Kızlar ikinci bebeğimde erkekmiş şimdi isim düşünüyorum odalarıni flan yapcaz Aras ismine uyumlu erkek isimleri arıyorum ama özellikle Kuran'da geçen bi isim olursa çok mutlu olurum
Uras nasıl düşür musun
Uras yakınlarımda var bana kalsa Aybars yada Atlas koycam ama eşimin gönlü yok baklm 6 ay var belki ikna olur :)))
Kuranda istiyorum diyosunuzda aybars atlas kuranda varmi merak ettim arkadasimin oglunun adı aras 2.oldu arda koydu
Ben ermiya koymak istiyorum ama uyumsuz.d.d
Biz biraz uyumlu bide Kuran'da geçen isim arıyoruz ama bulamazsak illa uyumlu olacak diye bişey yok tabi kısmet
Biz Aybars koyduk ama kuranda geçmiyor uyum olarak Aras Aybars güzel duruyor 🙂
Ya ben Aras Aybars ve atlası çok seviyorum ama eşimi ikna edemedim Kuran'da geven başka isim koyalım dedim yanına bklm belki ona ikna olur
Ben Türkçe anlamlı olmasını istedim öyle koydum canım araştırdım caiz miş zaten koyması da aslında Alparslan çok daha önceden beğendiğim bi isimdi ama herkeste olunca Aybars a karar verdik daha çok yayğın değilken ama şu an aybarsta çok kullanılan isimler arasında isteyerek koymama rağmen ilk baş tuhaf geliyordu ama şu an iyiki koymuşum diyorum beğeniyorum :)
Canım benim oğlumun adı sıraç ayaz ikiside uyumlu bence
Sıraç uyumlu aslında ayazı ilk oğlumda koyacaktık koymadik Aras koyduk herhalde ikinciye de koymayiz
Evet canım çok nadir bir ad o yüzden ben ilk yavruma koydum ☺
Aras bulut güzel
Evet hoşuma gidiyor ama işin soyisim gibi oldu
Ayaz
Pars
Araf
Ata
Pars ve aybarsı çok seviyorum bide atlas ama Kuran'da geçmiyor diye eşim ikna olmadı
sen ne koycan
Erkek olursa net Toprak kız olursa %70 Beril %30 Pınar
oğlumun adı Yiğit Aras:))
Uras
Uraz
Barlas
Aybars
Asil
Atlas
Aren
Atlas Aybars ama yeni bı isim daha eklendi bana Aren de çok güzel
İsmiyle büyüsün inşallah bende Aras efe koydum hayırlısıyla 20 gün kaldı
Aras Ege koy 🙂 Ege'ler çok tatlı oluyor 🥰 benimde oğlumun ismi İlhami Ege ❤️ . Onun dışında uyumlu olarak düşündüğüm
ALİ
Beytullah Aras
Adem
Ayaz ya da Uras
İkiside çok hos
Ablamın çocuklarının adı Aras aslan
Bende Aras ve atlası çok beğeniyorum aynı zamanda Aybars
ayaz uyuyor ama kuranda geciyor mu bilmiyorum
Aslında önemli olan manası
Ayaz nasıl ayaz
Yeğenlerim aras ve atlas farketmeden uyumlu oldu biraz :) kuranda geçen diye tutturmak doğru değil kuranda bir sürü kelime var iyi veya kötü önemli olan anlamlı olması. Böyle düşününce de uras olabilir
Ben atlası çok seviyorum bana kalsa atlas koyarım
Uras alaz ahlas aral
Alaz da değişik bı isimmis
Bende cok begeniyorum oglum olursa alaz efe koymayi istiyorum
Atlas güzel isim
Bende çok beğeniyorum
Ayaz olabilir
Oğlumun adı Aras ikinci oğlanı ayaz yapacaktım eşim istemedi
Bende ayaz değilde atlas yada aybasr dedim eşim kabul etmedi
Aziz Uras:)) Bahar dizisinden nasıl
Çok güzel sjsjs
1,493,351 soru