+3 oy
784 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,693 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 🤗🤗🤗 

Dün makinam gelmemişti hava koşulları nedeniyle bugüne ertelenmişti getirdi kurdular Rabbime şükürler olsun 🥰🥰🥰🤲 

Adamı cumaya yolladım bebeleri uyuttum şimdi bi Keyif kahvesi 🫶🫶🫶  

Biraz ödemeler var onları yapalım bitanede robot alalım dedi benim için daha kolay olurmuş 🫠🫠🫠 ama ikna edip derin dondurucu ya çevirmek istiyorum ben 3 tane süpürge var robot olmayi versin 🤯🤯🤯 

image

image

18 Cevaplar

0 oy
(5,410 puan) tarafından

En İyi Cevap

Güle güle kullan. Bebce de dondurucu ddaha mantıklı bır de sen stok yaoan bırısın cok daha işine yarar

(5,693 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm o yüzden dondurucu istiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(20,833 puan) tarafından

Kurutma makinesi candır alana kadar eşimi zor ikna ettim ama şimdi çok memnun :) güle güle kullan 

(5,693 puan) tarafından

Aynen öyle bir daha babamı bizle yaşaması için ikna etmeye çalışmaz 😂😂😂😂

(7,310 puan) tarafından

Birbalannesi sen öğretmen değil miydin kız 😁 

(2,507 puan) tarafından

@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR Cnm özel değilse geçen ki postunda da denk gelmiştim.

Baban tekmi yaşıyor ve neden sen sizle kalmasına bu kadar karşısın.

(20,833 puan) tarafından

Evet öğretmenim :) 

H T bende merak ettim ama belki anlatmak istemez diye sormadım 

(5,693 puan) tarafından

Bir çok nedeni var canim 

1 annemle babam ayrı babam bende kalsa annem gelmez 

2 toprak 6 aylık filandi yanıma aldım uzun süre benimle kaldı denedik olmuyor 

3 benim şuan fazlasıyla sağlık sorunlarım var benim babam 2.3 saatte bir yemek ister ve çayı hep demli oldun ister 

4 aşırı ağzı bozuktur benim oğlum ilk konuşmaya başladığında afedersiniz ortalıkta *** *** diye dolandırdı onu unutturana kadar canım çıktı 

5 evde büyük oldumu istediğin gibi giyinmiyorsun + ben akşamları eşimin dizine veya gonsune uzanıp film izliyorum babamin yanında bunları asla yapamam 

Yani hanımlar say say bitmez ben bu halimle çocuklarıma bile yeri geliyor yetemiyorum bi büyükle yapamam bana ağır gelir arada gelsin  kalsın basım gözüm üstüne ama temelli ağır gelir bana 

+1 oy
(4,738 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan inşallah robot süpürge gerçekten rahatlık hergün açıyorum arkadan siliyorum tertemiz ev toz olmuyor normal süpürgeyi de haftada iki kez açıyorum alırsan pişman olmazsın dondurucuda lazım gerçi Rabbim borçları ödeme kolaylığı versin ikiside alırsın inşallah

(5,693 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun benimikisi arasında önceliğim dondurucu dolapta hazır yemeğim oluyor iyi oluyor biliyorsun hastaneye çok gidip geliyoruz geçen küçük le yattik eşim hiç zorlanmadi büyüğü ile çıkardı migro dalga da isip yediler aklım evde kalmadı 

(4,738 puan) tarafından

Evet haklısın senin hastane işin çok oluyor dondurucu öncelik yaz kampanyası oluyor denk gelir alırsın

(5,693 puan) tarafından

İnşallah canim 

+1 oy
(2,532 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım gülerek kullan.❣️❣️

Ben de merak ediyorum şu anki evimde yer olmadığı için alamadım yeni evde alırım inşallah eminim çok işe yarayacak🙈

(5,693 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ 

Rabbim daha güzellerini nasip etsin inşallah ♥️ 🤲  Bizim arkadaşinda yeri Yoktu yatak odasında baş ucundaki dolabı iptal edip oraya koymuştu dalga geçiyorduk adama degil makinaya sallrilirsin artık diye

(2,532 puan) tarafından

Ahahahahhh güzel yere koymuş yalnızz 😂😂 

+1 oy
(116 puan) tarafından

Ayni benim de makinam. Altus  gule gule kullan cnm. Bende cocuklari uyuttum simdi evi toplucam. Camasir aticam. Ama sular. Yok maalesef 😌

(5,693 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm su olmadımi işte yapılmıyor ya

(116 puan) tarafından

Tesekkur ederim cnm ewt vala su olmadi Zaman kalkiyor oyle cok sukur geldide bulasik makinasiyla camasir makinasini calistirdim hemen simdi yemek yicez bizde ☺☺

+1 oy
(372 puan) tarafından

Benimkinin aynısı canım ben memnunum vallahi kaça aldın sen

(5,693 puan) tarafından

Benim bütün beyaz eşyam Altus o yüzden bunuda Altus istedim 

Fiyat bilgim yok canim eşimi geçen evden kovdum yapmamasi gereken bir şey yaptı kendini affettirmek için almış 2 aya alacaktım erken almış oldu

(372 puan) tarafından

Aaa gzk vllhi bnde denycm bu taktiği 😀

(5,693 puan) tarafından

Bende güzel fayda etti bir daha babama gel bizimle yaşa demez akillanmistir umarım 🤣🤣🤣

