+1 oy
155 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,551 puan) tarafından

Kızlar biliyorsunuz meme kanseri tedavisi görüyorm. Çok şükür bitti diyebilirim artk. Koruma amaçlı 3 haftaya bir akıllı ilac aliyorm. Bugünde ilaç günümdü . Kaynanam bakıyor kızıma biz gidince.  Bu saatte de geliyorz. 3 yaşına girecek kızım. Seni sevmiyorum sen git demis sabah uyanınca. Annem nerde demis. Kaynanam da annen doktora gitti iyileşip gelecek sevmezsen sevme sanki anneni ben mi hasta ettm diyormuş. Allahımmm.  Bu yaşta çocuk la  nasl konuşuyor . Gorumcemde geçenlerde görüntülü aradi kızım konuşmak istemiyorum dedi gözünü kapatiyordu. İyi konusmazsan konusma diye şak kapatti.  Ay gerçekten bazen öyle tavırları var kj sanki karşıdaki koca insan. Zaten Gorumcemle de kaynanam la da mesafeliym artk. Hele Gorumcem olunca oraya gitmiyorm. Markete flan gidersek beş dk ugruyorz kaynanama. Eskisi gibi gidip gelmemeye söz verdm kendime.

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,316 puan) tarafından

Yine iyi bakıyormuş En azından Bizimki hiç onu da yapmaz yani herkes Çocuk dilinden anlamaz bazıları normal konuşur anlayış sızdır

önce (1,551 puan) tarafından

Bakmasa bundan iyi valla . Baktığı da yarım gün Bile degl 

-Reklam-
0 oy
önce (1,094 puan) tarafından

Benim kızım daha 19 aylık kaynanam ona gitmeyince annenmi öğretiyor babannene gitme diye kızıyodu kızıma daha küçükken bile düşün artık 

önce (1,551 puan) tarafından

Ay onu ds düşünüyordr yani eminm. Çünkü kzim hep seni sevmiyorm sen giydirme ayakkabimi flan diyor

önce (1,094 puan) tarafından

Kesinlikle düşünüyordur benim kzım daha bişeyi anlamadıgı halde söyleyen 3 yaşındaki çocuktan hayli bekler 

0 oy
önce (1,265 puan) tarafından

İşin düşmeyecek onlara.Allah ellerine düşürmesin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 200 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 492 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 616 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.