Kızlar önceki postumda yemek postu atmıştım ilk defa aslında Aşeren canı çeken bakmasın resimli diye belirttim fakat yapay zeka çevirdiği için başlık başka oldu tekrar resimli diye yazdım fakat canı çeken kısmını atlamışım tamamen istemeyerek olan bir durumdu bir arkadaşımızda geçen birisinin canının çektiğini yazmış içime dert oldu gerçekten kendimi çok kötü hissettim amacım sohbet amaçlı bi post açmaktı kimsenin canı çeksin istemedim aslında söylediğim gibi yemek falan paylaşmam normalde de eski bi anımızı anlatıp sohbet etmek için attım yani ama sonra arkadaşımızın yazdığını görünce de içime dert oldu dediğim gibi postumu görüp canı çeken arkadaşlarım varsa hakkınızı helal edin lütfen kusurum varsa affola hayırlı geceler diliyorum 🙏
Dünya hassas kalpliler için çok dar.❤️
Muhtemelen linç yiyeceğim ama gördüğünü aşeren insan bence pisboğazdır ya 🤣 37 haftalık hamileyim, hiç gördüğümü aşermedim 😅
Bende deaşerme iki gebelikte gördüğüme değil de aklıma düşeni aşerdim hep canım ama olur ya belki gerçekten aşeren canı isteyen vardır çok pişman oldum üzüldüm açıkçası aklımdan çıkmıyor :(
Bende birşey yapmak için aklımdan baya bir yemek geçiririm, hangisi canım çektiyse onu yaparım ama ne bileyim gördüğünü aşerip ağlayanı biliyorum ben 🤣
İnsan gördüğünü yiyebiliyorsa aşermiyor canım bu yüzden olabilir ben de öyleyim
Ama durumu olmayan birinin emin ol gördüğünde Canı istemiş olabilir
Bu es kaza paylaşılmış bir şey bu olay için söylemiyorum genel olarak söylüyorum ben ❤️
Yaa aslında sen böyle söyleyince mantıklı geldi , tövbe estağfurullah ya üzüldüm şimdi böyle yazdığıma ne şükürsüzüm tövbe tövbe
Hamd olsun Rabbim'e Allah'ım olmayanların imtihanını kolaylaştırsın inşallah ❤️
Ben 4 senedir kullanıyorum burayı aslında iki hesap değişimim oldu önceden daha sık atılıyordu ben doğru bulmuyordum ama saygı da duyuyordum sonuçta paylaşım platformu diye ama kendim paylaşmadım hani çoğu kişi paylaşıyor sohbet muhabbet oluyor diye bende dün canım sıkıldı aklıma düştü bende bu konuyu açıp sohbet edeyim diye düşündüm ama aklıma gerçekten hiç gelmedi
Tabiki her günümüze şükürler olsun ❤️❤️
413,719 soru
12,453,834 cevap
46,405 kullanıcı