İlk defa Kıbrıs köftesi yaptım nasıl olmuş hanımlar🥰
Hep aynı yemekleri yapmaktan bıktım değişiklik olsun dedim, eşim eve gelince başlicak övmelere.🙄🤪😂😅baya yoğurdum inşallah yağda dağılmaz amin ilk defa özendim🙄🤪😅🤲🏻
Pişmiş hali böyle unuttum atmayı,bu kadar kaldı😂 dışı çıtır içi yumuşak oluyor🤗 köftenin içindeki kırmızılık pulbiber çiğ değil🌸
Eline sağlık çok güzel görünüyor yağda mı pişiriliyo nasıl oluyor ben ilk kez duydum
Kızgın yağın içine aticam canım ❤️
Afiyet olsun şimdiden ❤️
Teşekkür ederim canım 🌸 🥰
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor ilk denemeye göre 🌸
Çok teşekkür ederim canım ❤️
Hiç cesaret edemedim yapmak için. Yorumlarda içi çiğ kalıyor falan diyolardi. Nasıl oldu seninki ?
İçi çiğ kalmadı, içi yumuşak oluyor.
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun. :)
Çok teşekkür ederim 🌸
Ne farkı varmışki kıbrıs köftesinin normal köfteden :) ( bilmediğim için soruyorum )
Afiyet olsn canm
Valla bende bilmiyorum farklı farklı isimler takıyorlar internette öyle yazıyordu😂patates köftesi de yazıyordu ekstra☺️
Pismis haluni ataydin ya kiz merak ettim
Ay boyle cok guzel duruyo tadi nasil anlatsana biraz
İçinde patates rendesi olduğu için tadı çok hafif:)patates mücverine kıyma koyduğunu düşün 🌸
Güzel oldu mu denemeye değerse bende yapacagım birgün.
Valla biz çok beğendik 😊 şunlar kaldı bir tek😂
Ama iyi yogurmak gerekiyor,nefis yemek tariflerinde bir çok kişi yapamamıştı.
Güzel görünüyor eline sağlık. Araştırıp deneyeceğim bir ara.
Teşekkür ederim canım 🌸
Aklına yatan tarifi dene☺️
Normal kofteyle farki ne tad olarak
Tek fark patates rendesi☺️ tadı çok hafif ağır değil.
Ilk defa gordum denerim o zaman eline saglik guzel gorunuyor
Teşekkür ederim 🌸
Eline sağlık o zaman tarif ver kız birçok tarif var sen kimin tarifini yaptın bizde deneyelim 😄
https://youtu.be/6tqzxvpkQcs?si=PV2BElhiFHdx-5RR
Tarifte kimyon nane yazıyor damak zevkine göre sen istediğin baharatları koyabilirsin🤗ben sadece pul biber ve karabiber koydum.
Ayrıca şuna dikkat etmen gerekiyor soğan ve patateslerin suyunu baya sıkman gerekiyor,ben patates ve soğan rendesini birlikte sıktım,ekstra süzgeçe aldım baya bir sıktım yoksa tutmaz,o kadar sıktım ki kolum ağrıyor🥴
Yaa tşk ederim
Rica ederim 🌸
413,250 soru
12,442,078 cevap
46,026 kullanıcı