0 oy
179 göst.
önce Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından

6 yasinda oglum 2 gündür geçmeyen atesi var acile gittik calpol 6 plus verdi atesi dusmuyo ama hangi ilac iyi gelir 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (128 puan) tarafından

Dolven daha etkili 

önce (256 puan) tarafından

Sabah alicam hemen ozaman sağolun 

önce (128 puan) tarafından

Geçmiş olsun ama yinede eczaneye bi danışın en etkili hangisi diye 

Tamam cok sagolun 

-Reklam-
0 oy
önce (1,113 puan) tarafından

Evde dolven var veriyrm iyi geliyo 6 yasnda çocuğum 

Ateşini düşürüyor 

Cok sagolun 

0 oy
önce (1,510 puan) tarafından

Dolven dirençli ateşte verilir, 2 gündür istikrarlı ateş varsa dolven verebilirsiniz. Acilde influenza testi yapmazlar normal çocuk doktoruna götürün çok yaygın şuan. En büyük belirtilerden biri de düşmeyen ates

Bendede ates var biraz öksüruk var oğlumla bende hatta 8 aylik bebeğimide atesi var calpol verdim iyi geldi acilde antibiyotik verdiler bide calpol işte 

Öksürükte bir diğer belirti. Antibiyotiği önlem amaçlı veriyorlar fakat soğuk algınlığı veya grip gibi viral enfeksiyonlarda antibiyotikler etkisizdir. Bu tür enfeksiyonlarda antibiyotik kullanımı, gereksiz ilaç kullanımına ve antibiyotik direncine yol açabilir. Bir çocuk doktoruna danışın isterseniz önce.

Sagolun dedğiniz gibi çocuk doktoruna gotureyim yarın en iyisi 

Öyle yapın. Ateş 39 u geçtiyse evde beklemeyin çok çok tehlikeli. Hastaneye götürün acilden. Bize de ateş düşürücü iğne yapıldı öyle düştü. Çocuk sıvısız kalır serum yapıyorlar daha kolay düşüyor ateşi ve toparliyolar. 40.5 yazmissiniz çocuk havale geçiriyor olabilir beklemeyin böyle olursa tekrar 

0 oy
önce (6,211 puan) tarafından

Dolven calpol 6 aylıktan küçük bebeklere genelde verilir 

Doktor yazdi bunu ne yapicam simdi ben oglumun atesi dusmuyo dus alirdik bez koyuyoruz surekli dusmuyo 

Eğer onca işleme rağmen düşmüyorsa ateşi bir acile gidin, şuan ateşi kaç derece 

Suan 38.5 koltuk alti alni 37.8 

Koltuk altı hem sıcak olur genelde ama sizi soğuk uygulamaya devam edin Allah'ın izniyle tez vakitte geçer 

0 oy
önce (1,142 puan) tarafından

Çorabına limon sıkıp giydirebilirsin 

Parolda etkili deneyebilirsin

Cok sagolun 

önce (2,996 puan) tarafından

38 buçuğun ustundeyse limonlu çorap yapılması sakıncalı diye biliyorum . Ateşi birden düşürdüğü için vücudu şoka sokabiliyomus

39 hatta üstünde atesi dun 40.6 oldu bir kac kez  ama normal bu 2 3 gun surer bu ates dedi doktor nasil dayansin evladim titriyo

39 40 olduysa ben tekrar götürürdüm arkadaşım. Bence müdahale edilmesi gereken bı ateş farklı hastane varsa yakınında götür direk Allah korusun 

Sabah goturucem tekrar acilde doktor 2 3 gun surer bu ates dedi ondan götürmedim 

0 oy
önce (450 puan) tarafından

Dolven ver canım 

Cok sagolun 

önce (450 puan) tarafından

Sende sağol canım geçmiş olsun acil şifalar 

0 oy

Calpol ve dolven i dönüşümlü veriyorum ben daha etkili oluyo 

Cok sagolun kac saat arayla veriyosunuz peki 

Hiç dusmuyosa 4/5 saatte bı veriyorum . 

Tamam cok sagolun yine

0 oy
önce (261 puan) tarafından

Canım benim okuluna parol'un Ateş düşürücüsünü yazdı doktor çok iyi geldi calpol düşürmemişti aslında içeriği aynı diyorlar ama demek ki fark ediyor tek seferde düşürdü çünkü ateşi

Cok sagolun sabah eczacıya sorayım bende dolven mi parol mu daha etkili diye ona gore alalim inşalalh atesi düşer bu gece guzel allahim ya

İnşallah canım salgına yakalandıysa çok zor benim iki çocuk da aynı öyle oldu öyle bir zorlandım ki 6.5 aylık hamileyim bir de biri 8,5 aylık diğeri 4 yaşında canım çıktı İnan ki

Allah butun çocuklarımıza sifa versin acisini göstermesin inşallah sizede güç kuvvet versin inşalalh 

Amin canım benim inşallah

0 oy
önce (6,991 puan) tarafından

imageggeçen günlerde düşmeyen ateşle mücadele ettik Dr bunları verdi yarım saat içerisinde ateşi düştü aşırı iyi geldi.

Kızım içmiyordu meyve suyuna kattım verdim direk etki etti

Cok sagolun sabah doktora goturcem bende sıra aldim inşllah sabaha kadar atesi cikmaz iyice

0 oy
önce (3,891 puan) tarafından

Pedifen kesinlikle canim

Cok sagolun 

0 oy
önce (403 puan) tarafından

Dolven daha çok etkili Ayağına limon sürüp Çorabı giydirin direk geçmiş Olsun şimdiden ❤️🙏

Cokk sagolun 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 270 göst.
0 oy
8 cevap 271 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 74 göst.

413,389 soru

12,445,723 cevap