+1 oy
242 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,862 puan) tarafından

Eşimin arkadaşı evlendi de yarin hayırlı olsuna gideceğiz hediyelerini hazırladım elim boş gitmek istemiyorum ne yapabilirim 8 aylik bir bebişim var ona göre bir tavsiye verirseniz çok sevineceğim. 

9 Cevaplar

0 oy
önce (1,259 puan) tarafından

Yemek olarak mı soruyorsunuz? Tatlı, meze gibi mi? 

önce (1,862 puan) tarafından

Tatli meze olarak 

Bence flan yapabilirsiniz. Çocukla kolay olur yapması. Elmalı, kremalı kek de olabilir. 

Flani ben hic sevmiyorum şimdi kendim yemezsem ayıp olur ama elmalı tart olabilir 

Elmalı tart çok iyi fikir. Flanı da lîmon aromalı deneyebilirsiniz, belki seversiniz. 

Mutlaka denerim çünkü burada çok tüketiliyor ben yiyemiyorum garip oluyor biraz 

-Reklam-
0 oy
önce (5,682 puan) tarafından

Tatlı aliriz genelde ya da kuruyemis olabilir. 

Yakin bi arkadasimsa tatli yaparim ya da kek ,kurabiye hangisine vaktim varsa. 

Evlerine ilk kez gideceğiz bebegim doğduğunda onlar da bize gelmisti çok yakın değiliz kek çerez biraz basit olur kurabiye olabilir aslında 

Onlar bisey getirdi mi canim ? 

Kuru pasta veya tatli alabilirsiniz. Cerez neden basit olsun kilosu 800 lira iyi bi cerezin.

Onlar makaron getirmişti. Yakin arkadaşımıza tabi götürülür de evlerine ilk kez gidiyoruz şimdi daha havalı bir şey olsun dedim

:)) ekler alin sizde. 

Makaron bende severim ama bi baklava degil benim icin ,baklava herzaman daha havalidir :D

Ayyy keşke baklava olsa da alsak hiç düşünmezdim ama malesef postane olan bir yerde yaşamıyoruz. 

0 oy
önce (148 puan) tarafından

Bence tatlı, kuru pasta, kahve- çikolata veya çerez alıp gidebilirsiniz biz genelde öyle yapıyoruz. Evde yaptığım özenince güzel olmuyor risk almıyorum😂

Evet öyle bir problem de var güzel olmayabilir aklıma manolya geldi ama tatli zaten yapmıştır dedim kurabiye yaparım belki

önce (148 puan) tarafından

Kurabiyeyi sanki evdekilere yapıyormuş gibi davran da misafirliğe gittiğini anlayıp kendini bozmasın 😂 ellerine sağlık şimdiden 

Ahhahajaj ay çok haklısın 😅

önce (49 puan) tarafından

Ben kahve çikolata lokum goturuyorum iyi oluyor 😊

0 oy
önce (219 puan) tarafından

Hediyen varmış zaten 2.ye ne gerek var

Burada genelde bi tabak bir şey götürülüyor 

0 oy
önce (597 puan) tarafından

Canim cok basit bi tarif var hemde lezzetli kedi dili ile yapiyliyo 

Kedi dilini once tepsinin hepsi dolucak sekilde diz sonra bi kaba krema bi cay bardagi seker 750 ml kadar süt karıştır kedillerin ustune dok o cekicek krem santi yap ustune sur krem santiden az ayir üstüne süs icin çikolata sos yap soguyunca dok ayirdin krem santiyi sikma torbasi var sa yoksada ona benzer bisiyle uzunlamasina seritler cek kirdanla trilice ustundeki sekil gibi yap

Çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (435 puan) tarafından

Islak kek tarzi bisey olmaz mi 

Mini turta yapacağım 

0 oy
önce (2,333 puan) tarafından

Pastami alır giderim

0 oy
önce (1,533 puan) tarafından

Biz genelde tatlıcıdan alırız. Baklava, soğuk baklava, ekler, şambali, trileçe vs vs...

0 oy
önce (3,438 puan) tarafından

1 kutu lokum aldım ben gecen 😂 şık bir paket yaptırdık kahve yanına koydu arkadaş da. Pahalı lüks lokumlar dan al normal güllü lokumda değil hani 😄

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 201 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (351 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 669 göst.
0 oy
14 cevap 175 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu