+1 oy
445 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,121 puan) tarafından

Yine kimyasal mis kızlar bebek falan yok yani 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (292 puan) tarafından

Üzülme Rabbim verir zamanı vardır 

Adet oldun mu olmadiysan inanma 

önce (4,121 puan) tarafından

Olmadım canım 8 gün geçmişti 

Belki geç döllenme dir umudunu kaybetme üzülme olacağı varsa olur 

Canım geç döllenme de olsa böyle cikmazki 

Çıkar canım arkadaşımın 10 günü geçti 53 çıktı Dr kimyasal dedi ama şuan bebeği doğdu umudunu kaybetme 

-Reklam-
+1 oy

Merak edenler olmuştu 

önce (1,941 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin canım benim kimyasal gebelikte kürtaj mı gerekiyor 😞

+1

Yok canım betam 61 yani pozitif betam sifirlaacak kendini ve adet olacam normal 

+1 oy
önce (5,747 puan) tarafından

Bende kimyasal gebelik yaşadım beta degerim 20 di  bir ay ara verdim sonra tekrar hamile kaldım çok şükür kızım sağlıklı doğdu . Üzme canıni yine olur

Canım ben iki kimyasal biride bebegim karnımda öldü yeni kaybettim bu umuttu buda kimyasal çıktı 

Başka evladın varmi cnn

Bir kızım var canım 

Çok şükür cnm düşüklerin sebebi ne acaba onu arastirmadan tekrar hamile kalma cnm 

Canım kimyasallar her kadının başına geliyir ama farkına varmiyorlar dediler digeride sağlıksız mis bir organı yokmuş kendi kendine sonlandırma kimyasallari düşük saymiyorlar zaten tek kürtaj düşük sayıyorlar 

+1 oy
önce (3,607 puan) tarafından

Beta ne kadar çıktı. Belki gec döllenmedir. 2 gün arayla kan verdin mi önemli olan 2 katına çıkması lazım 

Canım ben süreci daha öncede yaşadım bu kadar düşük düşük ci kmaz sekiz gün gecikmeyle 61 çıkmış beta ben artık sıkıldım iki gün kan vermeyle kimyasal olduguda belli yani 

önce (3,607 puan) tarafından

İnşaAllah değildir bakalim birkaç güne belli olur 

Canım benim iki kimyasal bir de bebeğim öldü zaten süreç yıprattı bu bir umuttu ama buda kimyasal mis 

+1 oy
önce (2,040 puan) tarafından

Kimyasal gebelik nedir nasıl olur belirtileri nasıl adet olmayı bekliyorum olmadım belim yaniyo ama tereddüt deyim.

Yumurta ile sperm döllenecekken dollenmiyormus bunu her kadın yaşıyormuş ama adet gecikmesi normal deyip farkına varmiyormus ben gebelik beklediğim için farkına varıyorum 

Allah gönlüne göre versin benim 2 bebeğim var korkuyorum gebelik olur diye adet tarihimi unuttumgecen ay oldum ama ne zmn bilmiyorum ödüm kopuyor inan ki... Ondan sordum..

Anladım canım saolsin amin inşallah 

Yaşınız kac

27 canım 

+1 oy
önce (1,923 puan) tarafından

Cnm bence sen iyi bir kontrolden geç neden hep.bu şekilde oluyor araştırılsın 

Canım özele de gittim yani hiç bir şey yok esimlede gittik hiç bir şey yok kimyasal sebep yok herkesin başına gelebilir diyorlar 

+1 oy
önce (1,871 puan) tarafından

Yorumlardan gördüm benzer şeyler yaşamışız ben uzun süre de hamile kalamamıştım sonra hacamat yaptırdım hem vücut temizliği hem yumurta çalıştırmak için sonraki ay hamile kaldim şükür. Çevrenizde işini iyi bilen biri varsa mutlaka yaptirin

Onuda deneriz canım 

+1 oy
önce (131 puan) tarafından

Üzülme beterin beteri var bende dış gebelik geçirdim şimdi hamileyim aynı senin gibi çok korkuyorum tekrar dış gebelik olur diye hiç değilse surdan bak kimyasal kürtaj ve dış gebelikten kolaymış biraz zaman ver yani araya bikac ay koy sonra hamilelik düşün 

Ne diyim canım nasip 

+1 oy
önce (14 puan) tarafından

8 gün geçmiş emin misin kimyasal olduğuna .Ayrıca beta baktırdın mı kimyasalda aynı gün bazen bir iki gün sonra kanama ile atıyorsun bazen çoğu kadın anlamaz bile .Ayrıca kimyasal genelde sağlıksız yumurta ve spermden ötürü oluyor ayrıca pıhtılaşmamın da etkisi olmuş olabiliyor tekrarlayan kimyasallarda 

Canım ben daha öncede kimyasal geçirdim 10 gün sonra kanamam başladı 

Adet oldun mu  neye göre dedi kimyasal 

Olmadım canım değere göre dedi değer düşük diye 

Ya ne ilgisi var önemli olan değerinin artması benim de 7. Günü 57 ile öğrenmiştim kimyasal değildi 

Dediki değerin çok düşük bu değere göre buda kimyasal gibi görünüyor dedi e nabizada girmemiş değeri 

+1 oy
önce (10,978 puan) tarafından

Merakımdan soruyorum burda bi kaç defa gördümde kimyasal gebelik neyden kaynaklı oluyor

Kalitesiz yumurta ve spermden oluyor 

Canım bu her kadının başına gelen bir şeymiş şöyle sperm ile yumurta dollenmiyor tam olarak yani bebek olusmuyor sadece kan ve idrar testin pozitif çıkıyor sonrasında kan 0 laninca jormla adet oluyorsun herkesin adeti gecikirmis kadınlar bunu yaşarmış ama farkına varmazmis çünkü sonrasında adet oluyorsun doktorlar bunu düşük bile saymıyor ama adı kimyasal gebelik olarak geçiyor 

Evet ama döllenme oluyor döllenme olmasa kanda o hormon yükselmez sadece bebek tutunamıyor oluşmuyor o hücre 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 257 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 261 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 322 göst.
20 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 824 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,239 soru

12,441,776 cevap

46,007 kullanıcı

Kategoriler

...