Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Soyismimizi degismek istiyorum
0
oy
585
göst.
10 Ocak 2020
Diğer
kategorisinde
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar öyle biseyki oyle nefret doluyumki esimin ailesine karsi .. anlatacak olursam cook ama cook uzun surecek . Kisaca soylim annesinin beni baskalarina dovdurme cabasi ayriyetten cektirdigi hem sozlu hemde fiilen iskenceler ve ikizlerimede zarar verici hareketleri destek olmayisi bizden para yemeye calismasi . Babasinin 1 gun bile babalik yapmamasi 1 gun bile calismamasi ve torunlarina 1 kurus bile destek olmayip bi asgari ucrete gecinen bize sülük gibi yapismasi ayriyetten hakaretleri ..abisi 40 yasinda bekar abisinin sapikca yaklasimi bizi bosamaya calismasi . Vs vs vs vs vs cooooookk seylerrrrr ... benm ikiz erkeklerim dogmasaydi onlarin soyadlari tukeniyodu . Ve ben cok utaniyorum ki bu cocuklar bu igrenc insanlarin soyismini yurutecek bu soysuzlarin soyundan geldi dicekler .. bu yuzden soyisimimizi degismek istiyorum . Gecen sene yurutlrluge giren Mahkemesiz soyismi kanunu kalktimi .. kalktiysa acaba soyisim degisikligi sureci nasil isliyo avukatmi tutmak gerekiyo
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
0
oy
10 Ocak 2020
Kurgucubiri
(
9,650
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç bilgim yok ama gidip bilgi almak yüz yüze görüşmek en doğrusu olur
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canm haklisin avukat tanigim olsa sorcaktm
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
10 Ocak 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Nefret ediyorum inanki böyle egliliklerden nefret ediyordum artık gerçekten evlenmek diye bisey kalmayacak erkeklerden jefret ediyorum heleki ailelerinden jefret ediyorum tiksiniyorum ayni aynler benimde basmda var allah yardmcmz olsun gerçekten canım
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Aminn canim .. valla ne yapcagimi sasirdim hala susuyorum hala sabrediyorum onca seye .. tek bi kere agzimi acmadim esim keske arkamda dursaydi vari yogu ailesi onuda ikna etmem lazim . Iyilikten maraz doguyomus .. tek bi saygisizligm olsa icim yanmaz
10 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
İyiliiten maraz doğuyor gerçek ten her zaman insana s... Yaranır afedersin iyilik yapan yaranmaz göze gelmez görünmez
11 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen oyle canim ama napalim elimizde degil istesekte kotuluk yapamiyrz . Cok dusunuyrm gelince soyle laf sokarsa suju soylerim boyle yaparsa sunu derim ama yok yapamiyrm o yapiyo yapacagini agzimi acamiyrm gecen gelmis yilan diyo bana dicektim yilan sensin ama diyemiyrm yaa cildiricm
11 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Deseydin eğer o sana yılan diyorsa sende lafını esirgeme
11 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Iste salaklik bende .. geliyo gidiyo laf sokuyo kendi capinda . Cok egleniyo heralde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Mahkeme ile değiştiriliyor diye biliyorum mahkemeye gerekçelerinle birlikte bir dilekçe sunuyorsun onalrda uygun görürse değiştiriyoruz isim yada soy isim i kendi soy ismini ver çocuklarına
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canm en azindan benm ailem sevilen sayilan bi aile gercekten benimde aileminde kimseye bi kotulugu yoktur . Oyle oldugumz icin bu duruma dusuyorz
10 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
He o öyle olur zaten canım ezilen hep olan mazluma olur
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canm yazik Allaha havale ediyosun Allah cikariyo iki yakalari bi araya gelmiyo ama gormuyolar iste illa kuldanmi bulmalari gerek
10 Ocak 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bilirler bilirler merak etme birde oturur biz kime me yaptık da başımıza bu geldi derler '") bir karsktersisiz etrafamizdaki herkese etmediğimizi yapmadığımizi bırakmadık demezlerde bide allahım neden biz derler ")
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2020
Gamze güler
(
1,347
puan)
tarafından
cevaplandı
Nedir bu kadınların çektiği ya vallahi pes
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen oyle canim . Sabir diyosunda nereye kadar sonunda kanser edip kurtulmayi dusunuyolar heralde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Eşinle birlikteyseniz esinin babasıni reddetmesi lazım ki soyadi değişsin. Ayriysaniz sizin esinisi babaliktan reddetmeniz lazim. Ama bunun icin saglam sebepler lazim
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Evliyiz canm . Gecen sene ne guzel mahkemesiz degisiyolardi tabi cocuklarim olunca bende jeton yeni dusuyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2020
Mervee58
(
4
puan)
tarafından
cevaplandı
Sonim e başvur canım onlara da anlat aynı şekilde değiştirirler...
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamm canm acaba kaymakamliga nufus mudurlugune gidip danissammi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2020
Rengarenk
(
30
puan)
tarafından
cevaplandı
Bi süresı vardı nüfüstan değiştiriliyordu süresi geçti daha yeni sayılır canım. Şimdi mahkemeye müracaat etmek gerekıyor. Bildiğim bu. Bi nüfusa gıt sor bakalım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2020
BabyBoyum
(
145,864
puan)
tarafından
cevaplandı
Neden herseyi biz cekiyoz erkekler neden hep rahat
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Bazilarinin genlerinde var coguda ayni kafa zaten duz mantik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2020
Yarenbrs
(
518
puan)
tarafından
cevaplandı
Devam ediyor mu bilmiyorum ama onda yanlış yazılan harfe,ya da saçma sapan isimler degistiriliyordu.seninki biraz daha özel bir durum ama bildiğim kadarıyla kendi babanın soyadini kullanabiliyorsun hem sen hem cocuklarin
10 Ocak 2020
Fatmanur yıldız
(
283
puan)
tarafından
yorumlandı
Aa onuda bi arastirim bakim canm .. evet kabul ettikleri oluyoms etmedikleri oluykms
12 Ocak 2020
Yarenbrs
(
518
puan)
tarafından
yorumlandı
Gönlünce olsun inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2020
nefes1323
(
196
puan)
tarafından
cevaplandı
esinle hala evlimisin bosandinmi eger bosandiysan ve çocuklarının velayeti sendeyse. değiştirebilirsin. bosanan eş eger dilerse dava açıp çocuklarının soy ismini kendi soy ismine alabilir. ama hala evliysen değiştiremezsin
10 Ocak 2020
nefes1323
(
196
puan)
tarafından
yorumlandı
çocuklarının velayeti babasındaysada degistiremezsin. velayet davası açıp kazanman lazm velayet sana gectiginde değiştirebilirsin. benim çocuklarımn velayeti bende ben degistirecektm aevlendigim icin kaldi oyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili bir soru bulunamadı
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri
(11)
Aile & Aşk
(83,229)