0 oy
108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından

Progestan fitil nasıl kullanıcam vajinama nasıl koyucamlutfen yardımcı olurmusunuz 

3 Cevaplar

0 oy
(4,212 puan) tarafından

Yatarken tuvaletini yap 

Mesaneni boşalt yani 

Ellerini yıka 

Yatağa yat 

Fitili al 

Elinle vajinana koy 

Ve parmağınla ittirebildigin kadar ittir 

Zaten o kayarak gidiyor 

Sabaha kadar da hiç kalkma tuvalete de gitme canım

Sabah beyaz beyaz akıyor 

Yada akıntı oluyor 

(77 puan) tarafından

Ya nasıl ittiricem korkuyorum hamileyim yeni 

(77 puan) tarafından

İdrar yaptığım yere koyarsam ya

(3,635 puan) tarafından

İdrar yaptığın yere koca fitil nasıl girsin arkadaşım vajina nayla orayı karistirmazsin heralde 

(4,212 puan) tarafından

Korkacak bi durum yok canım 

Parmağınla ittir bırak 

(8,576 puan) tarafından

Cınarınanası2 hahahhaha sesli güldüm desem cidden idrar deliğine nasıl giricek o zaten tövbe est :)))) 

-Reklam-
0 oy
(4,212 puan) tarafından

Ha bi de koyduktan sonra da kesinlikle kalkma

0 oy
(117 puan) tarafından

Lavaboda işini hallet ondan sonra eğer kuru işen bir damla suyla ıslat vajinana koy ittir içeri. Mesane ne koymazsın merak etme mesane deliği öyle büyük bir yer değil küçücük sen ittirdiğinde zaten vajinandan rahime doğru gider gebe olduğun için sıkıntı yaratmaz içeri girer girmez 15 dakika içinde eriyor sabah uyandığında bütün kalıntısı çamaşırına akmış oluyor . İçeri koyarken klozette otururken koyabilirsin yoksa dizlerini büküp lavabo pozisyonunda durup içeri atabilirsin rahatlıkla kayıyor içeri koyar koymaz yatağa gidip uzan sabaha kadar da mümkünse kalkma nerden biliyorsun diye sorarsan bende kullandım ve sağlıkçıyım 😁

(77 puan) tarafından

Koydum vajinami yaktı normalmi

(117 puan) tarafından

Normaldir hafif hareketler hissedersin kasıklarında yanma, kasılma, adet sancısı gibi 1 saat sürmüyor ağrısı sonra geçiyor doktor ne için verdi size bunu 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 282 göst.
17 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
0 oy
5 cevap 230 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Rabiae (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,446,385 soru

23,759,939 cevap

315,372 kullanıcı

...