+1 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (831 puan) tarafından

Merhaba kizlar bu üç gündür memelerim çok ağrıyor  ya  özellikle uçları sızlıyor iki gecedir sütyen bile takmıyorum ilk defa başıma geliyor iki çocuğumda var emzirme falan yok. İkiside şiş gibi dolgun uçları çok büyüyor bazen çok sızlıyor hani emzirirken bazen sızlar ya süt gelince aynı onun gibi. Adetten Şubat 6 veya 7sinde çıktım galiba tam hatırlamıyorum. Hamilelik olamaz galiba ya korkuyorum valla. Başka neyden olabilit veya normal mi sizce önemli mi doktora gitmeli miyim onu da bilmiyorum size sorayım dedim 

7 Cevaplar

+2 oy
(831 puan) tarafından

Kizlarrrrrrrrrrr

-Reklam-
+2 oy
(390 puan) tarafından

Ben hamileyken olmuştu böyle 

(831 puan) tarafından

Ayy bismillah aman yok yok öyle olmasın. Kız valla ben ikisinde oldu ama böyle çok olmadı hafifti hassasiyet 

+2 oy
(1,853 puan) tarafından

Bende aynıyım 2 gündür ya. Anlamadım neden oluyo kistler var ondanmı bilemedim ilkkez boyle oluyorum

(831 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum ki ya kist mi var sende

(5,898 puan) tarafından

Kist ağrı yapar bende var yapiyor bazen sütünde kaynaklanıyor  o ağrıya sbebeiyet bazen veriyor 

(1,853 puan) tarafından

Evet kist var ağrım oluyo zaten her adet olmaya yakın ve sonrasında. Ama bu sefer senin anlattığın şekilde oldu

(5,898 puan) tarafından

Benim ağrım sütyen takınca oluyor genelde cnm

+1 oy
(4 puan) tarafından

Benim hamilelik yok 2 3 aydır aynı öyle ne dokunabiliyorum ne yüz üstü uyuyabiliyorum neden olduğunu çözemedim ama

(831 puan) tarafından

Bendede yok hamilelik devam ederse gidicem doktora

(1,028 puan) tarafından

Canım doktora gitt süt hormonun yükselmiştir ilac verir 

0 oy
(1,028 puan) tarafından

Bu belirtiler prolaktin yüksekliği belirtisi yani süt hormonu bendede vardı doktora gittim ilaç verdi geçti ben kadın doğuma gitmiştin o vermişti

0 oy
(5,898 puan) tarafından

Bende kist var bazen o ağri yapar ama en çok adet dönemi olur

0 oy
tarafından

Test yap bence

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
+1 oy
2 cevap 49 göst.
0 oy