Progestan fitil nasıl kullanıcam vajinama nasıl koyucamlutfen yardımcı olurmusunuz
Yatarken tuvaletini yap
Mesaneni boşalt yani
Ellerini yıka
Yatağa yat
Fitili al
Elinle vajinana koy
Ve parmağınla ittirebildigin kadar ittir
Zaten o kayarak gidiyor
Sabaha kadar da hiç kalkma tuvalete de gitme canım
Sabah beyaz beyaz akıyor
Yada akıntı oluyor
Ya nasıl ittiricem korkuyorum hamileyim yeni
İdrar yaptığım yere koyarsam ya
İdrar yaptığın yere koca fitil nasıl girsin arkadaşım vajina nayla orayı karistirmazsin heralde
Korkacak bi durum yok canım
Parmağınla ittir bırak
Cınarınanası2 hahahhaha sesli güldüm desem cidden idrar deliğine nasıl giricek o zaten tövbe est :))))
Ha bi de koyduktan sonra da kesinlikle kalkma
Lavaboda işini hallet ondan sonra eğer kuru işen bir damla suyla ıslat vajinana koy ittir içeri. Mesane ne koymazsın merak etme mesane deliği öyle büyük bir yer değil küçücük sen ittirdiğinde zaten vajinandan rahime doğru gider gebe olduğun için sıkıntı yaratmaz içeri girer girmez 15 dakika içinde eriyor sabah uyandığında bütün kalıntısı çamaşırına akmış oluyor . İçeri koyarken klozette otururken koyabilirsin yoksa dizlerini büküp lavabo pozisyonunda durup içeri atabilirsin rahatlıkla kayıyor içeri koyar koymaz yatağa gidip uzan sabaha kadar da mümkünse kalkma nerden biliyorsun diye sorarsan bende kullandım ve sağlıkçıyım 😁
Koydum vajinami yaktı normalmi
Normaldir hafif hareketler hissedersin kasıklarında yanma, kasılma, adet sancısı gibi 1 saat sürmüyor ağrısı sonra geçiyor doktor ne için verdi size bunu
1,446,385 soru
23,759,939 cevap
315,372 kullanıcı