İlk dün içtim kahverengi leke geldi bu günde geldi soğan küründemi acaba kistim vardı çikolata kisti 5 cm
Bence bu tarz şeyler herkese iyi gelmeyebilir hele ki çikolata kistine
Bende ilaç kullanmak istemediğim için denemek istemiştim:/
Bnde soğan kürünü düşük yaptığım zaman içmiştim rahmim temizlensin diye çok faydasını görmüştüm ama lekelenme yapmaz ya da biseyler temizleniyordur bilemedim.Yine de bir kadın doğuma gitmekte fayda var
Bu gün tekrar içicektim içmeden önce test yapim dedim pozitif çıktı bende anlamadım doktora gittim ya düşük dedi yada hamilelik salı tekrar gel dedi
Bana enfeksiyon ve kist için önermişlerdi rahmi temizliyormuş bende polikistik var ben içtim etkisini gördüm içimi baya temizledi mantarım vardı 1 senedir bitti çok şükür. Bence çıkanlar içinde olan enfeksiyon veya kistlerin yani en iyisi doktora görünmek ama inşallah şifa olmuştur geçmiş olsun
Ben ilk ilaç kullandım ilaç belli bir süre sonra tekrarlatıyormuş dediler ilacı yarısına kadar kullandım üstüne 3 gün soğan kürü içtim şimdi yok çok şükür. İlaçlarda bir hap ve fitil . Hangisi daha etkili dersen fitil derim çok faydasını gördüm. Zaten içeri koyuyordum uyuyordum sabah uyandığımda büyün enfeksiyonu atıyordu üstüne soğan kürü içince birşeyi kalmadı. Keşke daha önceden deneseydim dedim 😂 bir senedir çekiyordum şu mantar enfeksiyonunu
Fitil bnde kullandım geçti ama yine oldu. Şuan hamileyim sonra deniycem bnde
Bende çikolata kisti var cnm dün içtim soğan kürünü 1 bardak leke olunca bu gün içmeden önce test yapim dedim pozitif çıktı dokotra gittim ya düşük yada hamilelik dedi
Aaa gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sevindim
Tavsiye ederim eğer soğan çok mide ağrısı yaparsa onun yerine zerdeçallı süt de içebilirsin o da çok iyi geliyor süte zerdeçal koy karıştır kaynat içine bir çay kaşığı bal koy iç misss tabi bunları doktora sor bi zararı var mı diye ben koca karı tarifleriyle geliyorum ama mutlaka sorun 😂😂
1,502,571 soru
24,533,832 cevap
360,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın