Mide yanmasından ölücek gibiyim artık dayanamıyorum
Yok bacım geçmiyor 37 oldum hiç bitmedi özellikle akşamları daha rahatsız ediyor beni sen kaç haftalıksin
29 zordan istemsizce gözümden yaş akıyor ya
Haftan ilerledikçe çoğalıyor maalesef Allah yardımcımız olsun
Amin cümlemizin inşallah
Gaviston şurup iui geliyor bide soğuk süt
Doktor yazdı hiç işe yaramıyor 🥲
Renni dene ozaman ama içerikleri hepsi aynı yeşil tuzlu elma dene süt dene başkada doğuma kadar böyle rabbim bı sancida kucağınıza almayı nasip etsin güzel tarafida senin miden yanarken içinde bı can sana tutunmaya çalışıyor:)
Amin Allah razı olsun yani çektiğimiz her acı ağrı ona bir adım daha yaklaşmak onun için sabır gerekiyor mecbur
Ayyy ben hamileyken oğlumda artık kulaklarım cınlardı mide yanmasından gece bile kalkıp sade maden suyu içiyodum oğlum bır doğdu saçları doğuştan yapılı gibiydi simsiyah Yukarı kalkık şekilde uzun sürede düzelmedi 😂
Dene canım magnezyum açısındanda sağlıklı inşaAllah şifa olur sanada
Bende deneyeceğim inşallah işe yarar
İnşallah teşekkür ederim 🤗
İnşaAllah ıkınizede şifa olur canım
İnşallah teşekkür ederim
Bende 22 haftalık oldum yeni başladı bende öldürüyor beni ne yapacam bende bilmiyorum
Eskiden ilaç birazda olsa kesiyordu ama artık hiç etki etmiyor
Allah yardımcımız olsun inşallah
Amin inşallah
Muz havuç kabuğu soyulmus elma salatalık sarı leblebi ye akşam birşey yeme hamile iken benim hiç midem yanmadk kızım çok saclida doğdu bide benim midem sıkıntılı olduğu halde
Ben genelde mu ilk süt salatalık bunları yiyorum ama bu aralar aldığımda 15 dk kesiyir sonra yine başlıyor ilaç ta etki etmiyor
Sarı leblebi ye cnm mide yanmasını hemen kesiyor
Tamm onu da deniyeyim bakalım teşekkür ederim
Muz ve soğuk süt
Hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin inşallah
Sezeryan ni kolay what😵😲🥺
Bir hafta yataktan kalkamadım özelde sezeryan olmama rağmen ama normal de zor boşuna mı dedier cennet anaların ayağı altımda
Sezeryan kolay denedim ki biliyirum her türlü zor korkunun ecele faydası yok Allah yardımcımız olsun inşallah
Sonrası zor sezeryanin ama normalin de doğumu zor diyip anlaşalım kucağına aldinmi hepsi geçiyor çok şükür
Aynen sağlıkla kucağımıza alalım da bakalım Allah hangisini nasip eder bilemiyirum
İki üç gavuscon şurubu bitiriyorum doğum yapana kadar siz hesap edin ikinci kizimda mide yanması dan öğrendim hamileliğimi
Atlatrsnz inşallah ilk gebelik mi
Evet ilk
Hayırlısıyla inşallah bu günlerde geçecek 🥰🥰
Amin inşallah bu durumda olan herkese Allah yardımcı olsun
Amin canim🥰
Renni al cnm turuncgil familyasından bi süre uzak dur
Teşekkür ederim
Aşırı yanman varsa yarıö bardak kola içebilirsin rennie alana kadar mide yanmamı sadexe o geçiriyordu
Zordan gözümden yaş geliyir sabahtan süt içtim muz yedim 10 dk falan rahatlıyor sonra yine yanmaya başlıyor
Herkeste aynı etki olur mu bilmiyorum ama süt bende daha beter yanma yapmıştı
Bende biraz kesiyo sonra yine aynı
413,157 soru
12,439,016 cevap
45,914 kullanıcı