0 oy
37 göst.
önce Diğer kategorisinde (160 puan) tarafından

Kızlar doktor bana kesemin küçük olduğunu söyledi ilk kontrolumdu bugün ve kan testi vermemei iki hafta snra tekrar gel ya tarama testi yada renkli ultrason yapilcakti ikisindn birini dedi tam hatırlamıyorum sizce sağlıklı gebelik midir iki hafta snra kalp atışını dinleriz de dedi çok korkuyorum düşük riski olabilir mi Allah korusun 

image

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (6,428 puan) tarafından

kucuk yada buyuk ne farkeder o doktorun ultrasonu yakinliastirmasina bagli bisey zaten resim goruntusu. bide ilk gunler zaten kese zamanla buyuyo 7. haftadan once gitmeye gerek bile yok bence ki bebek yoksa bir sorun olmadikca. 7. haftada bebek gozukur . beklicen sonicta yapacak birsey yok.hergunde dr olsan bekleyip 7. haftada gtsen bebek olusmadan birseyin onemi yok. ekstrem bir sorun yoksa

önce (160 puan) tarafından

Evet çok erken gittim galiba keşke biraz daha bekleseydim ama ilk zamanlar hani kese görünür mü gebelik varmı varsa ona göre vitamin ilaçlarını kullanayım diye gittim ki aile hekimi Kan testimin sonucundan snra bana randevuyu bı haftaya kesti 

-Reklam-
0 oy
önce (6,428 puan) tarafından

kan grubun negatif ve kan uysmazligi var muhtemelen . haliyle ona cok dikkat et yetwrli

önce (160 puan) tarafından

Kan grubum o Rh  negatif yanlış vermişim negatif olması nedir ki  

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 379 göst.
0 oy
5 cevap 133 göst.