+1 oy
66 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,285 puan) tarafından

İlk dün içtim kahverengi leke geldi bu günde geldi soğan küründemi acaba kistim vardı çikolata kisti 5 cm

3 Cevaplar

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Bence bu tarz şeyler herkese iyi gelmeyebilir hele ki çikolata kistine 

önce (1,285 puan) tarafından

Bende ilaç kullanmak istemediğim için denemek istemiştim:/

-Reklam-
0 oy
önce (251 puan) tarafından

Bnde soğan kürünü düşük yaptığım zaman içmiştim rahmim temizlensin diye çok faydasını görmüştüm ama lekelenme yapmaz ya da biseyler temizleniyordur bilemedim.Yine de bir kadın doğuma gitmekte fayda var

Bu gün tekrar içicektim içmeden önce test yapim dedim pozitif çıktı bende anlamadım doktora gittim ya düşük dedi yada hamilelik salı tekrar gel dedi

0 oy
önce (95 puan) tarafından

Bana enfeksiyon ve kist için önermişlerdi rahmi temizliyormuş bende polikistik var ben içtim etkisini gördüm içimi baya temizledi mantarım vardı 1 senedir  bitti çok şükür. Bence çıkanlar içinde olan enfeksiyon veya kistlerin yani en iyisi doktora görünmek ama inşallah şifa olmuştur geçmiş olsun 

önce (774 puan) tarafından

Mantarınıda mı geçirdi cnm bnde de var ya. Kaç kez kullanımda geçti. Doğumdan sonra bnde denerim etkiliyse

Ben ilk ilaç kullandım ilaç belli bir süre sonra tekrarlatıyormuş dediler ilacı yarısına kadar kullandım üstüne 3 gün soğan kürü içtim şimdi yok çok şükür. İlaçlarda bir hap ve fitil . Hangisi daha etkili dersen fitil derim çok faydasını gördüm. Zaten içeri koyuyordum uyuyordum sabah uyandığımda büyün enfeksiyonu atıyordu üstüne soğan kürü içince birşeyi kalmadı. Keşke daha önceden deneseydim dedim 😂 bir senedir çekiyordum şu mantar enfeksiyonunu 

önce (774 puan) tarafından

Fitil bnde kullandım geçti ama yine oldu. Şuan hamileyim sonra deniycem bnde 

Bende çikolata kisti var cnm dün içtim soğan kürünü 1 bardak leke olunca bu gün içmeden önce test yapim dedim pozitif çıktı dokotra gittim ya düşük yada hamilelik dedi

Aaa gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sevindim 

Tavsiye ederim eğer soğan çok mide ağrısı yaparsa onun yerine zerdeçallı süt de içebilirsin o da çok iyi geliyor süte zerdeçal koy karıştır kaynat içine bir çay kaşığı bal koy iç misss tabi bunları doktora sor bi zararı var mı diye ben koca karı tarifleriyle geliyorum ama mutlaka sorun 😂😂 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 767 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Umayy (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ipek6161 (102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 271 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Papatya1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.