+1 oy
205 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (125 puan) tarafından

Selam arkadaşlar benim eşim bi hafta dir kahveye gidiyur takılıyur akşam saat 3 De 4 gibi geliyor o kadar kavga ediyoruz tartışıyoruz yine ayni şeyi yapıyur bilmiyorum ne yapacam artık güzellikle de söylüyorum yine ayni 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (22 puan) tarafından

Gece 3 4 mü ben mi yanlıs anladım

önce (125 puan) tarafından

Evet Cnm 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,259 puan) tarafından

Sözünü dinleyecek büyük birine söyleyebilirsiniz. 

+1 oy
önce (148 puan) tarafından

Ayy benim eşim de arkadaşıyla kafe de otururdu iş çıkışı ve eve 2 gibi gelirdi. Ben ailesine şikayet ettim ailesi konuştu baya düzeldi. Kendim kavga ettim, olay çıkardım, küstüm hiçbir gelişme kaydetmedim hatta inadına eve erken gelse bile arkadaşıyla 3 e 4 e kadar telefonda konuştu. Tam cinnet yani. En en en kotu ben bu şekilde mutsuzum bu şekilde devam edersen bavulumu toplayıp gideceğim diye zarf at, yüreği bir agzina gelsin. Erkeklerin arkadaşlarından nefret gerçekten 

önce (3,361 puan) tarafından

Hayır yani herşeyi geçtim erkek arkadaşıyla bir insan ne konuşabilir onca saat. Hadi haftada bir olsa neyse. Değişik geliyor bana erkeklerin o kadar muhabbet bulacak kadar samimi olması 

önce (148 puan) tarafından

Aşırı katılıyorum bana da çok tuhaf geliyor. İş konuşuyoruz diyor ama ben bir iki telefonda konuşurken dinledim dümdüz dedikodu yapıyorlar. Gözümdeki eril enerjisi yerle bir oldu

önce (3,361 puan) tarafından

Haha evet bazı erkekler dedikodu yapıyor hemde daha tehlikeli ya. Banada tuhaf gelir bazı olaylar duymuştum 

+1 oy
önce (76 puan) tarafından

Benimkide gider ama en gec 11de evde olur onun icin sorun etmem

+1 oy
önce (2,438 puan) tarafından

Yani genelde 12 sonrası kumara dönüyor bazı kahveler kumar oynuyor olabilir mi?

Normal kahveler o kadar saat açık olmaz çünkü heleki kışın 

Evet cnm humar zaten ondan çok sinirleniyorum 

+1 oy
önce (6,420 puan) tarafından

gece 3 mu okadar acik olmazki kahve. benimedimde bekarken giderdi. evlenince cocuk olana kada. gtti ama ole surekli degil haftasonu gider 2 gibi . 6 gibi gelirdi cumartesi yada pazar bi gun. vocuk olunca ayda hire dustu simdi kirk yilin basi. ramazan seanslari var ramazanda gdio iftar sinrasi 12 gibi gelir en gec zaten kahve kapaniyirdur

+1 oy
önce (2,942 puan) tarafından
+1 oy
önce (69 puan) tarafından

Kumar oynuyor demektir bu bir an önce vazgeçir yoksa evliliğiniz mahvolur 

+1 oy
önce (14,028 puan) tarafından

Kitle kapıyı kalsın dışarıda 

Aynn cnm o kadar söylüyorum ne de yapıyorum ayni boş ver artık 

+1 oy
önce (25 puan) tarafından

Kavgada etmişim güzelde söylemiş adam değişmiyor her akşam kahve kahve kahven batsın bende bıktım anlamıyor ama okadr geç gelmiyor 12 oldumu geliyor 

Ne de yapsak ayni cnm 

+1 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Kumara başlıyordur. Çünkü hiç normal değil onca saat erkek arkadaslariyla boş boş oturup çay içsin. 

Ben daha hamileyken eşim düğüne gitti, bir görünüp gelirim dedi. Bekle ki gele.. Benimde sürekli tansiyonum düşerdi . Bunu bilmesine rağmen geç geldi. Mesaj attım 10 gibi gel diye ,takılır gelirim bekleme dedi. Bende kilitledim kapımı,  telefonumu da sessize aldım duymamak için. Geldi, kapıda bir hayli beklettim onu. Evim müstakildi bi yatak odasının camına vuruyor bir zile basıyor  :D

Bir yandan da tansiyonu düştü de bayıldı mi acaba diye korkmuş. İyi bir ders verdiğimi düşünüyorum. Bir daha geç saate kalmadı. Sende aynısını yapabilirsin. Kapıyı arkadan kilitle , zili çok çalarsa da hemen açma. Belki etkili olur.

+1 oy
önce (1,337 puan) tarafından

Benimki çok sukur gtmez bı yazın havuza giderdi şehir defistrdik arkadaş ortamı değiştir evden işe işten eve memlekette giderse bir iki bazen oda arkdslarini goruyo orda ona bile gtmezdi laf dedikoldu  oyun da sevmez maç da  babası biz izine gideriz çeker gider :D 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rumeysa6501 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 249 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 648 göst.
17 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (308 puan) tarafından soruldu