+2 oy
866 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,321 puan) tarafından

Kar yok ama ayazı var kombi 70de çalışıyor yerden ısıtmalı yine uyurken üşüyoruz evden bir yere çıkmıyoruz mecbur olmadıkça 🥶🥶🥶

image

41 Cevaplar

+1 oy
önce (713 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bizede de durum bu 

image

önce (399 puan) tarafından

Sivas istiyorduk tayin için vazgeçtik sağol canım 😂

İlkbahar yaz güzel ama kışı çekilmiyor hazirana kadar soba yakıyoruz. Kasımdan beri kar yağıyor düşün. 

Cehennem sıcağından kutuplara gitmek gibi olur bizimki vazgeçtim 😂😂

Hele bu üç gündür donuyoruz. Sular donmasın diye açık bırakıyoruz. Bencede gelme bacım 😂😂😂

Teşekkür ederim canım 😂😂

Bu arada Kayseriliyim soğuğa alışığız da Sivas'ın soğuğu daha ağırdır 

-Reklam-
+2 oy
önce (675 puan) tarafından

-17 derece suan Kayseri'deyim ama evde şortla geziyo cocuklar ev sıcak allahtan 

Hemşehrim memleketim çok soğuk imiş ya 

+1 oy
önce (8,471 puan) tarafından

70 de mi yanıyor :D vay arkadaş kaç lira geliyor dpgalgaz 

önce (2,321 puan) tarafından

Bu sene taşındık bu eve abone mız yeni onaylandı daha fatura almadık

önce (8,471 puan) tarafından

Burda -9 ve kar yagıslı dönüyoruz vallaha soğuk ısınamıyoruz bizde  :((( 45 de yakıyoz

önce (13,928 puan) tarafından

3 bin geldı 65.70 te yakıyorum bende 

+1 oy
önce (2,994 puan) tarafından

image

asla -6 değil -60 resmen 
önce (211 puan) tarafından

Öyle valla donduk biz de 🥶🥶

+1 oy
önce (8,994 puan) tarafından

Şuan bu ama evin ici iyi 

image

önce (1,538 puan) tarafından

Kütahya bende de -7. Kombiyi 52 yaptık. Bu ay fatura kabarık gelecek ama soğuk memleket yaa.

Benim şuan kombi 42 yanıyo alıştım artık kütahyanın soğuna memleketim sonucta bana yetiyo 42 derece

önce (1,538 puan) tarafından

Benim alt katta market var. Üst kata taşınan da kombi yakmıyor heralde anlamadım gitti o yüzden ev buz gibi oluyor bizde kökledik valla doğalgazı 🤷🏻‍♀️

Üşüyosan yak tabi canım 

+1 oy
önce (128 puan) tarafından

Şu an dınuyoruz

image

🤣🤣🤣 hele bu yıl fazla kar yağmadı o yüzden çok soğuk 

En fazla 4 gün🤣

önce (2,994 puan) tarafından

Kar olmayınca daha Ayaz oluyo işte. Buraya da hiç yağmadı adam akıllı çatır çatır ayaz var . Resmen başka memlekete kar yağıyor soğuğu bize geliyor 

önce (226 puan) tarafından

Ben doğalgazı hep 40 ila 50 arasında yakıyorum. Evimizin yalıtımı iyi olunca sıcacık oluyor evde şort atlet geziyoruz ama işte dışarıda  pufff 😂

önce (1,305 puan) tarafından

Sobanın pisliğinide hiç bir yerde bulamasın heryer kurum tavan sim siyah duvarlar renk değiştirdi evde sadece bir oda sıcak diğer heryer buz gibi su buz gibi uyumak yemek yemek dahil herşey soba olan odada  birazda bunları konuşalım☺️benim evde sobalı ankarada mis gibi kombi doğalgazdı köyle geldik mahvolduk kömürün ağırlığından belimde 2 tane bel fıtığı oluştu sezaryen dikişim patladı hiç sevemedim sobayi 

+1 oy
önce (89 puan) tarafından

image

bizimde böyle 

+1 oy
önce (222 puan) tarafından

Balkona da termometre koymuştum anlık dışarı havasını görmek için, -3 derece istanbul. Kombi 45te yanıyor ama ev ısınmıyor, evin içi 20.5 derece görünüyor, Bayburt'ta karsta olsaydık bizim evin içinde donardik herhalde, -18 -20 nedir kutup soğuğu gibi 

