+1 oy
86 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (290 puan) tarafından

Kızlar bende kurtuldum çok şükür 37 haftada sezeryana alındım bebeğim yanımda ama benim çok ağrılarım var daha sütüm gelmedi 😐😪

5 Cevaplar

+1 oy
önce (351 puan) tarafından

Gözün aydın canım.. Yavruna da Bi ömür Allah yolunda ilerlesin İnşâAllah.. Sütün için şunları öneririm :

Dut kurusu hem normal yiyebilirsin hemde hoşafını yap iç bol bol.. 

Bestlak damla hem artıyor hem sütü çabuk getiriyor.. 

Rezene ve anason çayı.. 

Bol su iç.. 

Helva.. 

Dereotu bol yeşillik.. 

Kuru incir.. 

Bunları bol bol ye gerçekten faydası oluyor İnşâAllah hemen sütün gelir bol bol da olur 

önce (290 puan) tarafından

Sagol canim inşqlh denicem bu dediginizi

-Reklam-
+1 oy
önce (139 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin. Hayırlı olsun. Benim sezeryandan sonra 3.gün sütüm geldi. Bu sırada ben e bebek yeşil promalt, beyaz kuru dut çayı, hoşaf, bol su, bebek emmese bile elektrikli göğüs pompası ile 2 saatte bir göğüslerimi sağdım süt gelsin gelmesin. Hastane sürecinde böyle yaptım hep

önce (139 puan) tarafından

Göğüs ucunuz yoksa silikon göğüs ucu alın, bol bol yürüyün ki ağrılarınız geçsin

Goyus ucum var ya damla damla geliyor

+1 oy
önce (97 puan) tarafından

Gozunuz aydin olsun.Agrilariniz olmali zaten ameliyat gecirdiniz bol bol yuruyun o zaman azaliyor.Benim sutum 3cu gunumde gelmisti sezeryanda biraz gec gelebiliyor sut

Sağol Allah razı olsun aynen ya ağrım var ama bezan artıyor bazen azalıyor

+1 oy
önce (861 puan) tarafından

Geçmiş olsun..

Öncellikle ağrım var diye yatarsanz geçmesi uzun zaman alır.bol bol yürüyün.

Süt içinde önce ılık bir duş alış goguslerinze masaj yapın

Ben bebek ağız m ndillerini dayanabilecegim kadar sicil suda yıkar göğsüme koyardım.sut aşağı insin diye ama önceliğin kesinlikle en az 3 litre su tahin hellvasi çok işe yariyor

+1 oy
önce (948 puan) tarafından

Gözünüz aydin sağlıkla büyüsün yavrucak. Süt gelmezse mama vermekten cekinmeyin ki sarılık olmasin bebek aç kalirsa sarılık olur. Süt için bol bol emzirin emmedigi sürece süt gelmez gogus ucunu bebegin agzina tam alçak şekilde emmesini saglayin. Sizede acil sifalar diliyorum🙏

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 319 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
24 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvumt00 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (698 puan) tarafından soruldu

413,161 soru

12,439,163 cevap

45,918 kullanıcı

Kategoriler

...