+3 oy
516 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (856 puan) tarafından

Eltiniz sizi karı koca olarak çekemediğini hissettiğiniz varmı

26 Cevaplar

+4 oy
önce (429 puan) tarafından

Ilk eltim yarismiti biraz cok surmedi nisan attilar zaten 

-Reklam-
+4 oy
önce (290 puan) tarafından

5 eltim var ama hepsi ablam kardeşim gibi asla art niyet yok hiç birinde 

önce (76 puan) tarafından

Benimde öyle 

+4 oy
önce (18 puan) tarafından

Benim eltim genel olarak bana takıntılı.. ben hamile kaldım diye çocuk düşünmediyi halde oda hamile kadı böyle manyak

önce (3,606 puan) tarafından

Bende hamile kalınca hemen sana yetişmem lazım demiş 😂 kızlarımızın arasında 3 ay var. 

Bizim bebelerin arasında 1 ay 20 gün anca olucak

Ya ne kadar dua ettiylerse artık ben birde 13 haftalikken söylemiştim hamileliğimi yoksa benimki de hemen ilk aydan hamile kalırdı 😂

Ay keşke bende saklasaydım 😂

Ikinciyi 6 aylık olana kadar sakla 😅 onunda mı ilk cocugu 

+4 oy
önce (509 puan) tarafından

Bence eltiler arasında iyi anlaşılsa bile ister istemez bir rekabet ortamı oluşuyor. Çünkü iki tarafta dışardan aynı aileye geliyor. Önce gelen sonrakini kıskanıyor sonraki öncekini. 

+4 oy
önce (511 puan) tarafından

Eltim yok şimdilik 😂 

+3 oy
önce (8,378 puan) tarafından

Malesef 😑😑😑

+3 oy
önce (5,250 puan) tarafından

Eltım var ve evet cekemedıgı oluyor hıssedıyorum been onun durumuna üzüldüğüm halde o bana kıskanclıgını hıssettırınce kızıyorum. 

+3 oy
önce (1,235 puan) tarafından

Benimkide bi havalı 10 sene aynı bahçe içinde yaşadık hayat hikâyesini biliyorum yinede bilmiyormusum gibi bi havalar uzun zamandır gorusmuyorduk kızını sozlerken davet ettiler eşim beraber gidelim dedi garibim bana bari yapma eşimde diyor yengem hiç değişmiyor eşiyle yanımızda aşk yaşıyorlar inşallah oyledirler 

önce (429 puan) tarafından

Yani düzeltmiş olabilirler canim

önce (1,235 puan) tarafından

Çok isterim kimse yuvasında huzursuz olmasın inşallah iyilerdir

+3 oy
önce (2,746 puan) tarafından

Benim elti daha evli değiller sevgililer şimdiden bize takmış bizi kıskanıyor kendisini benle kıyaslamaya çalışıyor belli de ediyor herkes farkında 😄

+3 oy
önce (6,149 puan) tarafından

Kendisi Almanya da olduğu için elhamdülillah öyle bir sorun yaşamıyoruz😁🩷❄️💜

+3 oy
önce (1,065 puan) tarafından

Valla yok. Allah için ne onda kıskançlık var ne bende. Ne o bana bulaşır ne ben ona. Onun evi ayrı benimki ayrı. 

+3 oy

Karı koca olarak değilde değişik huyu var benim iki kızım var 3.5 yas ve 8 aylık onun kizi 5 aylık ama hep beraber görüşmek istemiyor bizden kaçıyor. Biz kaynanamlara gittiğimizde gelmiyor ve kendisi söyledi ayrı görüşmek istiyorum diye. Kızlarıma gösterilen fazla ilgiyi kıskanıyor 

önce (69 puan) tarafından

Ayri gorusmek istedigini nasil soyluyor? hangi bahaneyle?

Açık açık söyledi bana. Çok uzun meseleler kısacası kayinpeder onun kızını kucağına hiç almıyor benimkini sevince zoruna gidiyor sanırım birde kaynanam kızlarımızı kıyaslıyormuş

+3 oy

Eltimde yok görümcemde yok çok şükür Rabbime 

önce (740 puan) tarafından

Kimin hayır duasını aldın sen yahuu. 

Valla bilmiyorum ama iyikide yok daha eşimi sevmiyorum bide sülaleyyi hiç çekemem

+3 oy
önce (708 puan) tarafından

Ne eltiymiş kız alttaki iki eski elti kıskançlık postu da senin ☺️ şimdilik eltim yok olunca görücez ☺️

+3 oy
önce (4,992 puan) tarafından

Yok hayır birbirimizi kiskanmayiz ikimizin de yaşam tarzları yaşayış biçimleri birbirinden farklı olduğu halde oturunca çok güzel sohbet ederiz  yaşı büyük eltim var birde onunla da öyleyiz zaten çok sık görüşmeyiz görüşüncede  birbirimizi hiç kirmayiz 

+3 oy
önce (8,204 puan) tarafından

Kiskanmasi gereken biri varsa oda benim ama onun kiskandigini hissediyorum. Pekte görüşmeyiz zaten. Bı bizle değil bütün aileyle öyleler. Gurbetten görümcem gelince denk geliyoruz genelde senede birakac kez

+2 oy
önce (52,225 puan) tarafından

evet wp de bize laf sokarak söz paylasti sildi bizi sonra gene ekledi 

simdi utanmadan esi hastalaninca esimi ariyor hangi suratla ariyorsa

+2 oy
önce (1,965 puan) tarafından

Oğlum olunca kıskanmış eşim dedi 2.ye hamile kaldı çok diodu oğlum olacak diye ismini bile hazırlamıştı kızı oldu ben hiç farketmedim eşim dedi bi lafı zoruma gitti benim ve evli görümcem için şey demişti siz 2. Çocukta cok zorlanırsınız yapmayı düşünüyorsanız 2 hatta 3 4 kere sağlam düşünün diye

önce (19,031 puan) tarafından

Ay ne alaka deli saçması konuşmuş 

önce (1,965 puan) tarafından

Öyle etkiledi beni ki hamileyim demedim kimseye eşim de duydu dedi zaten kıskançlığı bitmedi erkek oldu diye dedi sana bir daha derse lafı söyle annemde babamda olsa söyle susma beni etkiledi ama ya yapamazsam diye

+2 oy
önce (3,862 puan) tarafından

Suan konusmuyoruz bile çekemiyor çünkü bizi 

Kocasi yapmıyor bisey benim eşim yapardı eskiden

Çok kıskanırdı ne alırsa kıskanırdı 

Bi yere gidelim kıskanırdı 

+2 oy
önce (206 puan) tarafından

Her dk. Her saniye. 2 eltim var biri uzak biri aynı binada ikisi bir olup cok uğraştılar. Uzak olan hayatımda hiç yok kapimdan giremez eşimde aynı tavırda. Eşimin eski sevgilisiyle kanka olup aramızı bozmaya bile kalktılar. Aynı binadaki sonradan geri adım attı onla bayramdan bayrama merhaba merhaba okadar. Ama uzaktakine slm bile yok. Bakışları konuşmaları herseyinden okadar belliki herkeste farkında aile olsun konu komşu olsun. Bana değil zararı kendine. Kendini yer bitirir 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 501 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 383 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 262 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 390 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (856 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,277 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...