Fantazi ic camasirı reklami sizde de cikiyor mu bende mi sorun var
Bndede çıktı hatta açıp baktım sepete ekledim.d.d.d
Hahaha😂
Gerekli şey sonuçta.d.d.d
Aynısı bende de var niye ise 🤔
Normalde cıkmazdı hic sabahtir denk geliyor bende mi sıkıntı var dedim
Bnde de var ya sinirim bozuluyor çocuklarım yanımda arada tele bakıyorlar görürler diye ödüm kopuyor
Gider diye bakindim bende sabahtan beri cıkıyor karsima benimde
Bende yok öyle bişey.
Allah allah bizde niye çıkıyor ki paylasimlara giriyorum soru sorun altında ic camasiri reklami cikiyor
Benim telefonumda kızımın telefonunda eşimin telefonunda da çıkıyor dün eşimde söylenip duruyordu bu ne bıktım bu pislikleri görmekten diye ne kadar saçma bir şey
Aynen canım
Ayy bugün başıma geldi, telefon oglumdaydi babasına verdi, babası dedi oğlum annenin gizli şeyleri dedi,bir baktım trendyola girmiş iç çamaşırı sayfası eşimde gördü arkadandi bide😖😂
Fena olmuş kiz utanmissindir
Hem utandım hem sinir oldum ya, aslında hep Trendyoldan bakıyorum önlere çıkıyor nasıl tikladiysa iç çamaşırına tiklamis bir sürü iç çamaşırı😂
Denk getirmistir canım
Bilmiyom ki canim ya yazilan yazilara bakiyorum o.kisma o reklam geliyor
Sana torpil geciyorlar
Reklam cikmiyor bana hic
Bende cikiyor bir zen pirlanta bir bu ic camasiri reklami
Bende de bu çıkıyor canım yalnız değilsin
Bende de bu çıkıyor sürekli :))
Bndede aynisi ki hic boyle reklamlarada bakmam
Bendede vardı gitmiş şimdi 😁
Bir zen pirlanta bir bu cikiyor kiz ic camasirini al kocaya pirlanta aldir mi demek istiyorlar acaba
Olabilir 😅😅
Bende yok 😄
Keske bendede cikmasa
Çarpı falan var mı hani bazen basınca bu reklamı bir daha gösterme yazısı çıkıyor
3 nokta vardi canim reklami gizle yazmislar ingilizce yaptim ordan simdi insallah cıkmaz
Anladım canım inşallah ☺️
Ay bende de çıkıyor 🙄
3 noktadan reklami gizle yaptım simdi
Sanslisin canım
Elhamdülillah sjsjsjsj😂
Bende de çıkıyor bazen. Şuanda da çimento, alçı falan var. Ki hiç Google dan bakmama rağmen.
3 noktadan gizledim canim simdi sende yap istersen
Arada fikir oluyor 😅
Bende de çıkıyor.
Şuan başka şeyler çıkıyor. Sleepy zen pırlanta NBA
Gizledim canim ben sende yap istersen
Nerden gizleniyor peki
Ustunde 3 nokta varya ordan gizledim ingilizce yazilari cevirdim ilgilenmiyorum dedim gizlendi
Tamam teşekkür ederim 😊
Bende de çıkıyor bazen arada ebebek reklamı çıkıyor şimdi de yemek çıkmaya başladı zaten açım canım çekti 🤣😂😂
Kiz arada pirlantada cikiyor camasiri alip kocaya pirlanta aldircaz herhalde
Güzel plan hahajaksjak😂😂😂😂
Bende çıkmıyor ☺️
Yemege döndük sükür
Bende genelde yemek ve bluediamond reklamı oluyor
Ben de beybi turko çıkıyor bide puro beybi çıkıyor 😂😂
Pirlanta e bebek falan cikiyordu arada bu denk geldi engelledim simdi yemek cikiyor sükür
Ben de elektrik süpürge çocuk elbiseleri takı reklamı falan çıkıyor genellikle Google ve Trendyol aramalarına göre reklamlar çıkıyor
Ic camasir bakmadim ki canim.hic elbise etek oyuncak falan bakmistim
Bi arada kızlık zarı dikimi diye reklam vardı. Bence böyle müstehcen reklam koyulmaması daha doğru olur
Bencede ayip yani
Bende hiç çıkmadı
Bende engelledim reklami cikmaz artik
Ne alaka bilmiyotum ama bendede kadin gosusu cikiyo surekli ne sutyen ne bisey var 🤣
Allah allah neye gore boyle reklam veriyorlar acaba
Gecmiste post acmisti admin googleden arattiklarinizla alakali dedi ben neden ciblak gogus aratayim
@2 boya mommy 🤣🤣🤣
413,155 soru
12,438,883 cevap
45,912 kullanıcı