Kızlar kaynanam 53 yaşında 8 yıldır ateş basıyor onu ateş bastığı zaman kış ayında bile olsa balkona çıkıyor buz gibi havada ben menopoz diyorum onlar da hayır menopoz 8 yıl mı sürer diyorlar kalp hastalıklarına gittiler doktor damarın tıkalı olabilir deyip anjiyo yaptı hiçbir şey çıkmadı 2 doktor psikiyatriye git dedi ama gitmiyor farklı farklı bölümlere gidip duruyor başına gelen var mı kızlar ben psikiyatriye git diyorum ama gitmiyor da bu durumu yaşayan veya bilen var mı
Kendi annem ve kaynanamda da bu sıcak basmalar oluyor-du. Her ikisine de menepoz dendi. Bunun için en iyisi jinekolojiye gitmesi gerekir.
Daha önce çok gitti ama ne oldu sonra bilmiyorum
Doktor mutlaka bir şey demiştir. Utandığı için de dile getirmiyor olabilir. Ama tabiki her şeyi kontrol etmekte fayda var. Belki de altından başka bir sebep çıkar.
Hayırlısı artık
Bizimkide sürekli sıcak basıyor oda 53 yaşında sıcak basması 2 yıl var biz diyoruz menopozdur diye ama kendisi bu kadar sürmez başka bişey doktorlar anlamıyor diyor
Değil mi bu da böyle başka bir şeydir diyor ama kaynanamın 8 yıl oldu
Hayır canım tabiki menopozdan olur psikiyatrilik bı durum değil benim kaynanamda 44 yaşında girdi hala 52 yaşında hala var etkisi hepte hasta olur ter ustunde kurur farkında değildir çok sıcak basiyo soğukta çıplak ayak geziyo
Değil mi ya ben de öyle düşünüyorum
İnan senecelerce sürüyor malesef oda erken menopoz olmuş o yüzden
Hmm anladım teşekkür ederim
Sizinki 8 yıl çok fazla erken mi menopoza girdi
Bilmiyorum ki işte 8 yıl önce doktor menopoza girmeye başlıyorsun demiş ilaç vermiş adet görsün diye sonra ne yaptılar bilmiyorum
Kendinden rol bic canım hasta olduğumuzda veya olacagimizda sıcak basmiyor mu bize de bi darlaniyoruz bisiler oluyor. Yani senelerce sürüyor olabilir neden olmasın sonuçta artık adet görmüyor vücudunda bisiler oluyor ve onu atamıyor
Valla ben de öyle diyorum ama dinletemiyorum kadın kendini boşu boşuna anjiyo ettirdi
Bi gitsin kadın doğuma o bilir bence ya
Çok kere gitti ama ne yaptı bilmiyorum
En son kıvılcımı sıcak bastı menopoz dediler hamile çıktı 😁(mizah amaçlı)
Ayy aman istemez bir bu eksikti :D
Bencede 😁😁😁
Peki ya benim sıcak basmalarım nolcak 😁😁😁😁😁
Sıcağa gelemiyorum anı sıcak basmalarım oluyo kar kış demeden soğuk su içerim ne kadar soguk olursa olsun üstüme kalın yada bişey örtemem ve ben daha 25 yaşındayım 😂😂😂
Ben de 25 yaşındayım yazın çok basar beni ama kışın çok üşürüm :) onun dışında soğuk su konusunda aynıyız ya ben de şu an buzdolabından içiyorum hatta gece uyandığımda soğuk su içebileyim diye pencerenin kenarına dışarı bırakıyorum gece uyanınca içiyorum:D
Ayyy kız niye öyle oluyo acab benim şahsen ciğerim şişiyor soğuk içmesem midem boğazım rahat etmiyo 😂😂😂😂😂
Hacamat yaptırın kanlı
Ayyy Cesaret ister o da
Yok kız biseyi yok ben eşime hep yapıyorum. Kaynanama da yaptım kaç kere
Benim kaynanamda birebir ayni durumda 10 yıl oldu diyor 65 yaşında filan
Benim kaynanam 53 yaşında 8 yıldır böyleymiş işte
Kaynanam kilolu sekerw falan baktırdı o da çıkmadı bı tansiyonu var ama onla ilgili değildir demiş dr bı kaç doktora daha gitmişti hacamatta yaptırıyor ama çözüm bulamadı çok strese giriyo bı üşür bı cayır cayır yanar
30 yaşındayım kendimi bildim bileli sıcak basiyo beni
Ayy çok kötü bir durum ya
Evet çok bunalıyorum soğukta bile sanki yanımda soba yakmışlar gibi nefesim kesiliyo
Ayy hiç doktora gittiniz mi bunun için
Doktora sordum ateş basmasi var erken menopoz mu diye yeni mi var dedi yıllardır var dedim Bi sıkıntı yok dedi normal karşıladı
Kaynananı bilmiyorum ama gorumcemın elleri vucudu yanıyor. 35 yasında, Kanı yüksekmiş. Sekerı de yüksek çıkıyor kandan olabilir gibi geldi bana. Değerlerine baktırsın bence
Baktırdı sıkıntı yok
Menopozdan dolayı oluyor
Evet bazı kadınların ömür boyu sürer doktor söyledi bunu...annemde 10 seneyi geçik menapozda kışın bile soguk odada yatacak şuan eksilerde hava çıkar dışarıya ceketsiz
1,434,820 soru
23,597,651 cevap
305,849 kullanıcı