+1 oy
(245 puan) tarafından

Hayırlı olsun Büşracım, evde genellikte yerde oyuncak vs olduğundan robot bana kullanışlı gelmiyor, bizim robot o yüzden yatıyor sürekli, bence de derin dondurucu almalısınız

(5,693 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm bende derin dondurucu istiyorum 

+1 oy
(5,456 puan) tarafından

Güle güle kullanın🥰 minnoş iyileşti mi yorumlarda denk gelip soramadım merak da ettim 

(5,693 puan) tarafından
+1

Çok şükür cnm haftalık kontrollerine gidiyoruz

+1 oy
(1,106 puan) tarafından

Hayırlı olsun Büşra darısı İdil kardeşine 😂

(5,693 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm rabbim daha güzellerini nasip etsin inşallah ♥️ 

+1 oy
(7,310 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım. Dondurucuya neler arıyosun mesela

(5,693 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm 

Aklına ne gelirse 

Pirinç pilavı et kavurma et sote kremalı tavuk börek poğaça kek fasulye nohut mısır ilikli kemik suyu tavuk suyu sarma biber dolması taze fasulye 

Şuan bunlar var aklımda canım 

(7,310 puan) tarafından

Anladım canım 

0 oy
(3,635 puan) tarafından

Aa benimkinin aynısı güle güle kullan insanın işini çok kolaylaştırıyor gerçekten 

(5,693 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cnm bütün beyaz eşyam Altus o yüzden bunuda Altus aldim 

0 oy
(2,954 puan) tarafından

Ay gozun aydin canm  hayirli olsn insallah.bende aldim ama hala gelmedi 2haftayi gecti bende 4gozle bekliyorm valla

(5,693 puan) tarafından

Bizimki  salı aldı dün gelecekdi getiremediler bugün geldi seninki baya uzamış 

Teşekkür ederim cnm 

(2,954 puan) tarafından

Evet baya uzadi makesef okadrda hevesliydm hevesimde kirildi

(5,693 puan) tarafından

Aldığın yeri ara canim gelmiyorsa iptal et başka yerden al

0 oy
(18,642 puan) tarafından

Robot cnm kesinlikle almalısın silip süpüren robot ama rahatlıgını görünce bunca zaman kendine eziyet ettiğini anlayacaksın sen uyurken yada evde yokken robot silip süpürecek Tertemiz bi eve geleceksin ohh miss dondurucu her zaman alabilirsin ama robot fiyatları sürekli çıkıyor

(18,642 puan) tarafından

@First Lady mop özelliğinde halılara kesinlikle temas etmiyor değil mi benim için en önemlisi o özelliğinden dolayı alcam zaten 

(163 puan) tarafından

Ben pek silme yapmıyorum kendim yapıyorum. Sadece supurmesi bana yetiyor. Arkadaşım aynısını kullanıyor. Halılarda hafifte olsa ıslaklık oluyor dedi. Benımde halılarım hep beyaz kirletir diye korktum açıkçası. Sadece süpürme yaptırıyorum. Silme işlemi zevkli geliyor bana kısa sürüyor zaten. Sildiğim yeri 2 defa silerim fayanslarım hep beyaz ancak temizleniyor tozu gidiyor 

(163 puan) tarafından
+1

@BirbalAnnesi aynen cnm benimkide hep yüksek ayaklar, evimde sade fazla eşyam yok, sevmiyorum. O yönden cabuk toplanıyor robotta süpürüyor bana cok buyuk kolaylık oluyor. 2 cocugum var evim hep derli toplu

(18,642 puan) tarafından

Benimde halılarım beyaz olduğu için mop kaldırması sırasında halıya temas eder mi diye tereddüteyim artık o kısmı bi şekil hallederiz robot olsunda o kolaylıkla gerisi zaten halloluyor 😀

(163 puan) tarafından

Aynen öyle 👍 

0 oy
(3,743 puan) tarafından

Güle güle kullan canım. Teknolojik her şey lazım bi eve ya gerçekten. Eşimle oğlumla avm ye çıktık çıkarken çamaşır makinası bitmişti onu kurutmaya attım hemen çıktım vakitten de büyük rahatlık☺️☺️

(5,693 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun 

0 oy
(2,335 puan) tarafından

Ne kadar bebek çamaşırı kurutmak zor oluyor  kışın...

(5,693 puan) tarafından

Gerçekten çok Zor oluyor ilk bebem yaz bebesiydi gerek duymadım ama şimdiki kış bebesi o yüzden istedim 

0 oy
(1,087 puan) tarafından

Benim evim müstakil kocamanda bahçe var eşim gereksiz buluyor sdce kış ayı için alınmaz diyo derin dondurucu almstm onun yerine bu aralara değiştirecek bisiler ariyorum

(5,693 puan) tarafından

Bende gereksiz görüyordum bebekten sonra istedim 

0 oy
(746 puan) tarafından

Hayırlı olsun inşAllah güle güle kullanın ❤️ ne kadara aldınız acaba 

(5,693 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ 22 ye almış 

0 oy
(704 puan) tarafından

Rabbim hayırlı uğurlu etsin canım sağlıkla kullanın inşallah 

(5,693 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 449 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 923 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (797 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 408 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,446,398 soru

23,760,133 cevap

315,384 kullanıcı