben 50 kiloyu bile görmezden 55 kilo olmuşum oba çok gibi geliyo
T kilo cok fark edermi kız bilemedim
Ona çok geldi
Varki yiyorum de. 7 aylık oğlum var bende çok kilo almışım normalde doğumdan sonra 50 55 e kadar düşmem gerekiyordu. Ama belki şuan 75 bile varım. Ama boyum uzun olduğu için kilom göstermiyor. Bazen diyorum kiloyu vereyim ama yemek görüncede dayanamıyorum yiyorum. Benimkide tam tersi der bütün kemiklerin sayıliyor der. Bazen erkekleri fazla takmamak gerekiyor
Severyanda veriliyormuş ano anladım canim bir sürü ilaçlar iğneler aldırıyor illaki
Benim ilki normal doğumdu 57ile hamile kalmıştim 72 ye kadar çıkmiştim 2. Çocuğuma hamile kaldığımda 54 ile kaldım. 76 ya kadar almiştim 7 aydır sadece 3 4 kilo vermişim 2. Doğumum sezeryan dı.
Ne kilo vermesi kiz daha aldim
Kendi filinta gibi duruyor mu acaba anlamayan erkek için hiç uğraşama süslenmeye boş ver gitsin bende yeni evlediğimiz zaman sofra hazırlayıp yemek yapmıştım romantik bir akşam olur diye görünce ooo sofra ve sen çok güzelsin dedi üzerimi değiştirip geleyim dedi pijama ile masaya oturdu birdaha o oldu 17 senedir ne masa ne özel bir giyim asla yapmadım bende öğle inatçıyım ama eşim çok iyidir dalga asla geçmez
Harbi odunlar
Banada bıngıl bıngıl oldun dediydi . Bende sende 6 kere hamile kalda göreyim neren bungıldıyor neren sarkıyor. Vur ağzına lafını.. keyfinden almadım bu kiloyu çocuklar için sıkıysa sen dopuraydın diom . Tmm tmm bişey demedim dio sonra. Çeviriyor lafı ben seni her halinle kabulum severim dio . Tam siyasetçi bu erkekler
Odunlar odun
Canim senin suan aldigin kilolar gayet normal esine cok kırıldığıni soyle esim bi kere bile kilo aldin demedi hatta tam tersi sana cok yakisti kilo vermeye falan sakın ugrasma fakan dedi hep nerdeyse hergun boyle seyler diyodu yanakların ne guzel olmus sana annelik yaradi ne tatli oldun derdi kilo aldim diyince ne kilosu gayet normalsin dedi hep
Benimkide ilk defa dedi ve şaşırdım aldığımız farkındayım zaten de emzirdigim ic8n yememi icmemi kesemiyorim
Canim gayet normal nerdeyse cogu kisi oyle oliyomsonra yavas yavas veriyo suan emziriyosun ve dogal olarak o aciktiriyo yediklerin afiyet bal olsun bida derse sende dogursan sende yersin de
O an insan dönüp kaliyor
Uzulme canim esin coktan dedini unutmustur erkekler tek hucreli gibi bisi 😉
413,185 soru
12,440,108 cevap
45,953 kullanıcı