+1 oy
önce (411 puan) tarafından

image

Her yere kar yağar soğuğunu izmir çeker donduk

Soğuğa alışık değil bünye dndjmdmdksk izmir genelde ılık ve yağmurlu olur size de allah kolaylık versin o soğuğa doğalgaz dayanmaz kömür sobası lazım ısınmak için 

önce (226 puan) tarafından

Yok canııım ben 40 50 de yakıyorum evde atlet şort geziyorum evleri de ona göre yapıyorlar  ama dışarısı fena tabi … amin 

önce (3,105 puan) tarafından

Bende izmirdeyim canım hava buz 0 derece ama kuru ayaz var rüzgar şiddetli 

önce (5,699 puan) tarafından

Eskisehir de okudum. İzmir de yasiyorum. Ama İzmir daha soguk 0 derece olabilir ama cok ayazi kuru bi sogugu var. Ellerim catladi,kanadi soguktan bunu Eskisehir de de yasamistim. Yani burda hissedilen daha farkli gibi. Yazi nasil pis bi sicaksa kisi da oyle pis bi soguk. Ne giysem etki etmiyo. Termal atlet,kiyafet falan aldim ama yok yani. İcimize isliyo soguk. Ama tabi kimse anlamaz bunu :)

Aynen öyle benim de ellerim hep çatladı

+1 oy
önce (1,069 puan) tarafından

Kayseri -10 gösteriyor ama buz gibiiii uzun zamandır bu kadar soğuk görmemiştim 

+1 oy
önce (25 puan) tarafından

Bende 60 da yakıyorum faturum 2 milyar geldi ve çatı olduğu için genede isinamiyoruz artı havada -6 da falan 

+1 oy
önce (182 puan) tarafından

Bacım ne 70 i ne yaptın çok yüksek bir fatura gelir sana haberin olsun biz de güneydoğu bölgesindeyiz ona rağmen hava buz gibi pencereden kafamı bile çıkaramıyorum

Var canım alt kat bi odada klima yakıyo kapatıyor hemen üst kat küçük bi ufo oda hemen kapatıyor olan bana oluyo yemin ederim her ay çocuklar antibiyotik kullanıyor artık etki etmiyo antibiyotik 

Yazık ya nasıl idare ediyorlar klimayla ufoyla Allah yardımcın olsun işin çok zor 

2 sininde durumu iyi canım keyfi yani 3 ev 2 dükkan var adamlarda altdaki evi var maaaşı var 2 tane 

Ayy zaten zenginler cimri oluyor bacım 

Öyle valla canım 

+1 oy
önce (1,425 puan) tarafından

image

kiz bizde ailece sıcağı severiz kombi 45 'te yanıyor. Termometre 25.9 gösteriyor. Battaniyede yatıyorum. Taşlıça tarafı yüksek mi, açık mi niye soğuk?
+1 oy
önce (2,876 puan) tarafından

İstanbuldan selamlar ☺️

image

+1 oy
önce (152 puan) tarafından

image İzmir'deyiz hiç ısınamıyoruz 

+1 oy
önce (1,974 puan) tarafından

image

Allah'tan ev küçük de çabuk ısınıyor 🤍🩵 eşim dışarının felaket soğuk olduğunu söylüyor 🥶 soğuk alerjim olduğu için burnumun ucunu bile çıkaramıyorum dışarı.. Allah dışarı çıkmak zorunda olanlara yardım etsin 🤲 ve ısınamayanlara🤲
+1 oy
önce (13,928 puan) tarafından

Zonguldak-7 

Yağıyor kar şimdi de 

Kombi 70 bizimkide 4 oda müstakil ev sıcak askılı şort takılırız hep 

+1 oy
önce (1,062 puan) tarafından

İstanbul'da -2 derece 60'a verdim ter içinde kaldık çok sıcak iyi değil haberin olsun hasta olursunuz

+1 oy
önce (524 puan) tarafından

Biz bursadayiz burda en fazla -7 -8 gösteriyor şuan -1 derece kombiyi ikiye aldım ev iyi. Bizde 6 derece var. Kars ne sogukmus Sivas -17 oooo 

Bursa sıcakmis dedim

+1 oy
önce (69 puan) tarafından

-11 şuan hissedilen -13 gece daha soğuktu 50de yaktık kombiyi hala bi soguk var....

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 607 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 197 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 549 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 576 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,335 soru

12,444,418 cevap

46,108 kullanıcı

Kategoriler

...